DİALLO DİYARBAKIR'DA
İç transferde Kaleci Fevzi, Engin Öztonga, Mithat Yaşa, Volkan Özcan, Emrah Bozkurt , Erhan Çatalçan ve Barış Ataş'la anlaşan Diyarbakırspor, daha önce Tayfun Türkmen'i renklerine bağlayarak transferi resmen başlatmıştı. Diyarbakırspor dün kesin olarak İstanbulspor'dan Adriono ve Sivasspor'dan Diallo'yu da renklerine bağladı. Diallo'nun Diyarbakırspor'a 1 yıllık kiralık anlaştığı öğrenildi.
Diyarbakırspor ayrıca dış transferde de Ankaraspor'un yıldızları Jaba ve Tita anlaşma noktasına geldi. Bu transferlerin bugün kesinlik kazanması bekleniyor. Jaba'nın Diyarbakırspor'la anlaşmaya daha yakın olduğu iddia edildi.
Bugün bu isimlerin bir kısmına imza attırması beklenen, Diyarbakırspor'un, ayrıca görüşmeleri devam eden veya anlaşma aşamasına gelen diğer isimlerin transferlerni de bir bir bitirmeye başladı. Diyarbakırspor daha önce de
5 Temmuz Pazar günü Kartepe'de toplanacak olan kafile, pazartesi'den itibaren 20 gün sürecek olan ilk hazırlık kampına başlayacak.
Bu arada Diyarbakırspor'la anlaşma imzalayan ilk oyuncu olan Tayfun Türkmen'in ailesi ile Diyarbakır'a giderek, ev baktığı ve evini taşıyacağı öğrenildi.
Kaynak : Diyarinsesi.ORG
|