Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant, Ankara’ya galibiyet için gideceklerini söyledi.
Son iki haftadır çok iyi oynadıklarını ve mücadele ettiklerini belirten Alman çalıştırıcı, buna rağmen galibiyet alamadıklarını belirtti. Ankara’da alacakları galibiyet ile son haftalardaki düşüşlerine son vereceklerini belirten Lorant, “Futbolumuzla son iki haftadır aldığımız skorlar birbirine uyuşmuyor. Bu da futbolun adaletinin olmadığını gösteriyor. Ama bu hafta galibiyet ile ayrılacağız. Çünkü artık puan kaybına tahammülümüz yoktur. Ankaraspor son derece güçlü ve zorlu bir rakip. Bunun bilincindeyiz. Ama her ne olursa olsun rakibimizi yenmek zorundayız. Bunun içinde gerekli çalışmalarımızı ve önlemlerimizi alıyoruz. Ankara’dan galibiyet ile döneceğimizden eminiz. Ben futbolcularıma büyük bir güven duyuyorum. Bu güveni boşa çıkartmayacaklarına ve bize galibiyeti getireceklerine eminim. Bu önemli maçta Yiğidoları arkamızda görmek istiyoruz. Çünkü desteğe ihtiyacımız var”dedi.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Şu güzel kelimenin yanına ne yakışıyorsa onu koymak lazım gelir.
S İ V A S S P O R=Kırmızı Beyaz
S İ V A S S P O R=Muhteşem taraftar
S İ V A S S P O R=Karizma başkan ve yönetim kurulu
S İ V A S S P O R=G A L İ B İ Y E T
Şu güzel kelimenin yanına ne yakışıyorsa onu koymak lazım gelir.
S İ V A S S P O R=Kırmızı Beyaz
S İ V A S S P O R=Muhteşem taraftar
S İ V A S S P O R=Karizma başkan ve yönetim kurulu
S İ V A S S P O R=G A L İ B İ Y E T
Söylenecek ne kaldıki?Aynen katılıyorum yakışanı yap SİVASSPORUM!GALİBİYETTTTTTTT
inşallah bu maçla tekrar üstteki yerimize çıkar orda kalırız