Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

TARAFTARLARDAN LORANT`A MORAL
Alt 16.12.2005, 21:04   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart TARAFTARLARDAN LORANT`A MORAL

Zorlu Ankaragücü maçı öncesi Teknik direktörü taraftar morali.

1967 Genç Sivassporlular Derneği Başkanı ve üyeleri dün antreman öncesi Lorant’ı ziyaret edip çiçek verip tatlı ikram ettiler.
Dernek Başkanı Yalçın Korkmazgil, Lorant’n başarılı bir teknik adam olduğunu ve takımda önemli işler yaptığını belirterek “Geçtiğimiz gün yaptığınız basın toplantısında derneğimizi kasdederek yaptığınız açıklamalar bizleri mutlu etti. Sivasspor’un başına gelmenizden sonra takıma değişik bir kimlik kazandırdınız ve sizinle birlikte Sivasspor Türkiye’nin gündemine geldi.

Taraftarlar her zaman sizin ve takımın arkasında olacağımızı bilmenizi istiyoruz”dedi. Taraftarın verdiği çiçeğe ve tatlıya teşekkür eden Lorant ise “Dilerim bundan sonrada futbolcularımıza verdiğiniz destek devam eder.
Sizin bulunduğunuz karşı maraton tribünde takımı destekleyenlerin sayısının artmasınıda bekliyorum. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Ama şunuda belirtmek istiyorum, ben buraya gelmeden bana anlatılan taraftarlarla, şimdi taraftarları karşılaştırdığımda hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan,Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın Korkmazgil Teknik direktör Werner Lorant’ı Derneğe üye olmayı teklif etti,Lorant ise “seve seve üye olurum” karşılığını verdi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 21:12   #2
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Derneğinize teşekkürler,Lorant için iyi moral olmuştur.Lorant bu konuda haklı,gerçekten nerede bu taraftar kitlesi, 2 ligde dahamı fazlaydı taraftarımız herkes 2 ligte olmamıza rağmen taraftarımızın çokluğundan bahsederdi,bu sene ne oldu bunu anlamak zor.
Alt 16.12.2005, 21:21   #3
malatyali
Yeni Yiğido

malatyali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 malatyali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Malatyalıdan Sivasspor Yönetimine mesaj....

Ben bir Malatyalı olarak ve şehrimin takımı süper liğde olmasına rağmen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği sayesinde koyu bir Sivasspor taraftarı oldum.Sezonun ilk maçı Malatya maçından itibaren Sivassporun İçerdeki ve dışarıdaki tüm maçlarına dernekle birlikte gittim..Sivasta yaşadığım sürecede tüm maçlarına gideceğim.Özellikle deplasman maçlarına gidişte derneğin maddi sıkıntılarını biliyorum.Ve bir Malatyalı olarak Sivasspor yönetiminden ricam bu derneğe maddi ve manevi desteklerine artırmaları evimizde oynanan 5 lig maçında diğer grupların tribünde meşale yakıp kulübü 5 kez federasyon tarafından 2.5 milyar zarara uğrattığını gördüm.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinden dolayı kulübün bir kuruş bile zarar gelmediğini çok iyi biliyorum.Sivasspor yönetiminden bir kez daha bir Malatyalı olarak rica ediyorum..''1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği çığ gibi büyüyor onları desteklemeye devam edin çünkü onlar sizi çok seviyor...''
malatyali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 21:27   #4
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.....
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ.......
67 YİĞİDOLARIZ.....
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 21:54   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Dün sevgili başkanımız ve Derneğimizin güzide elemanları teknik direktörümüzü onare etmek için tesislere gitmişler.Gerçi orada benimde bulunmam gerekirdi ama şehir dışında oldugumdan dolayı gidemedim...Derneğimiz herzaman takımımıza destek olmak için elinden gelenin en iyisini yapmıştır ve yapmaya devam edecektir...Başkanımızın ve derneğimizin bu jestinden dolayı kutluyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 22:00   #6
GuNaY
Gast

derneğimizi tekrar kutluyorum... takımımızı hiçbiryerde yalnız bırakmıyorlar...
Alt 16.12.2005, 22:03   #7
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

lorant taraftardan yakınıyordu....umarım mutlu olmustur..........
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 23:05   #8
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

dernek olarak hocamız lorantı ve futbolcu abileri ziyaret için tesislere gittik.hocamız taraftarın durgunluğundan şikayetçi.lorant sivas'a gelirken bana sivasspor taraftarınının çok iyi olduğunu takımına desteğinin iyi olduğunu anlattılar dedi ama bana analatılan gibi çıkmadı dedi..özellikle bizi çok öven hocamız bizi onur'e etti...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Helal size 1967...
Alt 16.12.2005, 23:09   #9
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln Helal size 1967...

Bu dernege herkes elinden gelen destegi vermesi gerekir.cünkü Sivasspor taraftari 1967 ile büyüyecek!
Alt 16.12.2005, 23:14   #10
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BİZ HER ZAMAN ONLARIN DESTEKÇİLERİYİZ DESTEK BİZDEN GOLLER ONLARDAN VERNELLEYİN LORANT OLSUN
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla