Sezon öncesi hazırlık kampını Bolu-Gerede'de yapan Sivasspor bugünden itibaren antrenman sayısını 3'e çıkaracak.
Gerede'ye gittiği günden itibaren sabah ve akşamları kondisyon ağırlıklı idmanlar yapan Kırmızı-Beyazlı takımın bugünden itibaren bir antrenmanda öğle saatlerine doğru yapacağı öğrenildi.
Teknik Direktör nezaretinde ve 21 futbolcunun katılımıyla yapılan çalışmaların planladığı şekilde yapıldı belirtildi.
Sivasspor için bu kampın ayrı bir önemi olduğunu belirten Teknik Direktör Rıza Çalımbay “ Burada yapacağımız kampın karşılığını lig başladığı zaman alacağız. Bunu futbolcularıma sürekli söylüyorum, idmanlar çok ağırda olsa bunu severek yapmalarını istiyorum. Gerede'de üç gün boyunca günde çift idman yaptıktan sonra bunu 3'e çıkaracağız. Şu anda yeni gelen arkadaşlarla eskiler bir birlerini tanıma içerisindeler. Zaman geçtikçe her şey daha iyi olacak” dedi.
10 Temmuz'a kadar Gerede'de çalışacak olan Sivasspor, kampın sona ermesinden bir gün önce Süper lig takımlarından MP. Antalyaspor'la birde hazırlık maçı yapacak.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı nightmare58'a Teşekkür Ediyor...
inşallah sezonda vitesi boşa atıp aşağı doğru sallamayız
Tek temennimiz o. Ben bir çok felaket tellalının aksini düşünüyorum bu kadro iş yapacak. Laf söyleyenler de gizlenecek yer arayacak. Rıza hoca bilir işini...
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
insallah bu sezon rahat bir sezon geciririz vallaha sivassporu yeni lige cikmis gibi sayiyorum 10.ol canimi ye oyle yani sonrasinda bakariz insalllah buyuk surpriz olur yeniden sivasspor lige renk katar
HERZEZON KAMPLARDA 3 4 oyuncuyu kurban veriyoruz,inşallah bu kamplarda sakatlık olmaz,vitesi yükseltirken dikkat ederler inşallah, vites yükseltilirken 2 yle giderken birden 5 e takılmaz dikkatli olurlar inşallah.
HERZEZON KAMPLARDA 3 4 oyuncuyu kurban veriyoruz,inşallah bu kamplarda sakatlık olmaz,vitesi yükseltirken dikkat ederler inşallah, vites yükseltilirken 2 yle giderken birden 5 e takılmaz dikkatli olurlar inşallah.
İnşallah hazırlık kampında bir sıkıntı olmaz da sezona eksiksiz bu kadroyla başlarız geçen yıldan handikapımız buydu bence
Kardeş sayfayı uzun zamandan beri takip ediyorum 2008'den beri de üyeliğim var ve özellikle son 1 ayda sürekli net başındayım senin kadar Sivasspor hakkında önyargılı olumsuz düşünen belki 5 kişi daha vardır tebrik ediyorum yani seni
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı nightmare58'a Teşekkür Ediyor...