Bu hafta oynanan kayserispor - sivasspor maçında deplasmana giden sivassporun onurlu GURURLU vede şerefli taraftarlarının bu görüntüleri ne gülünecek ne dalga geçilecek fotoğraflar. Bu fotoğraflar SİVASSPORA duyduğumuz aşkın sevdanın fotoğrafları. Aslında değinmek istediğim nokta Bizler taraftar olarak hertürlü sıkıntıyı rezilliği gerek polisle kavga etmeyi gerekse deplasmanda veya evimizde oynadığımız maçlarda bu denli Cefalı olsun herşey SİVASSPORUMUZ için dİye düşünürken, futbolcuların teknik heyetin ve yönetimin böyle umarsız davranışları nedendir. Görmüyorlarmı bu takımın bu halini kim koyacak elini taşın altına taraftar üzerine düşen görevi yeterince yerine getiriyor ya baştakiler acaba akıllarında 1. lig hesaplarımı var lütfen acizane bir sivasspor aşığı olarak söylüyorum takımımızı yalnız sahipsiz bırakmayalım anlaşılan bu takımın tek düşüneni tek seveni ve değer vereni cefakar SİVASSPOR TARAFTARIDIR...
-------------------------------------------------------------------------- SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
Yukarıdaki Mesaj için 17 Kullanıcı Ali Selim'a Teşekkür Ediyor...
taraftarimiz bu kadar eziyet cekiyor takima destek icin ama takimin belliki umrunda degil farkli maglubiyetler bizi bekliyor 1 gol ile her macta takim dagilirmi biz hermac bunu yapiyoruz bundan sonrada kimse galibiyet bekleyipte kendini kandirip hayal kirikligina ugramasin yönetim duruma el koymali yeni hoca ancak motive edebilir takimi üstelik bu son hamleler yönetimin son sansi iyi transferler yapmazlarsa yük onlarin sirtina tamamen binecek
bu arkadaşların resimlerine defalarca baktım ve her bakışımda tüylerim diken diken gözlerim ağlamaklı oldu ne mutluki böle bi taraftara sahipsiniz sayın yönetim ve futbolcular. ama bu cefakar taraftara karşı ne yapıyorsunuz hiç.. koskocaman bir hiç...yazıktır günahtır. gelen çocukların çoğunun cebinde bi simit parası bile yoktu aç susuz geldiler ne için sivasspor için. bizde aliselim,ykorkmaz ben bi arkadaşımız daha vardı çoluğumuzun çocuğumuzun rızkından kesip sizin için yollara düştük ama yine boynumuz eğik geri döndük yolda atlattığımıız hayati bi kazayıda göğüsleyerek.. bütün bu yapılanların hepsi gözünüze dizinize dursun bu takımı düşürürseniz hakkımız haram olsun yazıklar olsun.......
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MESSİ58'a Teşekkür Ediyor...
hafta sonu gelmesinde maç olmasın diye dua eder olduk yeter artık düşürün takımıda sizde bizde kurtulalım bu azaptan, bu anlayıştan bir halt olmaz, diğer takımların kadrolarına bak bizim kadroya bak, dağlar kadar fark var hadi bu senen geçmiş olsun
bu arkadaşların resimlerine defalarca baktım ve her bakışımda tüylerim diken diken gözlerim ağlamaklı oldu ne mutluki böle bi taraftara sahipsiniz sayın yönetim ve futbolcular. ama bu cefakar taraftara karşı ne yapıyorsunuz hiç.. koskocaman bir hiç...yazıktır günahtır. gelen çocukların çoğunun cebinde bi simit parası bile yoktu aç susuz geldiler ne için sivasspor için. bizde aliselim,ykorkmaz ben bi arkadaşımız daha vardı çoluğumuzun çocuğumuzun rızkından kesip sizin için yollara düştük ama yine boynumuz eğik geri döndük yolda atlattığımıız hayati bi kazayıda göğüsleyerek.. bütün bu yapılanların hepsi gözünüze dizinize dursun bu takımı düşürürseniz hakkımız haram olsun yazıklar olsun.......
Evet mesut arkadaşımında belirttiği gibi yolda rezillik diz boyu birde arabanın arzası biz bunları göze alarak FEDA ederek gidip geldik lastik patlasada cant eğilsede gittik hatta arkadaşımızın şahsi arabası olmayıp emanet olmasına rağmen ne için kimin için tabiki SİVASSPOR için şu taraftarın fedakarlığının % 10'nu yönetim ve futbolcular yapsa inanıyorum ki bu takım bu hallerde olmaz tekrar kayseriye gelen sivastan destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. SENİ SEVMEYİ BOYNUMUZUN BORCU BİLDİK YİĞİDOM...
SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM