Karanlıktan şikayet etme Bir mum yak!!!
...Bu sene lige kötü başladık ve kötüde gidiyoruz..Sorunları herkez çok iyi biliyor tekrarlamaya gerek yok.
...Sayın arkadaşlar Yönetime şunu al bunu gönder diyen arkadaşlar,futbol eşittir para.Futbol artık önemli bir sektör.Evet bizler şanslıydık iyi dik.Çok hesaplı adı sanı bilinmeyen futbolcular alıp çok güzel neticeler elde ettik.Çünkü zaten mali bütcemiz bize bunu gerektiriyordu.
...Şimdi o maliyetini ucuza ellde ettiğimiz futbolcuları örn.Bılıca yı satarak gelir elde ettik.Çünkü bizim güçlü sponsorlarımız zengin klüp yöneticilerimiz yok.
...Örneğin Fenerbahçe BaşkanI Aziz YILDIRIM mali gücünün sınırlarını kendisi hariç kimse bilmiyor.Aziz YILDIRIMIN ın yardımcısıda Ali KOÇ,Türkiyenin en büyük Holdıng ın velihatı.Yönetimdeki kişiler Abdullah KIĞILI,SARAN lar v.s yani hepsi para ve güç anlamında sınırları olmayan kişiler.Galatasarayda Adnan POLAT ekibi Beşiktaş ta Yıldırım DEMİRÖREN LER...
....Sayın arkadaşlar bizim Yöneticilerimiz O kadar Yürekli ki bunlara organize olmuş kulüplere Süper lige çıktığımızdan beri kök söktürüyor...Eldi edilen neticelerin kıymetini yeni yeni anlıyoruz değilmi.
...Birilerine yol gösterirken Sayın başkanımızın Holdıng var Bankası var da!!! Bizim mi haberimiz yok!!! Yada Değerli Hemşerimiz Kalekilit Grubu bize sponsor mu oldu?Veya Sayın Çuhaldaroğlu bir kaç Milyon dolarlık çek mi kesti ,şunu da belirtiyim kimse ne maddi ne manevi bir şey yapmak zorunda değil.
...O iş çünkü öyle basit bir iş değil!!! BU İŞ ,YÜREK SEVDA HİZMET İŞİ.
VİZYON İŞİ!!!
...Bir gece den bahsedeyim,Kayserispor gecesi hani Sivas ın yanında bulunan il İstanbul takımı değil !!!!
...Gecede kimler var Başta Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL,TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu,BOYDAK HOLDING patronları,Dedemanlar v.s.Kadir HAS ın stad yapımında verdiği para 25 milyon dolar satece bir iş adamının verdiği para.
...Yani adamlar hem siyasi,hem sivil toplum örgüttleri hemde patronları ile birlikteler..
...Ben SİVASIN bir hükümette yarım dizine Bakan, hatta aynı dönemde Başbakan yrd. olduğu zamanıda iyi hatırlıyorum.Olayın siyaset boyutunda değilim..Sadece şunu sormak istiyorum bunlar SİVASSPOR a ne yaptı!!!!
...Olay şu arkadaşlar SİZİNYAPINIZDA YÖNETİCİLER OLACAK,BİROKRASİDEN OLCAK VEDE İŞ ADAMI OLCAK..
HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ MEMLEKET SEVDALISI İNSANLAR OLCAK...
...SİVASSPORUM uza kim sahip çıkacak!!!
...Nerde bizim 6 millet vekillerimiz!!!ben birini bilyorum vitrin!!!biride İstanbul Bağcılarda çay bahcesi sahibi...
...Sayın Muhsin YAZCIOĞLU bir sen vardın senide erken kaybetti Sivas !!!
...SİVASSPOR Sivasın Vizyonu Kimliği Vitrini şimdi bir şeyler yapamazlarsa bu millet vekili arkadaşlar ne zaman bir şeyler yapacaklar..Hemde Hükümetteyken.
...Sıra bize geldi biz milyonlarca kalabalık Sİvaslılar bizle ne yaptık hani.
...Lige çıktığımız ilk sene Maçları İstanbulda oynayalım bilet satalım gelir elde edelim denildi ama sonuc elde edilemedi!!!
...Ben birilerine gitsin birilerinede gelsin diyemiyorum.Çünkü cebimdeki paramın futbolda ne gibi etkisi ve sınırı olduğunu biliyorum.
...Biz nerde ve kimlerlerle çarpişiyoruz.
...Gelin MİLYONLAR BİR OLALIM GELİN YÜREĞİMİZİ MECNUN ODYAKMAZ IN YÜREĞİNE İNANCINA SAVAŞINA ORTAK OLALIM
..GELİN ŞU MESAJ İŞİNİ CİDDİYE ALALIM
...ŞİMDİ 5058 MEASJ ATALIM.BİZ KİMİZ GÖSTERELİM.
...BİZ CUMHURİYETİ KURDUK UNUTMAYALIM....BİZ ANADOLUNUN KALBİYİZ BİZ BU ÜLKENİN TEMELİYİZ UNUTMAYALIM.
...acizane aklıma gelen fikir budur benim!