Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..
Alt 11.02.2009, 08:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Allah'ın izniyle, inşallah Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. Bu da Sivasspor olur'' dedi.

Ligin 19. haftasında Kocaelispor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından 2 gün izin yapan lig lideri Sivasspor, 20. haftada Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla başladı.

Uygun, yaptığı açıklamada, arka arkaya oynadıkları zorlu maçlardan sonra Kocaelispor gibi bir takımı yenerek zirvedeki yollarına devam etmelerinin kendileri adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bu başarılı grafiklerini devam ettirmek istediklerini anlatan Uygun, ''Çok zorlu bir ligde, çok zoru başarmak istiyoruz. Onun arzusuyla mücadelemizi sonuna kadar veriyoruz. Kısıtlı bir kadro, belki kısıtlı imkanlar ama, futbolcu kardeşlerim Türk insanının, Anadolu insanının birçok güzelliği eldeki imkanlarla başarabileceğini gösteriyor. O yüzden onların hepsiyle gurur duyuyorum'' diye konuştu.

Önlerinde 15 maçlık zorlu bir maraton bulunduğunu, bu zorlu maratondaki ilk 5 maçın çok önemli olduğunu ifade eden Uygun, bu 5 maçta en az 10 puan kazanmak istediklerini söyledi.

Rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftalarda biraz daha rahat olacaklarını kaydeden Uygun, ''İnanıyoruz, istiyoruz, arzuluyoruz. Allah'ın izniyle, inşallah Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. Bu da Sivasspor olur'' dedi.
Büyük takımların yaşadığı kaosun Trabzonspor ile birlikte kendilerinin de şampiyonluk şansını artırdığını kaydeden Uygun, ''Böyle bir ortamda, bunu iki taraf da değerlendirmek istiyor. İkimiz de ligin zirvesindeyiz, burada da yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

SİVASSPOR EKOLÜ
Sivasspor'un bir sistemi ve ekolü olduğunu anlatan Uygun, ''Biz gelir gelmez sadece sistemimizi kurduk, kendimize göre bir ekol yarattık. Bununla birlikte de projelerimizi çizdik ve o yolda 4 senede geldiğimiz noktaya baktığımızda Türkiye'de örnek alınacak kulüplerin başında geliyoruz'' dedi.

Kulüplerinin borcu olmadığını belirten Uygun, şöyle devam etti:
''Futbolcuna borcu yok, dışarıya borcu yok, herhangi bir yere borcu yok. 4 seneden beri bulunduğu Turkcell Süper Ligi'nde yaptığı başarıya bakıyorsunuz, gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir durumdayız. Tesislerimizin hemen hepsi bitti, alttan ısıtmalı sahamız yapıldı. Onun dışında stadyum projemiz var. Sayın Başbakanımız bu ayın 13'ünde Sivas'a teşrif ediyor, o gün de zannedersem müjdeli haberi verecektir. Stadyumun da birçok ön görüşmeleri, protokolü bitti gibi. Bakıyorsunuz yani Anadolu'da gelişen, giden, büyüyen Sivasspor camiası var. Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulunun bu tarzdaki, yönetimsel anlamdaki başarısından dolayı ve duruşlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Anadolu takımlarının bu tarzda yönetilmesi, en gerçekçi, doğru karar diye düşünüyoruz, dolayısıyla bu yönetim tarzını herkesin benimsemesi gerekir. Sivasspor'da iyiye doğru giden, iyileri yapmaya çalışan, bütün güzellikleri sahaya yansıtan, saha dışında, tribünde de bütün güzellikleri yansıtmaya çalışan bir anlayış hakim. Bu da bizi başarıya götürüyor diye düşünüyorum. Bizi destekleyen, Türk sporunun gelişmesini isteyen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..
Alt 11.02.2009, 08:50   #2
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..

Hocamız, başkan stad ile ilgili mücdeli haberi verebilir diyor. İnşallah açıklar şu projeyi dört gözle bekliyoruz.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 09:19   #3
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık aynı demecleri duymaktan sızde sıkılmadınız anadoludan şampiyon çıkacak falan ewet biliyoruz çıkacak ve şampıyon sivasspor umuz olacak bu kadar basit...
Alt 11.02.2009, 10:43   #4
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sistem güzel
mantalite güzel
şampiyonluk güzel
lakin şehirde hava yok
her kesim sadece izliyoruz
her kesim sadece bekliyoruz
pankartlar, bayraklar asılmayı bekliyor
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kempes'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2009, 12:37   #5
rebelife58
Acemi Yiğido

rebelife58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 rebelife58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şampiyonluğu istiyoruzda sanırım istediğimizi gösteremiyoruz taraftar artık stadı doldurmalı
rebelife58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rebelife58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.02.2009, 12:59   #6
ÖFŞ2041
Acemi Yiğido

ÖFŞ2041 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 ÖFŞ2041 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.

Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.

İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"

Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.

Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.

Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.

SİVASSPORun da hedefi dünya takımları sıralamasında 1.lik neden olmasın ki ??
Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.

Bizi engelleyen yine "Biz"iz.

ÖFŞ
ÖFŞ2041 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ÖFŞ2041'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2009, 13:05   #7
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

ÖFŞ2041 yorum için teşekkürler bunlar zor işler ama olmaz diye birşey yok bu yönetim olduğu sürece takım maddi ve manevi destek gördükçe çok büyük işler yapmaya elverişli.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 14:01   #8
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ÖFŞ2041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.

Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.

İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"

Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.

Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.

Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.

Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.

ÖFŞ
++++++++++++++++++++++++++++++ imzaaaaaaaaaaaaa
Alt 11.02.2009, 15:16   #9
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu kadro hoca baskan dağılmadığı muttetce sivasspor adını her zman duyuyacak inş
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 15:21   #10
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ÖFŞ2041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ÖFŞ

Kesinlikle katılıyorum kardeşime... Bizi engelleyen yine ''Biz''iz.

İşin ilginci şuan şampiyonluğa yürüyor ve bu takım şampiyonlar liginde çeyrek final bile oynar. Defansı muhteşem ortasağası öyle ve forvetleri eksik olan ne var ki?... İnancın olmadığı yerde savaş olmaz... Çanakkale savaşını bile anlatsa futbolcularına moral olarak finale çıkar bu takım.... Bilmem mesajım anlaşıldımı bizler Türk'üz...

Etiketler
sivas, İstiyor, şampiyonluğu