Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ÖZ VATANINDA PARYA ...
Alt 19.05.2008, 10:31   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖZ VATANINDA PARYA ...

İsmail MUT / Spor58.com

ADALET İSTİYORUZ...

Devletler çeşitli rejimlerle ( Cumhuriyet, Kral’lık, Kominizim, Sosyalizmim, Diktatörlük v.s), halkı da bu rejimler içersisinde laik olduğu şekilde yönetilirler.

Bu tercihler genelde halkın özgür iradesiyle kullanılan oylar neticesinde belirlenir. Sonuçta halk kendisinin nasıl yönetilmesi gerektiğine karar verir.

Diktatörlük denilen yönetim şeklinde halkın hiçbir şekilde özgür iradeyle kullanacağı oylar ve söz hakları yoktur buna da bir anlamda baskı rejimizde denilebilir. Bu yönetim şeklinde Diktatörün dediği dedik, kestiği kestik anlayışı hâkimdir.

İşte Türk Futbolunda da üç büyük dediğimiz kulüplerin yönetim ve anlayışı üzerine kurulmuş bir düzenin hâkim olduğu gerçeği şimdide üçlü averaj sitemi denilen yönetmelikle bir kez daha Türk kamuoyunun karışışına çıkmıştır.

Sorarım şimdi böyle bir durum söz konusuydu da niye maç gününe kadar ne bir yazılı basında, ne de bir görsel basında haber konusu olmadı.

Neymiş Fenerbahçe Trabzon da mağlup olma ihtimali olmadığından gündeme getirilmemiş. Var mı böyle bir şey dünya da mağlup olmayacak bir takım nerede görülmüş. Sonra bizi Fenerbahçe niye bağlasın ki bizim hesabımız Beşiktaş’la.
Maç saatine kadar tüm medya ve federasyon Sivasspor ile Beşiktaş arasındaki ikili averaja odaklanmıştı Sivasspor’un attığı her gole karşı +4 averajı da ekleyerek Beşiktaş’ın gol atması gerekiyordu çünkü ikili averajlar eşit olduğundan bu bağlamda genel averaja bakılacaktı. Şimdi Sivasspor attığı(57) yediği (29) averajı (+28)- Beşiktaş attığı (58)Yediği(32) averaj (+26) burada Sivassspor’un +2 averajına ne oluyor.

Şayet üç takım arasında değerlendirilirse Fenerbahçe her iki takımdan da üstünlüğü olduğu için lig 2.si olarak tescillenir. Üçüncülük içinde diğer iki takıma ikili averajına bakılır eşitse genel averajla lig 3.ü tescillenir.

Bu adaletsizlikler sonucunda yukarıda anlatmaya çalıştığım rejimler içerisinde 3 büyüklerin diktatörlüğünü ve Türk futbolunun kaosunu dile getirmeye çalıştım.

Önümüzde ki günlerde yapılacak olan TFF toplantısında bu konu netlik kazanacaktır. Lakin her konuda olduğu gibi üç büyüklerin ego manyasında olan basından da hiçbir ses seda yoktur. Ama biz Sivas basını olarak elimizden gelen neyse burada okuyucularımıza aktarmaya çalışacağız.

2007–2008 sezonunda çok büyük işler başaran tüm Sivasspor camiasını en içten duygularımla kutluyor, önümüzdeki sezon için şimdiden başarılar diliyorum

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
ÖZ VATANINDA PARYA ...
Alt 19.05.2008, 10:31   #2
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖZ VATANINDA PARYA ...

Milliyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke'nin Sivasspor'un lig üçünsü olması gerektiği hakkında ki yazısını sunuyoruz.

Sivasspor’un lig üçüncüsü olması gerektiği ile ilgili iki uzun yazı yazdım, talimatnamedeki yanlı.lığı örneklerle anlatmaya çalıştım. TFF, bu sezon yaptığı yanlı.ı kabul etmedi ama resmi internet sitesi aracılığıyla yeni sezonda elimizde yeni bir talimatname olacağını duyurdu... En azından bu duyarlılığı gösterdikleri için te.ekkür ederim, öz vatanımızda parya olmadığımızı hissettik hiç olmazsa...

Bu arada, ilk yazıdan bugüne bir hafta geçti... Ne herhangi birisi önüme bilimsel veriler koyup iddiamı çürüttü, ne de yeteri sayıda insan bu tarihi yanlışlığı görüp düzeltilmesi için gereken duyarlılığı gösterdi! Oysa tek derdimiz, tek dileğimiz adaletti. Mevzu üç büyüklerse gerisinin teferruat olduğunu; Adriano’yla Ronaldinho, Fener’le Galatasaray’a “Başkanım beni al” mesajları gönderiyorlarken; hukukun, metodolojinin bu çok önemli ve doğru haberler arasında teferruat olduğunu öğrendik bir kez daha işte, hepsi bu...

Artık adaletin yerine geleceği ile ilgili bir umudum olduğundan değil, sadece tarihe not dü.mek amacıyla son bir kez daha talimatnamedeki yanlışlığı burada çok kısa özetleyeceğim... 2007-2008 Turkcell Süper Lig Müsabakalar Statüsü 13’üncü mad de 2b ve 2c bentleri şu .ekilde:

2b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.) FMT’nin 10.maddesinin son paragrafı hükmünce;

2c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, Genel puantajdaki gol averajına bakılır. Takımlar arasındaki gol averajı da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır.

Mesele şu... Bu sezon Fenerbahçe, Beşikta. ve Sivasspor’un puan eşitliği söz konusu idi ve 2b maddesini şöyle anlamamız gerektiği iddia ediliyor: “Kendi aralarındaki müsabakalarda (Beşiktaş’la Sivas arasında) puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki (Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivas arasında) gol averajına (bakılır)”...

Oysa basit dilbilgisi kuralları, bir cümle içindeki ilk “kendi aralarındaki” söz öbeği iki takımı kastediyorsa, ikinci “kendi aralarındaki” söz öbeğinin de iki takımı kastetmesi gerektiğini söylüyor.

İşte bu madde yüzünden Sivasspor lig üçüncüsüdür... UEFA’nın, Şampiyonlar Ligi’nin statülerini ben de biliyorum. Ama o statüler farklı, bu statü farklı!

Zaten “2b” bendi oluşturulurken sadece iki takımın puan eşitliği düşünülerek yazıldığını maddenin devamından da çok net anlayabiliyorsunuz... 2b maddesinde, söz konusu takımların kendi aralarındaki maçlarında attıkları gol sayısına bakılacağı belirtilmemi., ama aynı maddede parantez içinde “Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik var ise deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz” deniyor!

Peki “deplasmanda fazla gol atan” ne demek? Hangi deplasman bu? Kaç takımdan bahsediyorsunuz? Açıkça ve bariz bir şekilde bu madde yalnızca iki takımın puan eşitliği üzerine kurulmuş! 3 takım, 5 takım, 7 takım puan eşitliği yaşarsa diye düşünülmemiş!

...ve 2c maddesinde de hâlâ, “Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa...” deniyor! Allah aşkına birisi açıklasın, gol sayısına baktınız mı ki, gol eşitliğinden bahsediyorsunuz? Pes...

TFF’nin açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu’nun perşembe akşamı internet sitesinden yaptığı resmi açıklamayı sevgili Attila Ağbi’nin (Gökçe) telefonu sayesinde öğrendim. O da ATV Spor’da görmüş, zaten o bülteni de kaçırsak bu açıklamayı duymayabilirmişiz, çünkü büyük gazetelerin spor sayfalarının hiçbirinde yer bulamadı bu statü değişikliği haberi... Açıklama çok uzun, bazı bölümlerini alabiliyorum buraya: “Turkcell Süper Lig’in 2007-2008 sezonunun sona erdiği 10 Mayıs 2008 tarihinden bu yana lig dördüncüsü Sivasspor’un lig sıralamasındaki yeri ile ilgili kamuoyundaki tartışmaları dikkatle takip etmekteyiz. Bu konuda yapılan spekülasyonlar incelendiği gibi, Sivasspor’un da 13 Mayıs tarihinde federasyonumuza yaptığı itiraz başvurusu 17 Mayıs tarihinde yanıtlanmıştır.

