Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 12:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Kasımpaşa maçı çok önemli



Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Kasımpaşa maçı öncesi taraftarlarından destek istedi ve bu maçın önemine değindi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Kasımpaşa ile hafta sonu final niteliğinde bir maç yapacaklarını belirterek, ''Tek hedefimiz galibiyet, başka bir düşüncemiz yok. Onu da almak için sahada varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız'' dedi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, haftalardan beri telafisi olmayan, kritik maçlar oynadıklarını belirterek, hem deplasmanda, hem de iç sahada son maçlardan iyi skorlarla ayrıldıklarını anımsattı.

Son haflarda aldıkları galibiyetlerin, ''her şey bitti'' anlamına gelmemesi gerektiğini vurgulayan Çalımbay, ''Kesinlikle bitmedi, yaptığımızın iki kat daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçı, bizim için final niteliğinde bir maç. Gerçekten çok çok önemli, çünkü sonlara yaklaştık ve çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Yönetim, futbolcular ve teknik heyet olarak bu işin ciddiyetinin bilincinde olduklarını anlatan Çalımbay, ligi iyi bir şekilde bitireceklerini söyledi.
Zorlu Kasımpaşa maçında en büyük desteklerinin taraftar olacağını ifade eden Çalımbay, ''Taraftarlarımız, kesinlikle bizi yalnız bırakmasın, çünkü bu maç bizim için çok çok önemli. Bizim bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç oynayacağız, herkesin gördüğü gibi kolay bir maç değil. Mücadele etmeden kazanmamız mümkün değil. Kasımpaşa takımı halen ligden kopmuş değil ve sonuna kadar da mücadele ediyorlar. Maçı kazanmamız için, bizim onlar kadar, hatta onlardan daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetini unutup mükemmel bir şekilde Kasımpaşa maçına konsantre olmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, ''3 kritik maçımız var. Oynayacağımız Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği maçlarını iyi bir şekilde bitirirsek yüzde 90 iyi bir yere gelmiş olacağız. Ancak o zaman rahatlayacağız, şu anda bizde rahatlık diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Yaptığımızın en az iki katını bundan sonra da yapmamız gerekiyor. Herkesin şu ana kadar yaptığı mücadelenin çok çok üstünde mücadele etmesi gerekiyor ve bu maçları çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor'' diye konuştu.
Taraftara iç sahada ve deplasmanda verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Çalımbay, tüm Sivaslıları Kasımpaşa maçına davet ederek, ''Onların da desteğiyle inşallah bu maçtan da 3 puanla ayrılacağız. Tek hedefimiz galibiyet, başka bir düşüncemiz yok. Onu da almak için sahada varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız'' dedi.
-BU SENE HEDEF LİGDE KALMAK-
Sivasspor'un 4 maçlık galibiyet serisi yakalaması üzerine bazı gazetelerde ''Hedef 10'da 10'' şeklinde haberlerin yer aldığını belirten Çalımbay, ''Bizim öyle bir düşüncemiz yok. Bizim tek düşüncemiz, bu seneyi iyi bir şekilde atlatıp, ligi bitirmek. Başka bir düşüncemiz yok. Ama önümüzdeki sene ne diyorsanız, ona varım. Tabii ki yukarıya oynayacak bir Sivasspor olacak, kesinlikle bu sıkıntıları yaşamayacak. Bu stresli durumları bir daha yaşatmamak için yönetimle birlikte ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

Sivasspor'un 2 senedir kümede kalma mücadelesi verdiğini anlatan Çalımbay, hedeflerinin bir daha taraftara bu üzücü durumları yaşatmamak olduğunu belirterek, sezon başında yönetimle oturup konuşacaklarını ve üst sıralara oynayan bir takım oluşturmak için gerekli planlamayı yapacaklarını söyledi.

Ligde 2'si deplasmanda, 4'ü iç sahada 6 maçlarının kaldığını, fikstüre göre kolay olarak değerlendirildiğini ancak herkesin herkesi yenebildiği bir ligde kolay maç olmadığını anlatan Çalımbay, geçen hafta deplasmanda Kayserispor gibi güçlü bir rakibi yenen Kasımpaşa takımına karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
-KOLU KIRIK ŞEKİLDE MAÇA GELEN MİNİK TARAFTARA ÖVGÜ-
Evlerinde sandalyeden düşme sonucu kolu kırıldığı halde bu durumu gizleyerek amcasıyla birlikte Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı karşılaşmayı izleyen, maçın ardından kaldırıldığı hastanede ameliyat olan ve bu durumu takımın resmi internet sitesinde duyurulan 5 yaşındaki Kürşat Turgut'un davranışının hatırlatılması üzerine Çalımbay, ''Kendisine gerçekten hem güldüm, hem de üzüldüm. Hakikaten çok sevimli birisi, ne yapmak gerekiyorsa yapılır. İnşallah şu durumdan çıktıktan sonra yönetimle görüşüp, onu en son oynayacağımız Fenerbahçe maçına ailesiyle birlikte davet ederiz'' dedi. Çalımbay, Kürşat'ın acısına üzüldüğünü, ancak yaptığı davranışın takıma gösterilen sevgi açısından diğer taraftarlara örnek olduğunu söyledi.

