|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 
|
Cevap: Görülmüş şey değil
İnsanın aklına geçen sezon geliyor,takım tıkır tıkır top oynuyordu,farkı kaçırıyordu,gelgörki galibiyete hasret kalıyorduk traftar ,korkmuş,r.carlos gönderilsin diye biyerlerini yırtıyordu,yönetimin almadığı forvet ve sol açık yüzünden fatura herzeman olduğu gibi r.carlosa çıkarıldı yollandı,yardımcısının gitmeside belki etkilemiştir,sergen hocada r.carlosa göre daha defansif sağlamcı futbol anlayışıyla oynatıyor,ancak hücüm anlamında takımı ileri taşıyacak adamları oynatmıyor,transferlerin geç yapılması uyum sürecinin hala devam etmeside cabası,takımın halaa doğru dürüst forveti yok,sol kanat oyuncusu yok,en etkili olduğumuz sağ kanatda verimsiz,cicinyo gibi gol ve asist kralı yedek,göbekten giden,atıfın iyi anlaştığı mehdi yok,ilerde top tutacak eneramo yok,batuhan kayıp,yekta futboolcu olduğunu hatırlamaya çalışıyor,i.akın gibi ,ömrü sol açıkta geçmiş yetenek ilk 18 de yok,abola diye bir oyuncu var ,bana göre anca ptt ligde oynar,küme düşmüş takımlardan toplanan adamların kapasitesi bukadar ,üstüne sergen hocanın inatları ,şapkadan tavşan çıkartma peşinde olmasıda cabası,zaten pasolig ve şike sürecinden sonra trübün diye birşey kalmamıştı,busenede o kalan az taraftarada adeta gelmeyin stada denilerek,trübün cezaları verilmesi,kulübe para cezası verlmesi nedeniyle boş trübünlere oynanması ,sadece sivasın değil tüm maçların tadsız ,tuzsuz , heyecansız ,zevksiz,geçmesine sebep oluyor,ortaya çıkan sonuçlarda normal benim için,sivasspor penceresinden bakarsak oynadığımız takımları incelemeden konuşmak ,bilip bilmeden konuşmak olur,berabere kaldığımız takımların enfazla 1 mağlubiyetleri var,rize halaa nağmağlup,sadece eskişehir maçını,adeta kendi kendimizi yendik,doğru kadro seçimi olsaydı,sakat oyuncular iyi olsaydı,burhan ,cicinyo,atıf gibi oyuncular biraz daha verimli olsalardı ,birazda şans olsaydı enaz 3 maçı kazanabilirdik,olmadı maalesef ,kazanabileceğimiz 2 3 takım kaldı,onlarıda yenemezsek puan olarak sıkıntıya düşeriz,eneramo yok,batuhan yok,i.akın yok,mehdi yok,cicinyo yedek,yekta yok,atıf bencil,burhan beceriksiz ve boşa koşuyor,abola ?,i.kaş?hakan?orhan?beykan?bar oles?adem?bukadar formsuz takımın bu sonuçları alması bile bana göre büyük başarı ,bekliyorum işte umut dünyası,cicinyo bildiği gibi oynasın,oyunun gidişatına göre mehdi alınsın,i.kaş yerine i.akın oynasın,barolese istediği ortalar ,paslarverilsin,burhan ilk geldiği döneme geri dönüş yapsın,atıf kendine değilde takıma oynasın,gereksiz yerli önliberolar grubu takıma pozitif katkı yapsın,batuhan yeteneklerini farketsin ,eneramo tam hazır olsun ,yekta kıpırdasın,umut dünyası işte ,bu dediklerim ya tutarsaaa,ozaman sivasspor tutulmaz.
|