Antalya maçından önce denmişti ki.Gençlere Sivasspor ve spor sevgisini aşılamak amacı ile 600 kişilik öğrenci grubu stadda olcak ve takımı destekleyecek.Ben statda böyle bir gurup göremedim.600 kişilik bir grup hepbir ağızdan tezahürat yapsa elbette duyardım.ama malesef duymadım.bilemiyorum ya geelmediler,yada gelip kalabalığa uyum sağladılar.onlarda diğer seyircilerimiz gibi çekirdekmi yedi yoka.Bu uygulamayı duynca sevinmiştim en azında genç grup stadı çoştururlar diye düşünmüştüm.Anlaşılan yanıldım.Bu uygulama sanırım başlamadan bitti.
dün öğrenci kardeşlerimizin hepsi stada kadar geldiler yalnız yetkililerin ilgisizliğinden dolayı hepsi maça giremeden kapıdan döndüler.Bide bizzat gördüğüm olayı anlatayım merkez tayfa grubundaki 500 tane genç kardeşimiz saatler öncesi meydanda toplanmaya başladılar ve süper bi organize yaptılar malesef o kardeşlerde stada giremeyerek evlerinin yolunu tuttular yazık oluyor bu gençlere dün tribünden bağırıyolar yönetim uyuma taraftarın dışarda diye hiç bir yetkili kendilerine yardımcı olmadı inşşalah bu haftaki konya çamında aynı şeyler yaşanmaz
Reha Muhtarın dediği gibi: "Nerde bu devlet,nerde bu insanlar"
Yönetim olarak bu olaya keyıtsız kalınmışsa bu çocuklar bir daha gelir mi? Nasıl olsa bizi içeri alan yok deyip gelmezler.