(...) Statüde belirtilen kuralın yüzde 100 doğru bir şekilde uygulanmasına rağmen, kuralın ifade dilinin net olmaması kamuoyunu ikilem içinde bırakmıştır. (...) Bundan sonraki sezonlarda böyle bir karışıklık yaşanmaması için Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon öncesi lig statülerinin daha net ve basit bir dile indirgenmesi için gerekli çalışmaları yapma kararı almıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Türkiye Futbol Federasyonu...”

Açıklamanın içinde geçen “spekülasyon” kelimesine takıldım ben... Spekülasyonun kelime anlamı, “Vurgunculuk” veya “Saptırma”... Benim bu konuda herhangi bir menfaatim olamayacağına göre (Ne Sivas’la ne de başka herhangi bir kulüple organik/inorganik hiçbir bağım olmadığına göre) bir vurgun söz konusu olamaz... Eğer spekülasyon kelimesini “Saptırma” anlamında kullandılarsa, neyi saptırdığımı açıklamalarını da rica ediyorum. Mümkünse, yukarıdaki yazıda değindiğim problemlere de açıklık getirerek lütfen...

Uğur Meleke
Milliyet Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: U. MELEKE: "LİG ÜÇÜNCÜSÜ SİVASSPOR`DUR"
Alt 19.05.2008, 10:37   #3
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: U. MELEKE: "LİG ÜÇÜNCÜSÜ SİVASSPOR`DUR"

gerçekleri gören yazarların olması güzel bir durum.
Alt 19.05.2008, 10:38   #4
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK

uğur meleke bu gerçeği açıkça ve yüreklilikle yazdığın için teşekkürler
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 10:46   #5
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas yerel basınındaki kalemlere çok teşekkürler.Ayrıca Ulusal basında Milliyet gibi bir gazetede yazan pırıl pırıl kalem Uğur Meleke'ye binlerce teşekkürler.Sayın Meleke gibi satılmamış,objektif,sözde büyüklerin uşağı olmayan yazarların olması çok sevindirici.
Sayın Adnan Aybaba,Sayın Kazım Kanat vb gibi isimler bence çok kutsal bir iş olan gazeteciliğin yüz karasıdır çünkü onlar gazeteci falan değil sadece bjk'nin borazanlığını yaparlar ama Uğur Meleke gibi isimler bu mesleğin yüz akıdır.Keşke Melekeler çoğalsa.
Teşekkürler Sayın Meleke
TFF son lafım da size yönetmelikler açık uygulsana yahu...
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: U. MELEKE: "LİG ÜÇÜNCÜSÜ SİVASSPOR`DUR"
Alt 19.05.2008, 11:24   #6
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: U. MELEKE: "LİG ÜÇÜNCÜSÜ SİVASSPOR`DUR"

teşekkürler yazılarınız için hakkımızı alaçağız başka yolu yok
Alt 19.05.2008, 11:25   #7
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: U. MELEKE: "LİG ÜÇÜNCÜSÜ SİVASSPOR`DUR"

Bizim hakkımız lig 3.'lüğü ancak bizim ülkemizde kimse kimseye hak ettiğini vermemekte...
Alt 27.05.2008, 08:53   #8
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ÖZ VATANINDA PARYA ...

YAZIMA BAŞLARKEN ÖNCELİKLE BU SENE BİZE FUTBOL ADINA GÜZEL OLAN HERŞEYİ YAŞATAN SİVASSPOR'A YÖNETİME TEKNİK DİREKTÖRE VE BAŞKANIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYOR,BUNLARIN YANI SIRA 3.LÜK HAKKIMIZI ARAYAN SAYIN UĞUR MELEKE, NAİL SERTAKAN VE İSMAİL MUT ADLI YAZARLARIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDERKEN SÖZDE YİĞİDO OLUP DA LİGLER SONA ERDİĞİNDE 3.LÜK HAKKIMIZI YEDİKLERİNDE FENERİ BEŞİKTAŞ'I BAŞ TACI YAPAN 3.LÜK BEŞİKTAŞ'IN HAKKI DİYE SAVUNAN SÖZDE YİĞİDOLARI ESHEFLE KINIYORUM. NE OLDU ARADAN NE GEÇTİ DE SAYIN YAZARLARIMIZIN SAVUNDUKLARI 3.LÜK HAKKINI DESTEKLER OLDULAR. BEN EN BAŞTAN BERİ AĞLADIM ÇABALADIM 3.LÜK BİİİİZİMMM HAK-KIII-MIIIIIZZZZ DİYE. AMA BAZI SÖZDE YİĞİDOLAR ÇIKTI HATTA BİR TANESİ UTANMADAN BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU DA YAZARAK (3.LÜK BEŞİKTAŞ'IN HAKKI KANGAL KÖPEĞİ GİBİ HAVLAMAYIN DEME ********LİĞİNE BİLE SAHİP OLDU)KEŞKE ÖNCEKİ BU TÜR YAZILARI GERİ DÖNÜP OKUMA BECERİSİNE SAHİP OLSAM DA O YAZAN SÖZDE YİĞİDO GEÇİNEN.... TERBİYESİZİN YAZISININ METİN VE TARİHİNİ DE BELİRTEBİLSEYDİM ŞU ANDA... TABİİ BENİM YAZDIKLARIMI DA... BEN YİNE DİYORUM UEFA BİZİM HAKKIMIZDI HAKKIMIZI YİYENLERE ALLAH SORSUN.YUKARIDA İSİMLERİ YAZILI SAYIN YAZARLARIMIZIN DA DESTEĞİ İLE EĞER YANLIŞLIKTAN DÖNÜLÜP DE 3.LÜK HAKKIMIZ İADE EDİLİRSE BİZE NE ALA, YOK BU YANLIŞLIK DEVAM EDERSE BİZ DE O ZAMAN HERKESE SAHADA DERS VEREREK İNTERTOTO'DA BAŞARILI OLARAK UEFA'YA KATILACAĞIZ. BEN BUNA İNANIYORUM. BIRAKIN SÜPER LİG DE 3 BÜYÜK DENEN TAKIMLARIN LİGİ OLSUN. DİĞER ANADOLU TAKIMLARINI DA BÖYLE PİYON GİBİ KULLANSINLAR. HER SENE LİG BAŞLAR ŞAMPİYON ADAYLARI BELLİDİR 3 BÜYÜKLER DENEN TAKIMLAR SADECE HANGİSİ ŞAMPİYON OLACAK ONU BELİRLEMEK İÇİN 15 TANE KURBANA İHTİYAÇ VARDIR. ONLAR DA ANADOLU TAKIMLARI İLE DİĞER TAKIMLARDIR.
Alt 28.05.2008, 16:56   #9
izmirliyigido
Gast

Standart --->: ÖZ VATANINDA PARYA ...

