Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

TÜRKİYE İÇİN ZARARLI, AVRUPA İÇİN YARARLI
Alt 08.11.2005, 20:54   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart TÜRKİYE İÇİN ZARARLI, AVRUPA İÇİN YARARLI

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, FB Başkanı Aziz Yıldırım’ın yabancı sporcu sayısı artırılsın açıklamasına “Türkiye için zararlı, Avrupa için yararlı“ dedi.
Türk Milli Takımı ve Türk Sporu için yabancı sayısının artırılmasının zararlı olduğunu dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz “Öncelikle burada düşünmek zorunda olduğumuz bir Milli Takımımız var. Milli Takımımız’a futbolcu gönderme açısından yabancı sayısının artması Milli Takımımız için bir handikap olarak gözüküyor ilk etapta.

Fakat Avrupa Kupaları’nda da başarılı olmak istiyorsa bu takımlarımız onların diğer Avrupa takımların da olduğu gibi yabancı sayısının sınırlandırılmaması da, sınırlı olması da haksız bir rekabet ortamı sağlıyor. O yüzden şöyle düşünülebilir; Avrupa Kupalarına katılacak takımlarımıza yabancı kontenjan artabilir. Mesela 10 yabancı transfer edebilirler ama Türkiye Liglerinde 6’dan fazla oynamasını Milli Takım açısından doğru bulmuyorum ama Avrupa Kupasına katılan, katılmaya hak eden takımlarımıza böyle bir transfer hakkının tanınması da mantıklı gibi geliyor bana. Bununla birlikte Türk futbolcularının da, daha öncede söylemiştim, biraz ayağı top tutan futbolcuların fiyatlarına baktığımızda yaklaşık 1 trilyona yakın fiyatlar oluyor" dedi.
YABANCILAR UCUZ
Yabancı iyi futbolcuların takımlara daha ucuz fiyatlara kazandırıldığını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “İyi bir yabancı oyuncuyu ondan çok daha ucuz fiyata takımınıza kazandırabiliyorsunuz, bizim takımımızda da bunun örnekleri var. Hem faydalanabildiğimiz hem de maliyetleri değerli futbolculardan daha ucuza mal edilmiş futbolcular oynuyor. O yüzden yabancı sayısı bence Türkiye’de 6 iyi bir rakam, ama Avrupa’da oynayacak takımlarımızın kadrosunda çok daha fazla sayıda yabancı oyuncu bulundurmaları normaldir diye düşünüyorum. Ama iç sahada daha doğrusu Türkiye liglerinde 6’ya kadar olması mantıklı gibi geliyor" dedi.
TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERİR
Yabancı oyuncu sayısının artırılmasının Türk futboluna zarar vereceğini de sözlerine ekleyen Otyakmaz “Türkiye liglerinde yabancı sayısı fazla olursa bu bir şekilde Türk futboluna yansıyacaktır. Daha doğrusu Milli Takım’a yansıyacaktır. Belki futbol kalitesinde bir artış söz konusu olabilir ama Milli Takım’a özellikle oyuncu bulmakta zorluk çekilebilir. O yüzden diyorum, bu sınırda kalabilir Türkiye Ligleri karşılaşmaları ama Avrupa’da oynayacak takımlarımızın daha fazla sayı da yabancı transferi kadrolarında bulundurabilirler, ama Türkiye Ligi’nden 6’dan fazla oynamaması lazım" dedi.
Yeniülke Gazetesi
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 21:15   #2
Arif Coşkun
Usta Yiğido
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 62
Mesajlar: 2.313
Thanks: 164
138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart

Mecnun Başkan doğru söylüyor yalnız hepsine katılmak mümkün değil.Avrupa arenasına katılan fazla transfer yapsın ama 3-5 maç sonra elenirse ne olacak o takımdaki yabancı oyuncular.Elinde kalmazmı . Yani karmaşık birşey olur.
Aziz Yıldırım böyle istedi diye,bu ne telaş anlayamıyorum. 2007 de Avrupa şampiyonu olacağız diye söz verdi.Şimdi baktıki zorrrrr.Bunun adı açıkça kıvırmak."Oynamak istemeyen gelinin yerim dar" demesi gibi. Olacak şeymi bu. Milli takımımız için çok olumsuz etki edecektir. Herks bırak ya Aziz desin başka işin yokmu senin.
__________________
"Dilin düşünceden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 09:54   #3
Arif Coşkun
Usta Yiğido
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 62
Mesajlar: 2.313
Thanks: 164
138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart

Ha birde şuna benziyor: "Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" bu adam bunu hep yapıyor.
__________________
"Dilin düşünceden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SS BİLDİĞİ YOLDA GİDECEKTİR
Alt 09.11.2005, 10:03   #4
abircan
Usta Yiğido
 
abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.156
Thanks: 555
239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart SS BİLDİĞİ YOLDA GİDECEKTİR

AZİZ YILDIRIM TÜRKİYEDE BİR FUTBOL EKOLÜ YARATTI BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN, KULÜPLERE İSTİKRAR NEDİRİ ÖĞRETTİ, İNANDIĞIN DOĞRULARIN ÜZERİNE GİTMEYİ ÖĞRETTİ HERKES KARŞIYDI AMA HERKES O DAUMU TAKIMIN BAŞINDA TUTTU VE FB BAŞARILARA KOŞUYOR, İSTİKRAR KAVRAMININ FUTBOL İÇİN NEKADAR GEÇERLİ VE YARARLI OLDUĞUNU ÖĞRETTİ, TÜRK FUTBOLUNDA BU KADAR ÇOK SİYASİ BASKI VE MAFYA BASKISININ ALTINDA KULÜNÜN ÇIKARLARIN SAVUNDU VE KORUDU, AZİZ ZYILDIRIM DAHA NE YAPSIN BENCE HERKES AMA HERKES ONU TAKDİR EDİYOR GİZLİ HAYRANLIK DUYUYOR AMA İTİRAF EDEMİYOR, ERGÜN GÜRSOY BİLE KABUL ETMİŞ DAHA NE OLSUN, BENİM DİLEĞİM TAKIMIZ ADINA AYNI EKOLÜN TEMSİLCİSİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM MECNUN BAŞKANINDA AYNI YOLDA İLERLEMESİDİR, BUNUNDA DA GÜÇLÜ İMARELERİ VAR, TEBRİKLER BAŞKANIM YOLA DEVAM
__________________
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık
KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ACABA !?
Alt 09.11.2005, 10:12   #5
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE
 
UMTçarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.10.2005
Yaş: 46
Mesajlar: 286
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UMTçarşı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ACABA !?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
AZİZ YILDIRIM TÜRKİYEDE BİR FUTBOL EKOLÜ YARATTI BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN, KULÜPLERE İSTİKRAR NEDİRİ ÖĞRETTİ, İNANDIĞIN DOĞRULARIN ÜZERİNE GİTMEYİ ÖĞRETTİ HERKES KARŞIYDI AMA HERKES O DAUMU TAKIMIN BAŞINDA TUTTU VE FB BAŞARILARA KOŞUYOR, İSTİKRAR KAVRAMININ FUTBOL İÇİN NEKADAR GEÇERLİ VE YARARLI OLDUĞUNU ÖĞRETTİ, TÜRK FUTBOLUNDA BU KADAR ÇOK SİYASİ BASKI VE MAFYA BASKISININ ALTINDA KULÜNÜN ÇIKARLARIN SAVUNDU VE KORUDU, AZİZ ZYILDIRIM DAHA NE YAPSIN BENCE HERKES AMA HERKES ONU TAKDİR EDİYOR GİZLİ HAYRANLIK DUYUYOR AMA İTİRAF EDEMİYOR, ERGÜN GÜRSOY BİLE KABUL ETMİŞ DAHA NE OLSUN, BENİM DİLEĞİM TAKIMIZ ADINA AYNI EKOLÜN TEMSİLCİSİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM MECNUN BAŞKANINDA AYNI YOLDA İLERLEMESİDİR, BUNUNDA DA GÜÇLÜ İMARELERİ VAR, TEBRİKLER BAŞKANIM YOLA DEVAM
BENDE SANA KESİNLİKLE KATILMIYORUM KARDEŞ AZİZE YILDIRIM FENERASYONU PARMAĞININ UCUNDA OYNATIYOR HAKEMLERİ ETKİLİYOR HATTA HADDİNİ AŞARAK DEVLET GARNTİSİ BİLE İSTEYEBİLİYOR.
KOKAİNMAN DEDİĞİ ADAMI ALIP TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALIYOR NEREDE SPOR KAMUOYU KARIŞSA AZİZE YILDIRIMDAN KAYNAKLANIYOR BU ADAM SANKİ KLÜP BAŞKANI DEĞİL CUMHURBAŞKANI SANKİ( HANİ ZATEN DİYORLAR YA FENERASYON CUMHURİYETİ DİYE)

