Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

‘İlk 5’te olacağız’
Alt 30.12.2011, 12:45   #1
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart ‘İlk 5’te olacağız’

Geçen sezonun devre arasında geldiği Sivas’a kısa sürede uyum sağlayan Kamil Grosicki, performansıyla da birçok kulübün dikkatini çekti. İki kanatta da görev yapan ve Kırmızı-Beyazlılar’a büyük güç katan 24 yaşındaki futbolcu, FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. Yiğidolar’la çıktığı 34 maçta 10 gol atan, 6 da asist yapan yıldız oyuncu, birçok konu hakkında görüş belirtti. Şimdi söz Grosicki’de...

‘İlk 5’te olacağız’
“Ligi ilk 5’te tamamlamak istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçlü bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Her futbolcu öncelikli olarak takımıyla birlikte başarılı bir sezon geçirmeyi hedefler. Ben de şu an için sezon sonrasını düşünmüyorum. Gol atmak kadar attırmak da önemli. İyi bir kadromuz var. Yerli-yabancı çok iyi anlaşıyoruz. Kulübümüz üzerine düşeni yapıyor, biz de sahada bunun karşılığını vermeye çalışıyoruz. Bu sezon kötü başladık ve iyi bitirdik. Ancak ikinci yarıda ilk yarıdan daha iyi bir Sivasspor olacak.”

Aklı Polonya’da!
“Her futbolcu gibi benim de hayallerim var. Nasıl Polonya’da her futbolcu Legia Warşova’da oynamak isterse, Türkiye’de de 3 büyüklerde oynamayı istemek kadar doğal bir duygu olamaz. Benim o kulüpler tarafından beğenilmem, istenmem de bana moral veriyor. Fakat önceliğim her zaman Sivasspor’un menfaatleri. Çünkü beni buraya getiren ve şans veren kulüp Sivasspor. 2012 için önceliğim de ülkemde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımı’na çağırılıp, oynamak. Bu konuda görev bekliyorum. Umarım çağırılırım ve ülkemi en iyi şekilde temsil ederim.”

En çok şaşırdığı olay...
“Türkiye’deki Polonyalı oyunculardan Trabzonsporlu Adrian ile temasım var. Brozek kardeşlerin şanslarını zayıf görüyorum. Özellikle Pawel’in önünde Burak gibi güçlü ve golcü bir isim var. Türkiye’ye alıştım, yemeklerini seviyorum. En çok da mantı, tas kebap ve künefe favorilerim arasında. İlk geldiğimde beni en çok şaşırtan olaylardan biri; sezon başındaki maçımız öncesi kurban kesilmesiydi. Donup kalmıştım. Özel bir isteğim var: Basında Sivasspor’a daha çok yer vermeniz
Cevap: ‘İlk 5’te olacağız’
Alt 30.12.2011, 12:55   #2
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ‘İlk 5’te olacağız’

ne varsa su istanbul takimlarinda anlamadim gitti.
hepsi can atiyor oraya gideyim diye.
para icin mi eglence alemi icin mi populite icin mi istiyorsunuz????
forma sevdasi kalmamis artik bu devirde.
yerli futbolcularin da yabancilarin da dinleri imanlari para söhret olmus.
ben böyle düzenin taa ...........
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2011, 12:59   #3
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1480 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yine beni şaşırtmayan beyanatlar... Ama hiç değilse Sivassporumuz ve şehrimiz hakkında kötü bir şeyler yok, buna da şükür...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.12.2011, 13:14   #4
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"2012 için önceliğim de ülkemde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımı’na çağırılıp, oynamak"

diyorsun ama bu konuda hiçbir çaba sarf etmiyorun grosicki efendi.. bu ne yaman çelişki böyle
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.12.2011, 13:19   #5
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bence söylediklerinde birşey yok. gayet güzel açıklamalar yapmış. inş. ilk 5 te olacağız grosickiiiii
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.12.2011, 13:20   #6
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben Grosicki'nin maçlarda aklının sahada olduğuna inanmıyorum. Hep aklı başka yerde sahaya çıkıyor ve en iyi performansıyla oynamıyor hiçbir zaman. İyi performans gösterdiği zaman ne olduğunu herkes Manisa maçında görmüştü. Daha o maçtan sonra öyle bir Grosicki görmedi kimse. Bundan sonra da göreceğimiz konusunda şüphelerim var. Takım için faydalı oyuncu bu yaptıklarından fazlasını yapar, ama aklı sahada olduğu sürece yapar.
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58ToPraK58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2011, 13:38   #7
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

grosicki seni seviyoruz sivası kaç adım yukarı taşıdın inşallah 1 sene daha kalırsın biz seni sende bizi seviyosun kamilllllllll
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2011, 16:13   #8
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adamın derdi reklamını yapmak..baksanıza basında daha çok yer alsın diyor sivasspor...halbuki atsa goç al sana rrklam istikrar yok
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2011, 18:40   #9
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Açıklamalarda bişey yok arkadaşlar adam beni buraya taşıyan Sivasspor diyor daha ne desin
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2011, 20:09   #10
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Çok güzel konuşmuş kayserili amrabat gibi ille de galataya gidecem diye açıklamaları yok önceliğim SİVASSPOR diyor bundan mantıklı bir şey olamaz genç yetenekli bir oyuncu tabiki ön planda olmak ister.

Ayrıca burdan polonya milli takımına sesleniriyorum siz aptal mısınz :S nu adamın banko oynamasa da bizim milli takımın Gökhan töresi gibi olması lazım

Etiketler
‘İlk, 5’te, olacağız’