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAZIMA BAŞLARKEN ÖNCELİKLE BU SENE BİZE FUTBOL ADINA GÜZEL OLAN HERŞEYİ YAŞATAN SİVASSPOR'A YÖNETİME TEKNİK DİREKTÖRE VE BAŞKANIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYOR,BUNLARIN YANI SIRA 3.LÜK HAKKIMIZI ARAYAN SAYIN UĞUR MELEKE, NAİL SERTAKAN VE İSMAİL MUT ADLI YAZARLARIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDERKEN SÖZDE YİĞİDO OLUP DA LİGLER SONA ERDİĞİNDE 3.LÜK HAKKIMIZI YEDİKLERİNDE FENERİ BEŞİKTAŞ'I BAŞ TACI YAPAN 3.LÜK BEŞİKTAŞ'IN HAKKI DİYE SAVUNAN SÖZDE YİĞİDOLARI ESHEFLE KINIYORUM. NE OLDU ARADAN NE GEÇTİ DE SAYIN YAZARLARIMIZIN SAVUNDUKLARI 3.LÜK HAKKINI DESTEKLER OLDULAR. BEN EN BAŞTAN BERİ AĞLADIM ÇABALADIM 3.LÜK BİİİİZİMMM HAK-KIII-MIIIIIZZZZ DİYE. AMA BAZI SÖZDE YİĞİDOLAR ÇIKTI HATTA BİR TANESİ UTANMADAN BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU DA YAZARAK (3.LÜK BEŞİKTAŞ'IN HAKKI KANGAL KÖPEĞİ GİBİ HAVLAMAYIN DEME ********LİĞİNE BİLE SAHİP OLDU)KEŞKE ÖNCEKİ BU TÜR YAZILARI GERİ DÖNÜP OKUMA BECERİSİNE SAHİP OLSAM DA O YAZAN SÖZDE YİĞİDO GEÇİNEN.... TERBİYESİZİN YAZISININ METİN VE TARİHİNİ DE BELİRTEBİLSEYDİM ŞU ANDA... TABİİ BENİM YAZDIKLARIMI DA... BEN YİNE DİYORUM UEFA BİZİM HAKKIMIZDI HAKKIMIZI YİYENLERE ALLAH SORSUN.YUKARIDA İSİMLERİ YAZILI SAYIN YAZARLARIMIZIN DA DESTEĞİ İLE EĞER YANLIŞLIKTAN DÖNÜLÜP DE 3.LÜK HAKKIMIZ İADE EDİLİRSE BİZE NE ALA, YOK BU YANLIŞLIK DEVAM EDERSE BİZ DE O ZAMAN HERKESE SAHADA DERS VEREREK İNTERTOTO'DA BAŞARILI OLARAK UEFA'YA KATILACAĞIZ. BEN BUNA İNANIYORUM. BIRAKIN SÜPER LİG DE 3 BÜYÜK DENEN TAKIMLARIN LİGİ OLSUN. DİĞER ANADOLU TAKIMLARINI DA BÖYLE PİYON GİBİ KULLANSINLAR. HER SENE LİG BAŞLAR ŞAMPİYON ADAYLARI BELLİDİR 3 BÜYÜKLER DENEN TAKIMLAR SADECE HANGİSİ ŞAMPİYON OLACAK ONU BELİRLEMEK İÇİN 15 TANE KURBANA İHTİYAÇ VARDIR. ONLAR DA ANADOLU TAKIMLARI İLE DİĞER TAKIMLARDIR.
Tek kelimeyle doğru. İmzamı koyarım altına..

.
Alt 19.05.2008, 12:23   #10
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

'UEFA BİZİ ÇAĞIRIYOR'

Kendilerinin bu yanlışlığı düzeltmek istediklerini ifade eden Ünsal, ''UEFA nezdinde bizim federasyonumuzun da bir hataya düşmemesi için konunun üzerine gittik. Hem kendi hakkımızı aramak açısından, hem de ileride olabilecek böylesi yanlışların bir daha basınımız tarafından da yapılmaması açısından hakkımızı arama yoluna girdik'' diye konuştu.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan lig puan durumunu basın mensuplarına gösteren ve bu puan durumunda Sivasspor'un üçüncü sırada gösterildiğini belirten Ünsal, şöyle devam etti:

''Bugün aldığımız UEFA'nın yayınladığı listede Sivasspor'un UEFA'ya katılacağı da resmen UEFA tarafından açıklanmıştır. Yani UEFA'nın Türkiye'den çağıracağı takımın biri kupa galibi Kayserispor, biri de Sivasspor'dur. Bu resmen de UEFA tarafından açıklanmıştır. Hal böyle olunca bu yanlışlığı düzeltmek de elbette ki bizlere düştü.''
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...