Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

İşte o ifadeler!
Alt 08.07.2011, 01:48   #1
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart İşte o ifadeler!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu

Bu ülkede şikenin ve teşvik priminin cezalandırılması için, en çok emek veren ve katkı sağlayan hukukçulardan biriyim. Hiçbir şike organizasyonu içinde olmadım. Böyle bir şeyi duysaydım, engel olmaya çalışırdım. Eskişehir-Trabzonspor maçında teşvik gönderildiğini ben de duydum.

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu

Yanımda 2 bin 500 kişi çalışıyor, ben Fenerbahçe’nin futbol dışı branşlarından sorumluyum. Kulübümüzün 250 milyon dolarlık bütçesi var. Futbol dışı branşlarla ilgili harcamalar kulüpten benim hesabıma gönderilir ve amatör branşlara harcanır. Telefon dinlemelerindeki konuşmalarımın şikeyle alakası yoktur. Onlar futbola dair sohbet konuşmalarıdır. Şike teşvik organizasyonu içinde olmadım.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz

Maç satmak insanın karısını satmasından farklı değildir. Ben böyle hiçbir eylemin içinde yer almadım. Maçtan 3-4 gün önce 2 Trabzonsporlu arkadaş ofisime ziyarete geldi. Mertçe oynayacağımızdan şüpheleri olmayacağını söylediler. Ben de onlara elimizden geleni yapacağımızı belirttim. Aziz Bey'in de bu görüşmeden haberi olmuş. Kendisine de endişelenmesine gerek olmadığını, Sivasspor olarak mertçe oynayacağımızı söyledim. Dediğim gibi maç satmak insanın karısını satmasından farklı değil.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun

700 milyar liraya cami, 300 milyar liraya okul yaptırdım. Benim kim olduğumu bütün Türkiye bilir. Şike ve teşvik priminin içinde ben yokum. Benim oradan gelecek paraya da ihtiyacım yok.

Eskişehirspor Eski Futbolcusu Ümit Karan

Takım arkadaşlarımın hiçbiri ile şike yapması ya da teşvik primi alması konusunda konuşma yapmadım. Teşvik primi alındığı söylenen Trabzonspor maçında hocam tarafından son dakikalarda oyundan alındım. Fenerbahçe ile oynadığımız maçta da hocam beni çok az oynattı. ‘Hiçbir şey oynamadan bizi yeniyorlar’ diye hocama da argo kelimeler kullandım.

Sivasspor Kalecisi Korcan

Müsabakada Stoch’un vuruşunu kurtardım. Şike yapmadım. Yukarıdaki birileri bir şeyler yapmış olabilir, fatura bana çıkıyor.

Bülent İşcen

Ben Fenerbahçeliyim, Aziz Yıldırım’ın tanışmak istediği insanlarla kendisini tanıştırdım. Hiçbir şike ve teşvik primi işinde olmadım.

FANATİK

Tutuklananları bekleyen süre: 6 ay

Spor Hukuku Enstitüsü üyesi avukat İsmail Coşkun, “Tutuklu yargılananlar en az 6 ay hapis yatar” dedi. Coşkun bu süreyi şöyle açıkladı: Savcılık iddianameyi 3-4 ayda hazırlar, mahkemenin vereceği ilk duruşma tarihi de 2-3 ayı bulabilir.

Şike soruşturmasında önceki gece mahkemeye çıkarılan 20 kişiden 15’i tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi. Sabaha karşı 04.20’de tamamlanan sorgulamaların ardından mahkeme heyeti, Fenerbahçe asbaşkanları Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’nun yanı sıra Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan, Alt Yapı Koordinatörü Cemil Turan’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi için tutuklama kararı verdi. 9 saate yakın süren sorgulamanın ardından gelen tutuklamalar, kararı bekleyenler üzerinde şok etkisi yarattı. Mahkeme tarafından tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderilenleri en az 6 aylık cezaevi günleri bekliyor.

