Değerli Sivasspor Taraftarları, Sevgili Yiğidolar
Dün verdiğim Soru Önergesi ile ilgili olarak gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Ben üzerime düşen doğal görevi yerine getirdim sadece. Milletvekili olarak görevim Sivas'ın dolayısı ile Sivasspor'un haklarını savunmaktır. Ben de görevimi ifa ettim.
Sivas'ın ilk taraftar sitesi olan
www.sivasspor.com başta olmak üzere Soru Önergemizde destek olan Ulusal ve Yerel Medya temsilcilerine teşekkür ederim. Sitemizi önceden beri takip ediyordum ve Soru Önergemiz ile ilgili konu altında ve Twitter'da ve hatta Meclis Telefonlarımızı kilitleyerek bana gösterdiğiniz ilgi için de özellikle teşekkür ederim.
Benim de içerisinde bulunduğum Büyük Sivasspor Camiasının haklarını savunmak için bu Soru Önergesi koyduğumuz bir tek tuğladır. Tıpkı geçmişte Stadyum ile ilgili çalışmalarım gibi. Ancak bu tuğlayı binaya çevirmenin yolu Sivas'a ve Sivasspor'a yapılan haksızlıkların karşısında hep birlikte tek bir vücut olarak ayakta durmaktır. Bu soru önergesinde benim arkamda durmanız bunun ilk adımı ve en büyük örneğidir.
www.sivasspor.com , Twitter ve Meclis Telefonlarından Orduspor maçı için başta bir kaç taraftar grubumuzdan ve münferit olarak çok sayıda mesaj aldık. Ancak Meclis Çalışmaları için Hafta Sonu başka bir ilde olmam gerektiği için bu haftaki maçta tribündeki yerimi alamayacağımdan dolayı üzgünüm. Fakat ileri ki maçlarda birlikte olmak umudu ile tüm taraftarlarımıza sevgiler ve saygılar sunarım.
Malik Ecder ÖZDEMİR
Sivas Milletvekili