VE BAŞARI OLAYINA GELİNCE HER ZAMAN ÖVÜNÜYOR YA BAŞARILIYIZ DİYE NERDE BAŞARISI NERDE DÜNYA KLÜBÜ AVRUPADAKİ BAŞARISI NE M.ÜNİTEDDEN 6 TANE YEMEK Mİ AZİZE YILDIRIM BENCE HALA GS'NİN UEFA VE SÜPER KUPASINI ÇEKEMİYOR O YÜZDEN SALDIRIYOR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞ GS' KUPA ALDIĞI ZAMAN 4 YABANCISI VARDI KADRODA HATTA HAGİ DE KIRMIZI GÖRMÜŞ 3 YABANCI İLE OYNUYORDU.

AZİZE'NİN KREDİSİ BİTİYORDA ONDAN BAHANELERLE TARAFTARINI UYUTUYOR ÖNCE BİR STAD OLAYI KAÇ SENEDİR ONLA ŞİMDİ DE YOK YABANCI SAYISI FALAN FİLAN TÜRK FUTBOLUNA EN BÜYÜK İHANET BUNLAR.

ZATEN TV YAYIN HAKLARINDAKİ TUTUMUNDAN BELLİ DEĞİLMİ EZİLENLERDEN BİRİDE SİVAS OLACAKTI
UMTçarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM
Alt 09.11.2005, 10:31   #6
shadow3458
Acemi Yiğido
 
shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 01.11.2005
Yaş: 50
Mesajlar: 197
Thanks: 0
1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 742 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI
Standart LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM

Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasında bir grup Fenerbahçe taraftarının 4 Eylül Stadyumu’nda 'Mecnun başkan bu taraftar sizinle gurur duyuyor' şeklinde pankart asmasının ardından kendisine yöneltilen soruyu cevaplandıran Otyakmaz, “Benim geçmişte Fenerbahçe kongre üyesi olmam, Fenerbahçe taraftarı olmam arkadaşlara bu tip bir pankart asma gereği hissettirdi galiba” dedi.
Geçmişte Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu ancak şuanda Sivasspor Kulübü Başkanı olduğunu belirten Otyakmaz şunları kaydetti;
“Geçmiş de Fenerbahçe kongre üyesi olmam, Fenerbahçe taraftarı olmam arkadaşlara bu tip bir pankart açma gereği hissettirdi herhalde. Bildiğiniz gibi Türkiye liglerinde başkanlık yapan, diğer başka bir takımın geçmişte kongre üyesi olmuş, o takımın taraftarı olmuş çok sayıda başkanlarımız var. Bende onlardan bir tanesiyim. O yüzden böyle bir pankart asıldığını düşünüyorum. Ama akıllara başka bir şey gelmesin, ben Sivasspor’un başkanıyım. Sivaslılar beni bu onura layık görmüşler, bende onlara layık olmak için elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Bu karşımda ki rakip Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kim olursa olsun, değişmez. Ben Sivasspor’un onuru için elimden gelen mücadeleyi yapıyorum.”