Spor Hukuku Enstitüsü üyesi avukat İsmail Coşkun, bu sürenin 6 ayı bulabileceğini hatta aşabileceğini açıkladı. Bu tip, ortalama 50-60 kişinin şüpheli olduğu soruşturma dosyalarında, savcılık tarafından iddianamenin hazırlanma süresinin yaklaşık 3-4 ayı bulabileceğini dile getiren avukat Coşkun, “Bu sürecin daha da uzaması muhtemeldir. Savcılığın hazırlayacağı iddianamenin Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulmasından itibaren 15 gün içerisinde mahkeme, iddianamenin kabulüne veya reddine karar verir. Mahkemenin iddianamenin kabulüne karar vermesinden sonra yargılama için ilk duruşma günü verilir. Mahkeme tarafından ilk duruşma günü de iddianamenin kabul tarihinden itibaren ortalama 2-3 ay sonraya gelir. Bu duruşma günü, mahkemenin yoğunluğuna göre daha da uzayabilir. Bu da tutuklu yargılananların en az 5-6 ay cezaevinde kalma ihtimallerinin yüksek olduğunu gösterir” dedi. Avukat İsmail Coşkun, bundan sonraki gelişmelerin ne olabileceği konusunda ise şunları söyledi: “Her ne kadar şüphelilerin tutuklu yargılanmalarına karar verildikten sonra mahkeme tarafından her 30 günde bir tutukluluklarının devam edip etmeyeceği tekrar değerlendirilse de, uygulamada bu tip durumlarda ilk duruşma yapılmadan tutukluluk hallerinin kaldırılabilmesi durumu ile pek karşılaşılmamaktadır. İlk duruşmada ise hakim, delillerin toplandığı, delillerin karartılma ve sanıkların kaçma şüphesinin bulunmadığına kanaat getirirse sanıkları tahliye edip tutuksuz yargılanmalarına karar verebilir. Netice itibariyle şu andan itibaren hakkında somut ve güçlü deliller olan şüphelilerin yaklaşık 5-6 aydan önce salıverilme ihtimalleri düşüktür.”

FANATİK
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: İşte o ifadeler!
Alt 08.07.2011, 02:34   #2
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: İşte o ifadeler!

ADAM GiBi ADAM MECNUN BASKAN !!!!!
ADAM GiBi ADAM MECNUN BASKAN !!!!!
MECNUN BASKAN SENIN GIBI DELIKANLI ADAM VARMI BE HELAL OLSUN
BURDA BASKANA ATIP TUTANLARA KAPAK OLSUN !!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YENiCERiavrupa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2011, 06:07   #3
kocakss58
Yiğido

kocakss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kocakss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kalpten,yürekten inanıyoruz sana başkanım....
kocakss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 06:44   #4
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar yalanci basindan okudugunuz yalan yanlis haberleri iste ifadeler diye kapak yapmayin,bu bilginin kayanagi kim.?[/LIST]kim soylermisiniz.....!!!
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2011, 07:30   #5
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

mecnun başkana güveniyoruz.er yada geç aklanacağna eminiz.Boyle bir ifade veren insanın şike yapma olasılığı Sıfır dır bence.
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 07:34   #6
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Bu arada fanatik gazetesinede ne derece güvenilir orasıda ayrı bi konu.
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2011, 07:41   #7
izmirliyigido
Gast

İspatsız suçlamalar ispat edilinceye kadar insanlar suçsuzdur. Ben, başkanımızın suçsuz olduğuna inanıyorum. Onun tek suçu Aziz Yıldırım'a olan yakınlığıdır ki, bu da gayet doğal birşeydir. Yıllarca aynı çatı altında, aynı göreve hizmet verenler tabi ki samimi ve candan olacaktır. Bu dostluktur.

Şimdi Sn. Erdal SARILAR ve Sn. Faruk TAŞSETEN başkanla çalışıyor. Yolları birgün ayrılsa dostlukları bitecek mi? Tabii ki aralarında kötü birşey olmadıysa yıllarca yine görüşecekler.

O yüzden öküzün altında buzağı aramamak lazım. Mecnun ODYAKMAZ'ın suçsuz olduğuna taraftarın büyük çoğunluğu gibi bende inanıyorum..

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2011, 08:02   #8
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Tamamen asılsız bir haber daha yazar kimse iyi dolduramamış inanmaya hatta okumaya bile gerek yok.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2011, 08:11   #9
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1623 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Ben bu basının.....

Tüm dünyaya rezil ettiler bizi böyle bir basınımız olduğu için utanıyorum.
Bu nasıl iş sanıkların kendi avukatları bile birşey bilmezken bizim basında maşallah herşey var devammm..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2011, 08:14   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamamen asılsız bir haber daha yazar kimse iyi dolduramamış inanmaya hatta okumaya bile gerek yok.
Arkadasimizin bu sözleri harfiyen dogru ,cünki Türkiye´nin önde gelen büyük gazetelerinde sorusturmayla ilgili en kücük haber almazken fanatik ve fotomac gazetelerinde böyle haberlere yer verilmesi ne derece inandirici olur tartisilir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ifadeler, İşte