Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yigido Evinde Gol Yemiyor
Alt 05.11.2011, 11:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yigido Evinde Gol Yemiyor

Sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Sivasspor, ligdeki son 4 iç saha maçında kalesinde gol görmedi.

Süper Lig'de bu sezon evindeki ilk maçta Eskişehirspor'a 4-0 mağlup olan Sivasspor, daha sonra sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken kalesinde hiç gol görmedi.

Kırmızı-beyazlı takım evinde oynadığı son 4 karşılaşmada Bursaspor'u 3-0, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 ve Fenerbahçe'yi 2-0 yenip Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Yigido Evinde Gol Yemiyor
Alt 05.11.2011, 11:18   #2
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Yigido Evinde Gol Yemiyor

Ligin en çok gol yiyen 2.takımıyız ama,ligin en çokda gol atan takımları arasındayız.Bu çok önemli bir istikrar.

inşALLAH her geçen haftalarda,yukarılara tırmanacağız.Böyle önemli puanlara çok ihtiyacımız var.

Haftaya yine evimizdeyiz,yine 1 hafta bizim için avantaj.Lige verilen arayıda çok iyi bir şekilde değerlendirip,Gençlerbirliği`n e puan vermeden evine yollamalıyız.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.11.2011, 11:40   #3
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Sivasspor elbet gol yemez Savunmayida Ofansida birlik ve beraberlik'de yaptik ve gol yemeden gercek YIGIDO gibi mücadale ederek maci sonuna kadar hak ederek kazandik. Sivassporumuzun Süper Ligde yenemeyecegi Takim yok herzaman böyle onyarsak ki inaniyorum oynayacagiz Galatasay'ida yeneriz, Gencleri'de yeneriz ve Trabzonspor'u da yeneriz. Sivassporumuz Süper Ligde fizik gücü en iyi olan tek Takim bunu Riza Hocamiz'in iyi Antremanlarina ve Hocanin kafasinda Teknik'e bagliyorum. Sivassporumuz gercekten Lige iyi hazirlandi iyi Trasnferler yapti cok pahali olmasada ve bunun karsilindada güzel galibiyetler yasatti Sivassporumuz 4 Eylül Bursa'Ya 3-0 ve Fenerbahce 2-0 kazandigimiz maclarda. Ve Eskisehir ve Besiktas maclarinda hakem büyük rol oynmisti. Sonra Kayserispor-Sivasspor macinda mac öncesi Sivasli Oyuncular alt yazida 3 Takim kümeye düsürüldügü görmüs ve sok olmus ve piskolojik acidan maci farkli kaybetti. Yani anlatmak istedigim konu Sivasspor bazi maclarda sahipsiz kaldi bazi maclarda baski altinda oldu ama Allah'a cok sükür bu sorunlari Taraftarlarimizin destegi ile Hocamizin ve Teknik Ekibin yardimlariyla bu sezon sorun yasamayacagiz ve yasamayiz insallah.

Yani ben Sivasspor hep cikin yine bos alanlar gördüm Televizyonda Kale arkasinda bu olmasin lütfen Yigidolarimiza sahip cikalim.

Son olarak Sivassporumuz sampiyonluga ondadigi sezonlarda ve Bursa ve Fener macindada fark görülmüstür ben gördüm.

Ben inaniyorum zaten futbolda birinci faktör inanmak,calismak kendine güvenmek,pes etmemektir.

Cok Tesekkür ederim!

Anadolun yillarca süren suskunlugunun Ciglidir Sivasporrrrrrr!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2011, 12:35   #4
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

gol atacak takım yokki BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK !!!!!!! ANADOLUNUN EN ZOR DEPLASMANI SİVASDIR
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2011, 17:03   #5
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporun gucunu bilen biliyo merak etmeyin yigidolar gecen yillarda sivasa gelen takimlarin futbolculari titrerdi 4 eylule girerken sanssizliklar bahsizliklar bi turlu yakamizi birakmadi cok kotu gunler yasadik sivasspor camiasi olarak ama eminimki o kara bulutlar gidecektir ustumuzden cok sukur iyi bir takim olduk istekli yurekli yine korku salmaya basladik yine titretecez ALLAH in izniyle adin baska sanin baska formanda ki rengin bambaska canim SIVASSPORUMMMMM
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hasanim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.11.2011, 19:06   #6
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

sivasspor defansında istikrar olmadığı için genel olarak çok gol yedik bunda kayseri eskişehir bjk maçlarındaki boşa yediğimiz goller yüzünden toplam 13 gol yedik bu maçlarda evimizde oynadığımız maçlarda gol yemememizin nedeni rakiplere top yüzü göstermiyoruz pres yapıyoruz bide oyuncular hem defansa hem ofansa katkıda bulunuyor ondan yemiyoruz inşallahda yemeyiz.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2011, 19:20   #7
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Takım iyi olsa da son 2 senede yaşananlar yüzünden bu sene de düşermiyiz korkusunu atamadım üstümden.Kendi sahamızda iyiyiz ama deplasmanda alınacak beraberlikler bile yerimizi sağlamlaştırır.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2011, 19:59   #8
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

fenev maçında once ustune basarak soylemıstım sahamızda bızı yenecek takım yok(hakem faciası hariç)es-es maçını unutamıyorum karaktersız'ın bırı çıktı mahvettı maçı.
Alt 05.11.2011, 20:03   #9
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben ilk baştan beri dedim bjk fener ve trabzonu yeneceğiz demiştim bjk hakem saolsun ama feneri yendik sıra trabzonda.
Alt 06.11.2011, 06:13   #10
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Sahamızda son 4 maçtır gol yemedik ama yedik mi de 4-6 yiyoruz.İşte bu dengesizliği kaldırmak gerek
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
evinde, gol, yemiyor, yigido