Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal’dan Mehmet Nas’a güvenoyu...
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor’un dış transferde ilk futbolcusu olan Mehmet Nas’a güvendiğini söyledi.
Sezonun tamamlanmasının ardından Sivasspor’da gözler transferlere çevrildi. Transfer çalışmaları kapsamında, Gençlerbirliği ve Manisaspor΄dan eski öğrencisi Mehmet Nas ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştıklarını belirten Bakkal, Mehmet Nas΄ın Sivasspor΄a katkı sağlayacağını söyledi. Mehmet Nas΄ın tam bir takım oyuncusu olduğunu vurgulayan
Bakkal, Mehmet΄in her ortamda görev ve sorumluluk alabilen, mücadeleci, disiplinli, teknik bir futbolcu olduğunu belirtti.
GÜVENDİĞİM İÇİN ALDIRDIM
Mehmet Nas’ın transferiyle ilgili olarak ta görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Mesut Bakkal” Mehmet Nas’ı çok iyi tanıyorum. Gençlerbirliği ve Manisaspor’dan sporcumdu. Sivasspor’un başarısına ortak olacağına inandığım için yönetime sundum ve takıma kazandırdık. Yeni sezonda Mehmet Nas ile birlikte kadromuza dahil edilecek futbolcularımızla başarılara imza atacağız. Formasının hakkını veren ve başarıya susamış sporcular kadromuzda yer alacaktır “ dedi.
Yeni Ülke