Yarın deplasmanda Ankara temsilcisi Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, dün ilimizden ayrıldı.
Sivasspor uzun süre sonra ilk kez bu kadar geniş kadro ile bir maça çıkacak.
Sivasspor takımı dün Gençlerbirliği maçı için ilimizden ayrılırken uzun bir süre sonra ilk kez bu kadar geniş bir kadro ile rakibinin karşısına çıkacak.
Sakatlıkları devam eden Gökhan Bozkaya, Mohammed Al, Petkoviç ve Ertuğrul sakatlıkları tam anlamıyla geçerken, kart cezalısı Musa Kuş’un da cezası biterken tek eksik futbolcu ise Dennys kaldı. Milli maçlar nedeniyle ülkesinde bulunan Kamerunlu futbolcu Kalla ise dün Ankara’da takıma katıldı.
Teknik direktör Werner Lorant, eksik futbolcularının takıma katılması nedeniyle bir hayli mutlu olduğunu belirtirken, “Kadromuz geniş oldukça seçme şansım ve takım içerisindeki rekabet artıyor. Bu da daha iyi olmamızı sağlıyor”dedi.
Hakikat Gazetesi