Sivas’ta olduğu gibi Ankara’da, İstanbul’da, Adana’da ve Rize’de de kendisine destek tezahüratlarında bulunulduğunu ve pankartlar açıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Otyakmaz “Sadece Sivasspor Başkanı olduğum dönemde futbolun içinde değildim. Bütün gençlik yıllarım futbolla iç içe geçti. Çok değerli dostluklar, ilişkiler tesis ettik. Onların yansıması diye düşünüyorum. Yani insanlara saygılı olursanız, her camiaya karşı onların da haklarını savunursanız, doğru insan olmaya gayret ederseniz, kimsenin hakkını yemezseniz onlarda size bir şekilde böyle iltifatlarda bulunurlar” dedi.

-TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERİR-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yabancı futbolcu sayısı artırılsın önerisi ile ilgili olarak da görüşlerini açıklayan Otyakmaz, Türkiye liglerinde yabancı futbolcu sınırının kaldırılmasının Türk futboluna zarar vereceğini söyledi.

Otyakmaz “Türkiye liglerinde yabancı sayısı fazla olursa bu bir şekilde Türk futboluna yansıyacaktır. Daha doğrusu Milli Takım’a yansıyacaktır. Belki futbol kalitesinde bir artış söz konusu olabilir ama Milli Takım’a oyuncu bulmakta zorluk çekilebilir. O yüzden diyorum, Türkiye ligleri karşılaşmalarında 6 sınırında kalınabilir ama Avrupa’da oynayacak takımlarımızın kadrolarında daha fazla sayıda yabancı futbolcu bulundurulabilir” dedi.

Otyakmaz sözlerini şöyle sürdürdü;
“Öncelikle burada düşünmek zorunda olduğumuz bir Milli Takımımız var. Milli Takımımıza futbolcu gönderme açısından yabancı sayısının artması Milli Takımımız için bir handikap olarak gözüküyor ilk etapta. Fakat Avrupa Kupaları’nda da başarılı olmak istiyorsa bu takımlarımız onların diğer Avrupa takımların da olduğu gibi yabancı sayısının sınırlandırılmaması da, sınırlı olması da haksız bir rekabet ortamı sağlıyor. O yüzden şöyle düşünülebilir; Avrupa Kupalarına katılacak takımlarımıza yabancı kontenjanı artabilir. Mesela 10 yabancı transfer edebilirler ama Türkiye Liglerinde 6’dan fazla oynamasını Milli Takım açısından doğru bulmuyorum. Ama Avrupa Kupasına katılan, katılmaya hak eden takımlarımıza böyle bir transfer hakkının tanınması da mantıklı gibi geliyor bana" diye konuştu.
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 10:47   #7
Dağcı
Usta Yiğido
 
Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.08.2005
Mesajlar: 1.761
Thanks: 111
99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, FB Başkanı Aziz Yıldırım’ın yabancı sporcu sayısı artırılsın açıklamasına “Türkiye için zararlı, Avrupa için yararlı“ dedi.
Türk Milli Takımı ve Türk Sporu için yabancı sayısının artırılmasının zararlı olduğunu dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz “Öncelikle burada düşünmek zorunda olduğumuz bir Milli Takımımız var. Milli Takımımız’a futbolcu gönderme açısından yabancı sayısının artması Milli Takımımız için bir handikap olarak gözüküyor ilk etapta.

