Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

4 Eylül'de Seyirci Dramı !
Alt 15.01.2013, 08:49   #1
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter 4 Eylül'de Seyirci Dramı !

Süper ligde ve kupada yoluna devam eden Sivasspor’a taraftarı gerekli desteği vermiyor. Ziraat Türkiye kupası maçında gruplara kalmayı başaran ve ilk maçında Fenerbahçe’ye karşı kaybeden Sivasspor,mutlak kazanması gereken Bursaspor maçını kendi sahasında 2 bine yakın seyirci önünde oynadı.
4 Eylül stadında oynadığı lig maçlarında da istediği taraftar desteğini bir türlü bulamayan Sivasspor’un,Bursaspor’la oynadığı kupa maçında ilgisizlik adeta tavan yaptı!

Kupada iddiasını devam ettirebilmek için mutlak kazanması gereken bir maça çıkan Sivasspor’u bu önemli maçında izlemek için 4 Eylül stadına bini kombine olmak üzere toplam 1952 seyirci geldiği öğrenildi. Bu sayı ise en fazla futbolcuları şaşırttı. Bu sayının Sivasspor’un süper lige çıkmasından sonra bir resmi maçta 4 Eylül stadına gelen en az seyirci sayısı olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe,Galatasaray,Beşikta ş ve Trabzonspor’la oynanan maçların dışında,en fazla 6-7 bin seyircinin geldiği 4 Eylül stadına,cumartesi günü Gaziantepspor’la oynanacak olan lig maçında kaç seyirci geleceğide şimdiden merak konusu.

(Hürdoğan Gazetesi)
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: 4 Eylül'de Seyirci Dramı !
Alt 15.01.2013, 08:50   #2
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: 4 Eylül'de Seyirci Dramı !

Maça gelen 1.952 kişiye sonsuz teşekkür ....

Gelmeyen On binlere ise koskoca bir YAZIKLAR OLSUN ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 08:58   #3
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 4 Eylül'de Seyirci Dramı !

Biz takım Ankaraya ne zaman gelecek veya Eskişehir gibi yakın bir yere ne zaman gelir diye aylarca bekleriz ;adamlar ayaklarının dibindeki maça gitmez.Hiçbir şey diyemiyorum.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 09:50   #4
masteraydin
Yeni Yiğido

masteraydin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 masteraydin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Allah akıl fikir versin. daha ne diyeyim bilmiyorumki bilet fiyatları cok ucuz bu sivas ahalisi neden gitmez.bu takımın degerini neden anlamaz bilmiyorumki.
masteraydin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda masteraydin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2013, 10:17   #5
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bari 15 kişi daha gelseydi 1967 kişi olurdu :-(
Herkes gider mersine biz gideriz tersine :-(
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 10:43   #6
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz takım Ankaraya ne zaman gelecek veya Eskişehir gibi yakın bir yere ne zaman gelir diye aylarca bekleriz ;adamlar ayaklarının dibindeki maça gitmez.Hiçbir şey diyemiyorum.
valla bende takımın istanbula gelmesini askerin şafak saydığı gibi bekliyorum sivastaki hemşerilerimize Allah böyle bir nimet vermiş ama faydalanan çok az
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 10:43   #7
Rallim58
Gast

Alıntı:
Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.

Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.

Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.

Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.

Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.

Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 11:12   #8
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.

Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.

Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.

Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.

Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.

Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.
Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 11:13   #9
Rallim58
Gast

Biri bana açıklasın...

1- Girişte bozuk paraların toplatılıp 3 metre ileride bulunan tonlarca bozuk paranın varlığının espirisini..

2- Girişte "yasak" denilerek alınmayan, aynı marka aynı ebatlara sahip, aynı suyun 3 metre ileride satışta olmasının espirisini...

3- Bayrakları dalgalandırabilmek için nasıl bir materyal gerektiğini...

4- Oturakların "çok temiz" olduğundan "koltukların kirlenmemesi" için yanında getirdiği gazetelerin alınmasının espirisini...

5- .....

sıralar gideriz... Biri bana açıklasın, alnından öpeyim...

Her yıl aldığımız kombineler ile işkence de olsa gider, yaşadıklarımızı sineye çeker Sivassporu destekleriz.

"Adım Reşit sen söyle sen işit"ten öteye gitmeyen yorumlarla başbaşa kalır, bir ömürü böyle yer gideriz.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2013, 11:17   #10
Rallim58
Gast

Alıntı:
Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.
Acıktığımız şu vakitte "dürüm"den bahsedilir mi? hocam.. Onun adına tü... köftesi denirdi Ama o lezzeti şimdilerde bulamıyorsun. Çünkü herşey doğal herşey samimi idi, hayvanın eti bile..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
dramı, eylÜlde, seyirci