KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
Bazı kesim taraftarlarımız Kayserinin dostluguna inanmıyoruz diye bilir bunu Kayserisporlu taraftarlar da Sivas için söyleye bilir bu son derece normal ama ne olursa olsun Kayserispor'un bizim için ayrı bir yeri vardır ve her zaman kardeşimizdir. En azından ben böyle düşünüyorum...
Ankaragücü seyirsinin ise artık bende cok özel bir yeri var 2 maçta da yendik ve hem Sivasta hemde Ankarada şampiyon Sivas diye bağırarak bizim oyuncularımız alkışladılar ve o zamanlarda Ankaragücü küme düşmemeye oynuyordu bunu yapacak başka bir takım yok ve sanmıyorum da olsun. Bu yüzden de Ankaragücü - bjk macını Ankaragüçlüler arasında Gecekondu tarafında 90 dk bağırark destek verdim. Odam da 3 kaşgol var birisi Sİvassporumuz diğeri Ankaragücü ve sonuncusuda tabiki TÜRKİYE kaşgolu...
kayseri nerden kardeş oluyor onu anlamadım...tarıhde türk takımları taraftarları arasında en büyük kavga kayserı sivas arasında olmuştur orada ölen bir sürü sivas lı var bunları görmemezlikden gelip kayserıyle kardeşlikmi oldu?????
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 07reis58'a Teşekkür Ediyor...