Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

PANOROMA
Alt 09.12.2008, 19:54   #1
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1322 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart PANOROMA

FUTBOLCU :HÜRRİYET (ANKARASPOR)

Adeta adı Ankaraspor ile özdeşleşen bir isim olan kaptan Hürriyet, takımının Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ettiği maçta hem savunmada hem de hücumda çok önemli işler yaptı.

TAKIM :ANKARASPOR

Ligin en heyecan verici takımlarından birisi Ankaraspor. Kendileri de itiraf ediyorlar, sezon başında böyle net bir zirve yarışı hedefleri yoktu ama oynadıkları oyun ve geçen haftalar onları üstlere yerleştirdi. Aynı Ankaraspor, İnönü'de Beşiktaş'a karşı çok sağlam bir futbol sergileyip rakibine evindeki ilk yenilgisini yaşattı.

TEKNİK DiREKTöR :AYKUT KOCAMAN (ANKARASPOR)

Futbolculuğundaki başarı ve efendilik çizgisini Ankaraspor'da da devam ettiriyor. Futbolun doğrularını yapan, verdiği taktikleri uygulayan başarılı bir ekibi var ve futbolculuk yıllarında pek de yaşayamadığı İnönü'de Beşiktaş'ı yenme mutluluğunu Ankaraspor'un başında yaşamış oldu.

HAFTANIN OLAYI

Kartal yok yok yok...

Beşiktaş evinde bu sezon ilk yenilgisini yaşarken, gerek saha içinde gerekse de tribünde oldukça gergin anlar yaşandı. Ertuğrul Sağlam sonrasında oldukça iddialı bir şekilde başa gelen Mustafa Denizli, istediği çizgiyi tutturamadı. İnönü tribünlerinde Delgado'dan yönetime kadar uzanan geniş bir yelpazede protestolar yaşanırken saha içinde de maç içi ve sonrasında futbolcular arasında fiziki müdahalelere kadar varan sorunlar yaşandı.

HAFTANIN RAKAMI

3

Ankaraspor, Beşiktaş deplasmanında 3 golle 3 puana ulaşırken, Beşiktaş ligdeki 3. mağlubiyetini yaşamış oldu. Galatasaray ve Sivasspor da yine deplasmanda 3 puanı 3'er golle almayı başardı. Gençlerbirliği ligdeki 3. galibiyetine 3 gol atarak ulaşırken, Antalyaspor evinde, Eskişehirspor ise deplasmanda 3. beraberliğini gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, evinde 3. kez yenilirken Kayserispor da deplasmandan 3. beraberliğini getirdi.

HAFTANIN HAKEMİ

Selçuk Dereli

Tecrübeli hakem Selçuk Dereli, Antalyaspor ile Eskişehirspor arasında oynanan ve golsüz biten maçı son derece başarılı bir şekilde idare etti. Oyunun gidişatını elinde tutan Dereli, sarı kartlarıyla da oyunu yönlendirmeyi bildi.

GOL KRALLIĞI

Futbolcu Takım Gol

Mehmet Yıldız Sivasspor 11

Milan Baros Galatasaray 10

Mert Nobre Beşiktaş 7

Mehmet Çakır Ankaraspor 7

Harry Kewell Galatasaray 6

Casio Lincoln Galatasaray 6

Sercan Yıldırım Bursaspor 6

Sergei Djiehoua Antalyaspor 6

Süleyman Youla Eskişehirspor 6

Taner Gülleri Kocaelispor 6

HAFTANIN İNCİLERİ

Mutluyuz. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yayıncı kuruluş olduğunuz için saygımdan dolayı geldim. Bugün kazandık ama nasıl kazandığımızı ben de bilmiyorum. Bu ortamda kazanmamız mucize.

Aykut Kocaman Ankaraspor Teknik Direktörü

Mustafa Denizli, çok saygı duyduğum bir isim. Belediye başkanı adayı olsa düşünmeden oy veririm. Ancak Beşiktaş'ın başına geçişine inanamadım. Çünkü Ertuğrul Sağlam'ın üstelik kazandığı son maçını Lig TV'de yorumlarken "bu takım iyi şeylere layık" deyip geldikten sonra da namağlup takıma üç mağlubiyet yaşattıysan durup düşünmek lazım. Denizli'nin takımı Sağlam'ın takımının çok gerisinde...

Mehmet Demirkol TRT yorumcusu

Ünal'ın çırpınışlarını da duyuyorum. Kaç haftadır saha dışı konulardan konuşuyordu zaten... İlk göz ağrım Ankaragücü'dür. Çok önemli taraftarları var. Ama bir problem var. Seyirci küfür ettiği için bunu söylüyorum. Olayları bilmiyoruz tabii... Ünal olaya hâkim, akıllı biridir, sakindir de. Ama demek ki burasına kadar gelmiş.

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü

Oyunu provoke eden oyuncu sayısına, herkesin dersini iyi çalışıp dikkat etmesi gerekir. Kazanmak için her yol benim için mubah değildir. İçeride farklı konuşup kamuoyunda farklı roller oynamanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Abdullah Avcı İstanbul Bld. Teknik Direktörü

Takımımın kaybetmesine çok üzüldüm ama futbol adına sevincim var. Bir Anadolu takımının bir Türk antrenörle bu yolları kat etmesi beni mutlu ediyor. Biz de artık altlarda sürünen bir takım değil futbol oynamaya çalışan bir takım haline geldik.