Fakat Avrupa Kupaları’nda da başarılı olmak istiyorsa bu takımlarımız onların diğer Avrupa takımların da olduğu gibi yabancı sayısının sınırlandırılmaması da, sınırlı olması da haksız bir rekabet ortamı sağlıyor. O yüzden şöyle düşünülebilir; Avrupa Kupalarına katılacak takımlarımıza yabancı kontenjan artabilir. Mesela 10 yabancı transfer edebilirler ama Türkiye Liglerinde 6’dan fazla oynamasını Milli Takım açısından doğru bulmuyorum ama Avrupa Kupasına katılan, katılmaya hak eden takımlarımıza böyle bir transfer hakkının tanınması da mantıklı gibi geliyor bana. Bununla birlikte Türk futbolcularının da, daha öncede söylemiştim, biraz ayağı top tutan futbolcuların fiyatlarına baktığımızda yaklaşık 1 trilyona yakın fiyatlar oluyor" dedi.
YABANCILAR UCUZ
Yabancı iyi futbolcuların takımlara daha ucuz fiyatlara kazandırıldığını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “İyi bir yabancı oyuncuyu ondan çok daha ucuz fiyata takımınıza kazandırabiliyorsunuz, bizim takımımızda da bunun örnekleri var. Hem faydalanabildiğimiz hem de maliyetleri değerli futbolculardan daha ucuza mal edilmiş futbolcular oynuyor. O yüzden yabancı sayısı bence Türkiye’de 6 iyi bir rakam, ama Avrupa’da oynayacak takımlarımızın kadrosunda çok daha fazla sayıda yabancı oyuncu bulundurmaları normaldir diye düşünüyorum. Ama iç sahada daha doğrusu Türkiye liglerinde 6’ya kadar olması mantıklı gibi geliyor" dedi.
TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERİR
Yabancı oyuncu sayısının artırılmasının Türk futboluna zarar vereceğini de sözlerine ekleyen Otyakmaz “Türkiye liglerinde yabancı sayısı fazla olursa bu bir şekilde Türk futboluna yansıyacaktır. Daha doğrusu Milli Takım’a yansıyacaktır. Belki futbol kalitesinde bir artış söz konusu olabilir ama Milli Takım’a özellikle oyuncu bulmakta zorluk çekilebilir. O yüzden diyorum, bu sınırda kalabilir Türkiye Ligleri karşılaşmaları ama Avrupa’da oynayacak takımlarımızın daha fazla sayı da yabancı transferi kadrolarında bulundurabilirler, ama Türkiye Ligi’nden 6’dan fazla oynamaması lazım" dedi.
Yeniülke Gazetesi
__________________
Q,X,W'e hayır, sadece Türkçe.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 10:52   #8
serrkann58
Tecrübeli Yiğido
 
serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 51
Mesajlar: 592
Thanks: 14
5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart

HEPİMİZ BİRER YİĞİDOYUZ.....


+ 1967
__________________
SEVDANIN RENGİ KIRMIZI - BEYAZ
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 10:53   #9
Arif Coşkun
Usta Yiğido
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 62
Mesajlar: 2.313
Thanks: 164
138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart

Güzel fikir fakat. Avrupaya katılacak takımlar sene sonu belli oluyor.Sonra yapılan transferler hemen o yıl uyum sağlayabilirmi takıma.Birde avrupadan erken elendiğinde o gelen yabancı oyuncular ne olacak,yani anlaşılan karmakarşık bir şey. Ben bunu şuna benzetiyorum."Bir deli kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış" Ne gerek varya bu haliyle güzel. Menleketin başka meselesi yokmu.?Bence Aziz ve Daum avrupada başarısızlığına kılıf aramaktan başka bir şey değil bu konu.
Herkese saygılar

ZATEN MİLLİ TAKIMDA AVRUPADA OYNAYAN TAKIMLARDAN SEÇİLMİYORMU
__________________
"Dilin düşünceden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 11:56   #10
abircan
Usta Yiğido
 
abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.156
Thanks: 555
239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart

BAŞKANIM BİZDE ESKİ FENERLİYİZ BUNDA GOCUNACAK BİRŞEY YOK SİVASIN %70 İ FENERLİYDİ , ALLAHTAN İYİYİ ÖRNEK ALIYORUZ, ALINACAK DAHA ÇOK YOL VAR SİVASSPOR EFSANESİ BAŞLADI BİTMEYECEK, HER TAŞ TUĞLA KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN DİYECEĞİZ
__________________
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık
KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git