Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 24.06.2005, 14:42   #1
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Sivasspor'a destek gereken bu günlerde, mahşeri kalabalık içinde yönetim olarak kendimizi yalnız hissediyoruz'' dedi..

Favori Halı Saha Tesisleri'nde başlayan Sivasspor Yaz Futbol Okulu'nun açılışını yapan Mecnun Otyakmaz, her yerde Sivasspor'un konuşulduğunu, ancak kulübün desteğe ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakıldığını söyledi.

Takıma sahip çıkılmasını isteyen Otyakmaz, ''Sivasspor, miting meydanında yalnız kalmış gibi. Sivasspor'a destek gereken bu günlerde mahşeri kalabalık içerisinde yönetim olarak kendimizi yalnız hissediyoruz. Siz hiç Eminönü Meydanı'nda yalnız kaldınız mı?'' diye konuştu.

Kulübün bütçesinin belli olduğunu, bütçeye göre de oyuncu transfer etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Otyakmaz, ''Tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Ya destek olunsun ya da büyük başarılar beklenmesin'' dedi.

-''GELECEĞİN TAKIMINI OLUŞTURUYORUZ''-
Güçlü ve kalıcı bir altyapı oluşturarak geleceğin Sivasspor'unu kurmaya çalıştıklarını kaydeden Otyakmaz, bu okula katılan çocukların gelecek yıllarda Sivasspor'u uluslararası platformda temsil edeceklerini söyledi.

Minik futbolculara da seslenen Otyakmaz, ''İyi çalışın gelecek yıllarda hem Sivasspor'un hem de (A) Milli Takım'ın kırmızı-beyazlı formasını giyin'' diye konuştu.

Okulda, yaşları 9 ile 13 arasında değişen toplam 100 minik futbolcu, Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın da antrenörlüğünü yaptığı öğrenilen Sivasspor Altyapı Sorumlusu İlhami Başköy ile 4 antrenör gözetiminde eğitiliyor.
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.06.2005, 14:45   #2
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

tamam başkanım haklısında ben istanbulda oturuyorum bütün maçlarına gidiyorum istanbuldan daha nasıl yardım edeyim ne lisanslı ürün satıyorsunuz ne dernek var ne yardım gecesi var ben ne yapabilirimki
Alt 24.06.2005, 14:53   #3
badboy
Yeni Yiğido

badboy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 badboy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

korkma mecnun başkan gerekirse SİVASSPORUMUZ İÇİN KANIMIZI BİLE SATARIZ
İÇİN Rahat olsun istanbul ovası yiğido yuvasıdır
canımızla malımızla sizin yanınızdayız
badboy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.06.2005, 14:55   #4
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

başkanımız yemiyor içmiyor uyumuyor sivassporu düşünüyor bu baskı onun yüzünden okunuyor iyi bir takım kurabilmek için bir buçuk aydır dogru düzgün evinde yatamıyor belki de sürekli ekonmik kaynak arayışıu içindeyiz ama yanlız biz sivasspor degil bütün anadolu kulüpleri aynı arayış içinde bu sebeble türk futbolunun gelişmesi için para şart bu yüzden ilhan cavcav a katılıyorum anadolu kulüplerine ayrılan havuz payı büyütülmeli
Alt 24.06.2005, 15:02   #5
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

başkanımıza sahip çıkmalıyız
Alt 24.06.2005, 15:06   #6
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

başkan çok haklı birileri taşın altına elini koymalı...
ABDÜLLATİF ŞENER in projesi hayata geçmeli sivaslı memurlardan aylık belli bir ücret kesilmeli sivasspor a aktarılmalı...
ben memur olduğumda benden aylık 50 ytl sivasspor a feda olsun,ama bu kampanyaya herkes destek vermeli...
başkana yardımcı olmalıyız...
sonuna kadar arkandayız MECNUN BABA...
[size=7]TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***[/size]
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.06.2005, 15:17   #7
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

başkana destek verecek yokmu????????????????????*
Alt 24.06.2005, 15:20   #8
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

[size=7]............BÜYÜK BAŞKANIM SİVAS CUMHURİYETİ ARKANDA .MECNUN BAŞKAN SİVAS'I SADECE SÜPER LİĞE ÇIKARMAKTA KALMADI .SİVAS'IN KADERİNİDE DEĞİŞTİRD.ABTULLATİF ŞENER'İN DEDİĞİ GİBİ:SİVASSOR'UN SÜPER LİGE ÇIKMASI SİVAS KONGRESİNDEN DAHA BÜYÜK BİR OLAYDIR...........[/size]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.06.2005, 15:22   #9
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Sivasspor'a destek gereken bu günlerde, mahşeri kalabalık içinde yönetim olarak kendimizi yalnız hissediyoruz'' dedi..

Favori Halı Saha Tesisleri'nde başlayan Sivasspor Yaz Futbol Okulu'nun açılışını yapan Mecnun Otyakmaz, her yerde Sivasspor'un konuşulduğunu, ancak kulübün desteğe ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakıldığını söyledi.

Takıma sahip çıkılmasını isteyen Otyakmaz, ''Sivasspor, miting meydanında yalnız kalmış gibi. Sivasspor'a destek gereken bu günlerde mahşeri kalabalık içerisinde yönetim olarak kendimizi yalnız hissediyoruz. Siz hiç Eminönü Meydanı'nda yalnız kaldınız mı?'' diye konuştu.

Kulübün bütçesinin belli olduğunu, bütçeye göre de oyuncu transfer etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Otyakmaz, ''Tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Ya destek olunsun ya da büyük başarılar beklenmesin'' dedi.

-''GELECEĞİN TAKIMINI OLUŞTURUYORUZ''-
Güçlü ve kalıcı bir altyapı oluşturarak geleceğin Sivasspor'unu kurmaya çalıştıklarını kaydeden Otyakmaz, bu okula katılan çocukların gelecek yıllarda Sivasspor'u uluslararası platformda temsil edeceklerini söyledi.

Minik futbolculara da seslenen Otyakmaz, ''İyi çalışın gelecek yıllarda hem Sivasspor'un hem de (A) Milli Takım'ın kırmızı-beyazlı formasını giyin'' diye konuştu.

Okulda, yaşları 9 ile 13 arasında değişen toplam 100 minik futbolcu, Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın da antrenörlüğünü yaptığı öğrenilen Sivasspor Altyapı Sorumlusu İlhami Başköy ile 4 antrenör gözetiminde eğitiliyor.
[size=7]............+1967..........[/size]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.06.2005, 16:06   #10
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

başkanımıza destek olmalıyız
Konu Kapatılmıştır