Yılmaz Vural Kocaelispor Teknik Direktörü

MEDYA ANALİZ

Onlar taraftar da diğerleri başka bir şey mi?

Yayıncı kuruluş içeride ya da deplasmanda pek fark etmiyor; genelde İstanbul takımlarının taraftarlarını gösteriyor. Hadi diyelim İstanbul'daki maçlarda böyle ama mesela Ankara'daki Ankaragücü-Galatasaray maçında üstelik Ankaragücülüler daha kalabalıkken de sürekli Galatasaray tribünlerini göstermenin manası nedir? Amaç reklam yapmak, özendirmekse zaten fazlasıyla yapılıyor İstanbul takımları lehine... Lütfen, adalet!..

Biz futbolda neleri bulduk?

Futbolu biz bulmadık; futbolun temel kurallarını da biz bulmadık. Peki, biz futbolda neleri bulduk? Mesela takım tutması kafi olan herkesi futbol yorumcusu diye ekrana çıkartmayı, amigolardan farkı olmayan yazarları(!), spor geyik programlarını, kahvehane muhabbetini ekrana taşımayı biz bulmuş olabilir miyiz? Kuvvetle muhtemel öyledir.

Not ; Bu konuda Süper Lig'de gelişen olayların ' en ' lerini yazabilirsiniz.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: PANOROMA
Alt 09.12.2008, 20:11   #2
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: PANOROMA

tabiki ilk sira Mehmet Yildizin, hacettep karsisinda yerini korayacaktir insallah.Paylasim icin sagol.
Alt 09.12.2008, 21:17   #3
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1290 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Abdullah Avcı maç sonrası vermek istediği demecinde ne demek istedi ben anlayamadım...

Bana göre haftanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu idi...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2008, 21:55   #4
rEsuLAKPINAr
Tecrübeli Yiğido

rEsuLAKPINAr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

477 Mesajına 2.546 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 rEsuLAKPINAr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

paylaşım için çok saoLLL
bilgilendirdin bizi
rEsuLAKPINAr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2008, 22:59   #5
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK

güzel bi paylaşım teşekkürler gardaşım
Alt 09.12.2008, 23:08   #6
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oyunu provoke eden oyuncu sayısına, herkesin dersini iyi çalışıp dikkat etmesi gerekir. Kazanmak için her yol benim için mubah değildir. İçeride farklı konuşup kamuoyunda farklı roller oynamanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Abdullah Avcı İstanbul Bld. Teknik Direktörü

tek kelimesini dahi anlayan olmadı kurduğun cümlelerin...keşke açık açık neyi kastediyorsan söyleseydin daha fazla saygıyı hak ederdin...karnından konuştuğun için sadece sen anladın her ne dediysen...ama sana tavsiyem konuşurken on kere düşün ve bir kere söyle...yoksa saçmalıyorsun abdullah avcı efendi...ve bükemediğin bileği de öp, bu bir erdemdir...resmen takımını paspasa çevirdi sivas...üçten fazla atmadığı için de duacısı ol...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2008, 23:15   #7
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mutluyuz. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yayıncı kuruluş olduğunuz için saygımdan dolayı geldim. Bugün kazandık ama nasıl kazandığımızı ben de bilmiyorum. Bu ortamda kazanmamız mucize.

sanki inönü stadına çıkan her takım, bunlara yenilmek zorunda...öyle şartlandırmışlar ki kendilerini...azıcık şahsiyetli top oynayan bir anadolu kulübüne zerre kadar tahammül edemiyor ve hemen tüm şımarıklıklarıyla kaba güç kullanmaya, sahaya dalmaya ve ellerinde hatta ayaklarında ne varsa atmaya çalışıyorlar...bizim maçta da aynı terbiyesizliği yapmışlardı...ayıp...ayıp...ay ıp...isimle büyük olunmaz, tavırlarınızla büyük olun...ankarasporu canı gönülden tebrik ediyorum, darısı diğer anadolu takımlarının başlarına...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2008, 23:49   #8
EyüphanAydın
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1322 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Konumuzda ilerleyen haftalarda ;

Bunlarda yer alıcaktır...!
Ümitlerin bittiği yerde
Alt 09.12.2008, 23:50   #9
EyüphanAydın
Usta Yiğido

Ümitlerin bittiği yerde
Alt 10.12.2008, 00:19   #10
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

sanki inönü stadına çıkan her takım, bunlara yenilmek zorunda...öyle şartlandırmışlar ki kendilerini...azıcık şahsiyetli top oynayan bir anadolu kulübüne zerre kadar tahammül edemiyor ve hemen tüm şımarıklıklarıyla kaba güç kullanmaya, sahaya dalmaya ve ellerinde hatta ayaklarında ne varsa atmaya çalışıyorlar...bizim maçta da aynı terbiyesizliği yapmışlardı...ayıp...ayıp...ay ıp...isimle büyük olunmaz, tavırlarınızla büyük olun...ankarasporu canı gönülden tebrik ediyorum, darısı diğer anadolu takımlarının başlarına...

ŞunLarın Meşhur ßi ßeşiktaşLı Duruşu wardı ya.. ßi türLü qöremedik zaten

Etiketler
eyüphan, panoroma