Kayınpederinin de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası rahatsızlandığını ve yoğun bakımda kaldığını anlatan Çalımbay, hem minik taraftar Kürşat'ın, hem de kayınpederinin sağlıklarına kavuşmasına sevindiğini aktardı.
-İDMAN-
Lide son oynadığı 4 maçta 4 galibiyet elde ederek hem düşme potasından bir nebze olsun uzaklaşan, hem de iyi bir seri yakalayan Sivasspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Kasımpaşa'yı da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Çalışmalarını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte, kart cezalısı Tomas Rada, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız ve cihan Yılmaz'ın da kart sınırında oldukları, bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecekleri belirtildi.

İdmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman öncesi futbolcularıyla kısa süre konuşan Çalımbay, daha sonra oyuncuları 2 gruba ayırarak saha etrafında koşturdu. Kaleciler ise takımdan ayrı çalıştı. Hürdoğan Gazetesi Spor Müdürü Abdullah Yiğit, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kolu kırık şekilde izlemeye gelen minik taraftar Kürşat Turgut için aldığı Sivasspor formasını, futbolcu Erman Kılıç'a imzalattı.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Çalımbay Temkinli
Alt 14.04.2011, 13:38   #2
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 31.01.2007
Mesajlar: 642
Thanks: 271
312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Çalımbay Temkinli

İnşalalh hocam liğ bitene kadar üzerimden 3-4 takımı daha altımıza alırız.Üstümüzdeki takımlardan Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Karabük ile zaten maçımız var bunalrın 2 si içerde. Ayrıca arımızdaki puan farkıda kapanmıyacak bir fark değil.
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Çalımbay Temkinli
Alt 14.04.2011, 13:48   #3
DoomsDay58
Usta Yiğido
 
DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.08.2010
Yaş: 30
Mesajlar: 2.724
Thanks: 3.152
1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Çalımbay Temkinli

Bu seneyi bitirelim Hocam İnşAllah seneye hedef ilk 5 olucaktır sana güvenimiz sonsuz.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Çalımbay Temkinli
Alt 14.04.2011, 13:57   #4
eroltas58
Yiğido
 
eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.12.2008
Mesajlar: 311
Thanks: 229
109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çalımbay Temkinli

Bu sezon ligde kalalimda gerisi onemli deyil,dananin kuyru bu hafta kopabilir,kasimpasa macindan acikcasi biraz cekiniyorum,adamlarin son sansi,buca ankaragucune yenilirse bizde kasimpasayi yenersek zaten ozaman her sey belli olur.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 14:48   #5
calipso
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 04.01.2010
Mesajlar: 1.357
Thanks: 254
426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

ben artık ligde düşenler belli önümüsdeki seneye bakalım diyorum.
- Navratilin yanına bilica gibi hızlı iyi bir stoper
- Kadirin yanına omzundaki yükü paylaşıp topu ileri taşıyacak ortasaha beyni
- Oyunu iki yönlü oynayabilecek bir sağ bek (apo ve uğurun gönderilmesinden yanayım)

Gelecek sezon ilk 5 değil, ŞAMPİYONLUK getirir.
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 15:16   #6
SİVAS ULAN 58
Acemi Yiğido
 
SİVAS ULAN 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.02.2011
Mesajlar: 170
Thanks: 0
52 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 503 SİVAS ULAN 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

bütün maçlar çok önemli bu maçıda mutlaka almamız lazım HEDEF 10 da 10
SİVAS ULAN 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 16:27   #7
eroltas58
Yiğido
 
eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.12.2008
Mesajlar: 311
Thanks: 229
109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

gecmis olsun hocam insallah en kisa zamaninda minik taraftarimiz vede kayinpederiniz saglina kavusurlar.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 16:52   #8
adalı harun
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 27.03.2009
Mesajlar: 389
Thanks: 192
167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

kalan maçlara bakılırsa hocam neden olmasın10 maçlık seri 6 maçın 4 ü içeride takımımızda güzel oynuyor aynı mücadeleyi sürdürdügmüz takdirde daha çoklarını altımıza alırız son galibiyetler stresşimizide üzerimizden attı gibi çünkü en yakın takımla3 puan var bu hafta galip gelirsek gs düşünsün bizdüşünecek halimiz yok herkese yenildiler bizi yendiler gs bize karşı oynadıgı topu başkalarına karşıda oynasa idi simdi düşme potasında bayagı bir takım olurdu
sonuç ne olursa olsun biz bu saatten sonra bu liğte kalıerız
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 18:06   #9
Yusuf Çevik
Usta Yiğido
 
Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.10.2009
Mesajlar: 2.066
Thanks: 2.698
778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

Hocam dediğin gibi,bizim her hafta üstüne koyarak gitmemiz lazım.Kasımpaşa`da direnecektir, onlarda mücadele edeceklerdir.Ama bizim onlardan daha çok mücadele etmemiz gerekli dediğin gibi.

inşALLAH sahadan galip ayrılan biz olacağız.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli
Alt 14.04.2011, 18:19   #10
favori58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.12.2010
Mesajlar: 1.179
Thanks: 0
586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kasımpaşa maçı çok önemli

Görüşlerine aynen katılıyorum hocam,ayrıca sivasspora gösterdiği sevgiyle bizleri göz yaşlarına boğan küçük yiğido Kürşat için gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ediyorum,dediğin gibi bu olay,sivaslılara iyi bir mesaj olması açısındanda önemli.
Başarılar sivasspor,başarılar rıza hoca...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
Çalımbay, çok, kasımpaşa, maçı, temkinli, önemli


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git