Biz Bunu Yapabilirmiyiz?????
Haber kaynaklarini Okudugumda Saskina Dondum ..
Cunku Yapilan Harekette Bizim TURKIYE de Yapilan Uygulamayla Tam Tersine Bir Davranis Gordum..
Simdi Habere Bir Goz Atalim...
--------------------------------------------------------------------------
Dünya Kupası’ndan ağır bir hezimetle dönen K. Kore Milli Takımı ülkesinde sorguya çekildi. Futbol Takımı'nın oyuncuları ülkelerinde ağır cezalara maruz kalırken, teknik direktöre inşaat işçiliği cezası verildi.
2010 Dünya Kupası’ndan ağır bir hezimetle dönen Kuzey Kore Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü ve oyuncuları ülkelerinde ağır cezalara maruz kaldı.
Radio Free Asia ve Güney Kore’nin haber kanallarının bildirdiğine göre bütün takım Halk Kültür Sarayı’nda zorla sahneye çıkarılarak Spor Bakanı Pak Myong-chol tarafından rezil edildi. Haberlerde altı saat süren ceza faslını 400 hükümet görevlisinin yanı sıra öğrenciler ve gazetecilerin izlediği belirtildi.
Dahası takımın teknik direktörü Kim Jong Hun’un teknik direktörlük görevinden ve Kore İşçi Partisi’nden atıldığı ve kendisine zorla inşaat işçiliği yaptırıldığı ifade edildi.
Simdi sorarim size bizim ulkemizde o kadar bonservis bedeli verilir,,,....
basarisizmi teknik direktor gorevine son verilir ve ulkesine gonderirlir giderkende cebine yukluce harclik konulur..
bu ulkenin bayragina insanina saygisi olmayan bu yabancilara karsi verilecek bir ceza sistemi olusturulmalimi yoksa boyle gelmis boyle gider mantigi ile mi hareket edilmeli/...
BEN CEZADAN YANAYIM ARKADAS.. ULKEMIN PARASI NEDEN DISARILARA GITSIN...