Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..
Alt 28.09.2009, 11:56   #1
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..

Ne takım Ne yönetim ne taraftar ne hakemler nede baska bırsey...Eski Sivassporumuzu bu denlı zor durumlara dusuren nedenlerden bırısı de Taraftar (pardon seyirci diycem ama maca gelen de olmadıgı ıcın yerıne de baska bırsey koyamadıgım ıcın taraftar olarak kalsın..) profılımız...

Burada yada normal yasantıda Adı Sivaslı oldugu ıcın dolaylı yoldan Sivasspor lu gecınıp a dan z ye herkese agır elestırı yapıp olmadında hakaret olmadı kufur eden bınlerce insan toplulugundan söz etmek ıstıyorum..Hani cogu zaman buyukler nasıhat verır ya " basınızı ellerınız arasına alıp bıraz dusunun " dıye aynen bende sızden onu ıstıyorum...

Sen ? takıma yonetıme futbolcuya a dan z ye herkese kufur edıp hakaretlerde bulunan ? mesela nerde oturuyorsun sivas yada istanbuldaysan neden Macımız oldugunda bulundugun staddakı sana ayrılan yerı doldurmak ıcın kendıni yada esını dostunu cagırıyormusun ? hadı dıyelım Sivasspor un Mac yapmadıgı bir ıldesın...Ara ara yapılan yardım kampanyalarına katılıyormusun...kampanya olmadıgı zamanlarda Sivasspor un Orjinal ürünlerinden alıyormusun ? bu takıma maddi manevi destek verıyormusun ??? Maddi destek verecek gucun varsa Sivasspor takımına yada Taraftarına destek veriyormusun ?

Sivas ta ki nufusun büyük bir oranı gecen sene ve oncekı sene Sivassporluydu..Pekı oyleydı bız sampıyonluga giderken yada son sampıyonluk maclarımızda o stad neden hiç dolmadı ? hadi dolduramadık gelen seyirci neden macı kaybettıgımızde yaklasık 30 hafta bas tacı ettıgı takıma neden 1 macda satıp ıslıkladı hakaretler yağdırdı ?

Ve en kotu istanbulda oturan 1 mılyona yakın ınsan ? Aranızda 55 lıra verıp Sivassporun fb macına gıdemıcek 1000 kısı yokmu ? ısın gucun yoksa ey İstanbulda oturup sivassporlu gecınen bu yazıyı okuyan abım sen neden gıtmedın ? gecdık istanbul macına ey Sivassporluyum dıyen abım neden olımpıyatı gecen sene doldurdugum gıbı bu sene de dolduramadın..Ben takım kötü de olsa gider bagıramasam bıle gıder trıbunlerde yerımı alırım dıyemedın ?

benden ve arkadaslarımdan söz etmek ıstemıyorum...yollarda ne cekdıgımızı anlatsam cogunuz duygu sömürü olarak algılarsınız...ama konuyu butunlemek acısından yazmam lazım bırazını...

biz fb macına da istanbul macına da kalktık Sivasdan gıttık...yaklasık 2000 km yapdık dogru dururt dınlenmeden aksam maca gıdıp 10 20 kısıyle futbolcu duymasa bıle destek vermeye calısdık..bize destek veren oldumu sadece istanbuldakı bir köfteci abımız saolsun 100 lıra verdı..gerı kalan mı ? araba kırası mazot bılet yıyecek ıcıcek...yaklasık kısı bası cebımızden 100 lıra para cıkdı bir arkadasımız calısıyor dogru durüst gerisi nin aile geliri mi genelde asgari ucret...dun gelırken neler cekdıgımızı anlatsam roman olur varmıdır bır trıbunde bunları yapacak kımse tartısılır...araba kırası gecmesın dıye gaza basıcak benzın yok yokus cıksında bosa sallayalım dıye dua etmelerımız mı ? yoksa sabahdan berı karnımızdan gecen 1 puaca ve bır ıkı bıskuvı mı ? say say bıtmez...Sivasspor Yönetiminin taraftara destek vermemesı ıcın baskı yapdıgı baskı da cabasi (ki haklılık payları var deplasmanı rant a cevırenler cok nede olsa )...geriye kalan ona buna takıdıgımı 200 lıra borc...

kısacası bız bu halde kendımızı taraftarlık mertebesınde bıle layık gormez ve elestırı harıcınde hakaret etmezken bıle sıtenın %80 i a dan z ye herkese sayıp sövdüğü için onların adına bız utanıyoruz...

hakaret edenler ıcın : "Biz Sivassporluyuz " (yerseniz)

Cevap: BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..
Alt 28.09.2009, 11:59   #2
merkez_emre
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 877 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..

gerı kalan yonetım ve teknık ekıp eleştirilerını de yazmak ısterım ama ustume bır koruma mı gelır yada o gelmeden yazım kalır mı kararsızım...
Alt 28.09.2009, 12:16   #3
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

futbolcularin ve takimin alacagi en büyük güc ve cesaret taraftardandir ama bu gücü bizim taraftar baalesef vermiyor tam tersi moral bozup dahada stresli ve zayif olmasini sagliyor sehrimiz futbolu daha yeni sevmeye maclara gelmeye baslarken basarisiz sonuclar almaya basladik galiba stadimiz eski günlerine dönecek yani bizde o atesli takimi ni hicbir zaman terketmeyen örnek taraftar olmayacak cok güzel yazmissin kardes eline saglik
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 13:01   #4
zaralı ulkucu
YASAKLI ÜYE

115 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaralı ulkucu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardes yazın cok guzel olmus ben kendı kendıme karar almısdım sıteye yazı yazmama adıına ama bu yazın ıcın yazıyorum ??? soyledıklerın dogru cumartesı aksam macda sana bı mıktar para verecekdım ama mac sonu polısler taraftından gozaltına alındım gozaltından cıktıksan sonra senı aradım ama tlf kapalıydı kusura bakma sıvassporu canımızdan cok sevdık dıye polıs abıler gozaltına aldılar olsun bız yensede yenılsede gozaltına alınsakda mapusa dussekde SİVASSPORLUYUZ senı basarıların ıcın degıl senı sen oldugun ııcın sevıyoruz

İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGI
zaralı ulkucu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda zaralı ulkucu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.09.2009, 13:04   #5
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son günlerde bide taraftar begenmeme hastalıgına yakalandık.efendim maça gitmişmiymiş yok takıma para vermişmi yok forma almışmı yok falan yok filan kardeşim o saydıgınız insanlar bu siteyede girmiyor biz ancak kendi kendimizin moralini bozuyor az olan taraftarıda küstürüyoruz.el insaf yani hangi maça taraftar gitmedi taraftar ne imkanı varsa elinden geleni yapıyor evet şehrin maddi durumu ortada belki maçlarada yeterince ilgi yok ancak eldeki olan bu bunuda rencide etmenin bir anlamı yok.yok efendim bu taraftara 3. lig bile fazlaymış kim demiş bizim taraftarımız koçlar gibi şampiyonlugad layık avrup kupalarınada.elindeki ile yetinmesini bilmiyen elindekindende olur.yeter ertık boş işlerle ugraşarak birbirimize karalamanın anlamı yok elimizden geldigince maçlara gidip eleştirileride seviyeli yapmalı kimseyi rencide etmemeliyiz.hep destek tam destek yönetime sonuna kadar destek .bülent uygunun burada işi bence bitmiştir.taktir başkanımızın.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.09.2009, 13:14   #6
merkez_emre
Usta Yiğido

Alıntı:
zaralı ulkucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes yazın cok guzel olmus ben kendı kendıme karar almısdım sıteye yazı yazmama adıına ama bu yazın ıcın yazıyorum ??? soyledıklerın dogru cumartesı aksam macda sana bı mıktar para verecekdım ama mac sonu polısler taraftından gozaltına alındım gozaltından cıktıksan sonra senı aradım ama tlf kapalıydı kusura bakma sıvassporu canımızdan cok sevdık dıye polıs abıler gozaltına aldılar olsun bız yensede yenılsede gozaltına alınsakda mapusa dussekde SİVASSPORLUYUZ senı basarıların ıcın degıl senı sen oldugun ııcın sevıyoruz

İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGI

eyv. o ne demek sen kusra bakma asıl...macdan sonra goremedım k bakma aradım bulamadım vedalasmak ıcın...neden alındın merak ettım..

pover58 sana da yazmak ıstemıyorum...tek lafım samp. giden bır sehir takım taraftarı 1 sen e boyunca bır kac kez dolduruyorsa yada sampiyonlar lıgı macı anadoluda ılkkez oynanıyor ve sıvaslı o stadı dolduramıyorsa sen daha neyı savunuyorsun anlamadım ben ??? bızım yerımızde atıyorum karsspor olsun karslılar bıle 17*000 kısılık stadı doldururdu...
Alt 28.09.2009, 13:17   #7
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Aslında bu konuya birşey yazmak istemiyordum ama yazıyı okunca birşeyler yazmak geldi içimden..

Arkadaşlar dikat ettiniz mi hiç.Forumlara her baktığımızda taraftarımızla ilgili sürekli bir eleştiri, şikayet ve hatta bazen oluyor hakaretler görüyoruz.Hemen her hafta faturayı tenik heyet, yönetim veya futbolcu dururken biz kendimize yani taraftara kesiyoruz.Neden taraftara başkaları dururken, yoksa en kolay yolu bu mu işin.

Arkadaşlar beğenmediğiniz bu taraftar senelerce ne sıkıntılar çekti.Olayı sadece son 2 seneye 3 seneye bağlamak ve bunun sonucunda taraftarla ilgili genel yargıya varmak kendimize yapabileceğimiz en kötü şeydir.Merkez arkadaş deplasmanda yaşadıkları sıkıntıları anlatmış.Doğrudur.Ancak ondan önce 3. ligde oynadığımız pazar, ünye, çarşamba belediye maçlarını hatırlar mı acaba???O zaman taraftarlar ne sıkıntılarla oralara gelip takımlarını desteklediler.O zaman bir otobüs dahi ayarlanamıyordu.Bu taraftar çok çile çekti çok.

Bizler sivasspor taraftarları olarak sürekli birbirimizi eleştirerek bir sonuca varabileceğimizi düşünüyoruz.Arkadaşlar kabul edersiniz ki sivas küçük bir şehirdir.Burada futbol hiçbir zaman ön planda olmamıştır.Adam geçim derdinde, ailesine, çoluğuna çocuğuna para yetiştirmek sabahdan akşama kadar işinin başında.Hafta sonları vakit bulursa gidiyor sevdiği sivassporunu o dar vaktinde izleme fırsatını bulabiliyor.Sivasımızda bir sosyal aktivite yapılacak ne büyük bir parkımız var var, ne büyük bir alışveriş merkezimiz var vs vs...Yani diyorum ya küçük bir şehirde yaşıyoruz.Bizim herşeyimiz belli kapasitemiz belli.Sivasımız sivas insanımız bu söylenen lafları haketmiyor.İstese neden gitmesin sivassporunun maçına, istese neden gitmesin onu desteklemeye bir sebep mi var.Bunları hiç düşünen var mı arkadaşlar.Taraftar hakkında bir ön yargıya varmak için öncelikle işin sosyolojik boyutuna bakmak lazım kısaca anlatmak istediğim bu.Ama bazıları hala taraftar şöyle taraftar böyle desinler.Bu taraftar zamanında bu takımı için 37 can verdi.

Haa bir de şu meseleye geleceğim.Taraftar seyirci meselesine.Taraftar vardır, içerde dışarda takımını destekler, taraftar vardır takımının sadece kendi sahasında oynadığı maçlara gelebilme imkanı vardır gelir takımını destekler, taraftar vardır stada gelir bağırır tezahürat yapar, taraftar vardır stadda sadece takımını izlemekle yetinir, taraftar vardır takımının başarılı sonuçlarıyle sevinir, taraftar vardır takımının başarısız sonuçlarında üzülür eleştirir takımını.
Yani sonuçta bunların hepsi taraftardır seyirci değildir.Seyirci denilen kişi maça neden gelsin neden takımını görmek istesin.Kendisi de seviyor bu takımı.Sevmeyen insan gelir mi stada takımını görmeye.Bilmem hiç barcelona'nın kendi sahasında kendi taraftarı önünde oynadığı maçları izlediniz mi??Sizin söylemlerinize göre barca taraftarı dünyanın en kötü taraftarı o zaman...

Kısaca anlatmak gerekirse taraftarımızı bu kadar kötülemenin bu kadar aşağı düşürmenin bir anlamı yok.Sivasımız da sivasspor taraftarımızda bizim için herşey.Yapmamız gereken ise kendimizi eleştirmek yerine biraz olsun düşünmek ve doğruyu bulabilmek...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kasko'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.09.2009, 13:25   #8
zaralı ulkucu
YASAKLI ÜYE

115 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaralı ulkucu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eyv. o ne demek sen kusra bakma asıl...macdan sonra goremedım k bakma aradım bulamadım vedalasmak ıcın...neden alındın merak ettım..

pover58 sana da yazmak ıstemıyorum...tek lafım samp. giden bır sehir takım taraftarı 1 sen e boyunca bır kac kez dolduruyorsa yada sampiyonlar lıgı macı anadoluda ılkkez oynanıyor ve sıvaslı o stadı dolduramıyorsa sen daha neyı savunuyorsun anlamadım ben ??? bızım yerımızde atıyorum karsspor olsun karslılar bıle 17*000 kısılık stadı doldururdu...

kardes sıvassporu cok sevdık dıye aldılar ?? olsun bız alısdık gozaltılarına ama orda sıvassporumu sevdım dıye gozaltına alan polıs abıyede dıyecek br set ddemıyorum bızım sevgımız ancam mezarda bıter oda bede olarakbıder ruh olark devam eder
zaralı ulkucu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 16:32   #9
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimse rahatını bozmasın arkadaş,yönetimde taraftara köstek olmaya devam etsin.Belki taraftarı sindirdiler ama sevdamızı sindiremezler.Yaşımız genç daha çok görecek daha çok gidecek deplasmanımız olur inşallah.Gün olurda bizde sivasda tribün görürsek sanırım bu günleri gözü yaşlı izleyeceğiz.Yönetim kulaklarını kapatmış gözlerini kapatmış biri çıkıp meydan da kendini yaksa umrunda olmayacak.Onların umrunda mı sivasspor tribünlerinin durumu.Maraton kırmızı beyaz olsun yeter.Ama bu maraton onlara çok güzel vefa borçlarını ödedi.Yine ders aldıklarını biraz olsun görmedik.Ne zaman dolacak cezamız bekliyoruz.Başkanımızın hiç umursayacağını sanmam ama belki okurda yüreği sızlar bir dur der...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.09.2009, 16:37   #10
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

taraftar vardır seyirci vardır bazı kendini taraftar olarak lanse ederken bir bursa maçında adamlar takım olarak ısınmaya çıkmış top bursa dünya yerinden oynar bursadan erkek çıksa gibi çirkin tezehuratlar bir ankaragücü taraftarı sivas diye bagırırken yine bu kendini taraftar sanan arkadaşlar a.. .. ankaragücü gibi ayıp laflarla tezehuratta bulunmuşlardır..şimdi bu arkadaşlar kendilerini sivassporun herşeyi onlar bagırırken maraton susuyor maraton çok güzel yapıyor adam akıllı tezehurat yapında maraton da coşsun bir ankaragücü bir bursa bir es es olmak için daha 40 fırın ekmek yemeniz lazım
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bİz, sİvassporluyuz, yerseniz