Devre arası transfer sezonunun açılmasıyla dört büyüklerin peşine düştüğü Sivassporlu yıldız futbolcu Hayrettin Yerlikaya gitmek istediği ve gönlünde yatan takımı ilk kez Gazetemize açıkladı
Antalya kampında takımıyla birlikte çalışmalara katılan transferin gözdesi Hayrettin transferi hakkında çıkan haberleri ve gönlünde yatan takımı ilk kez açıkladı. İşte Hayrettin ile dombra dombra transfer düşünceleri. Ve yine Hakikat Gazetesi farkıyla siz değerli okuyucuları için...
Muhabirimizin sorusu ‘Transfer dönemiyle dört büyükler dahil olmak üzere bütün takımlar peşinde. Transferi en çok konuşulan isimsin. Bu konuda ne düşünüyorsun!’.
Hayrettin, “ Hemen hemen her takımdan teklif almak Türkiye’nin konuştuğu bir futbolcu olmak çok sevindirici. Her futbolcu gibi bende bundan büyük bir onur duydum. Ben sahada takımım için elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyorum. Eğer futbolumla kendimi ön plana çıkarta bildiysem ve beğenilen bir futbolcu olduysam benim için en mutlu edici şey bu. Buraya gelmemdeki en büyük pay ise kesinlikle Sivasspor’dur. Takımım şuanda çok iyi bir noktada. Kampımızı iyi geçirip ikinci yarı da bu başarımızı sürdürmeyi daha da yukarılara çıkmayı istiyoruz”dedi.
Soru ‘ Peki dört büyükler ısrarla seni istiyor. Hangi takıma gitmek istersin. Gönlünde yatan takım hangisi?’
Hayrettin, “Ben küçükken Fenerbahçeliydim. Ama şuanda profesyonel bir futbolcuyum ve takım tutmuyorum. Gönlümde yatan takım Fenerbahçe. Burada oynamak isterim. Ama ne olursa olsun ilk tercihim oynayabileceğim bir takıma gitmek olacaktır. Fenerbahçe’de dahil oynamayacak ve yedek kalacaksam gitmem. Yedek kalmayı asla istemem. Gideceğim takımda forma giymek isterim. Şartlara bakarım oynayabileceksem giderim. Bun kararı ilerleyen günlerde vereceğim”
Hakikat
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Böyle bir sonuç çıkacağı belliydi iki aydır yok o takım yok bu takım derken Hayrettinde bu arada çocukluk aşkını ilan etti şu dakikadan sonra ne olur bilemem ama İnşaAllah bu sözcükler temenni niteliğinde değil hayalden ibarettir zira temenni ise artık çok bir verim alamayız ama hayali ise işte o zaman daha hırslı bir Hayrettin görürüz sahada...
Yinede söylüyorum satılacaksa şimdi satılsın DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR!
hayrettin o kadar basit bir futbolcu değil ancak bu kadar karmaşadan sonra kalması yanlış ya hiç transfer sözü edilmeyecekti sivasta oynayacaktı yada gidecek şimdi bu şekilde konuşuluyor fakat sanırım sözle imzalanacak fakat sezon sonu gidecek diye biliyorum