Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.07.2005, 21:05   #1
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Danimarka'nın Ringisted kentinde yaşayan Sivaslı Yusuf Şahin adlı gurbetçi, arkadaşları arasında topladığı bin 500 YTL'lik yardımı Sivasspor'a teslim etti.

Ringisted Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şahin, "Sivasspor'un başarısı özellikle yurtdışında yaşayan biz Sivaslılar'ı mutlu etti. Biz de birkaç arkadaş biraraya gelerek Sivasspor'a küçük bir yardımda bulunmak istedik" diye konuştu.

Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ise yapılan yardım miktarının önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bu takıma gönül vermiş insanların böyle bir düşünceyi hayata geçirmesidir. Bağış miktarından çok biz manevi olarak etkilendik. Gurbetçilerimiz gerçek bir Sivaslılık örneği teşkil etmişlerdir. Bu tür davranışlar Sivasspor Yönetim Kurulu'nun çalışma şevkini artırır. Bu davranışın tüm gurbetçilerimize örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.
Alt 28.07.2005, 21:15   #2
GuNaY
Gast

[size=6]helal olsun gardasımıza... ins bu sekilde maddi manevi tardımların yurtdısından devamı gelir...[/size]

Alt 28.07.2005, 21:20   #3
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mergesenli_58 Nickli Üyeden Alıntı
Danimarka'nın Ringisted kentinde yaşayan Sivaslı Yusuf Şahin adlı gurbetçi, arkadaşları arasında topladığı bin 500 YTL'lik yardımı Sivasspor'a teslim etti.

Ringisted Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şahin, "Sivasspor'un başarısı özellikle yurtdışında yaşayan biz Sivaslılar'ı mutlu etti. Biz de birkaç arkadaş biraraya gelerek Sivasspor'a küçük bir yardımda bulunmak istedik" diye konuştu.

Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ise yapılan yardım miktarının önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bu takıma gönül vermiş insanların böyle bir düşünceyi hayata geçirmesidir. Bağış miktarından çok biz manevi olarak etkilendik. Gurbetçilerimiz gerçek bir Sivaslılık örneği teşkil etmişlerdir. Bu tür davranışlar Sivasspor Yönetim Kurulu'nun çalışma şevkini artırır. Bu davranışın tüm gurbetçilerimize örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.
HELAL OLSUN YİĞİDOLAR İŞTE SİVASSPOR TARAFTARI BÖLE OLMALI SİZ HERŞEYE LAYIKSINIZ GURBETÇİ YİĞİDOLAR...İNŞALLAH KOMBİNE BİLET KAMPANYASINDA DA BÖLE GÜZEL BİR DAYANIŞMA GÖSTERCEZ....http://www.sivasspor.com/modules.php?name=Forums&fi le=viewtopic&t=2560#36731
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.07.2005, 21:58   #4
lezgi
Yiğido

lezgi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lezgi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

NEDİYELİM HELAL OLSUN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN
lezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 00:26   #5
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HELAL olsun gercekten o yigido gardaslarimiza....

bizde bu sekilde yapabilirizzzzz ama isin gercekcesii....
SIVASLILAR olarak bu konuda cook passiv kaliyoruzzzz....

38 yil bekledik ...simdi DESTEK zamani.....

iki üc gün sonra büyük takim diye adlandirilan medya maymunlarinin önünde rezil olmayalim...
en kötüsüde o bazi Serrefsiz yazarlar ve spor oteriterlerine medya konusu olmayalimm...

herkes gönlünden birazz verirseeee ...ki inaniyorum her sivasli nerde yasarsa yasasin .... gönlünde SIVAS ASKI daima vardir..
ve ufak bi yardimi esirgemezz

neyseee

tabi abilerimiz bu isi organize edebilirler..benim yasim daha biraz kücük ama abilerimiz bu isinde üstesinden gelirler INSALLAH

Vesselam
Alt 29.07.2005, 07:34   #6
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
lezgi Nickli Üyeden Alıntı
NEDİYELİM HELAL OLSUN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN

İMZA
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 07:44   #7
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mergesenli_58 Nickli Üyeden Alıntı

helal olsun örnek gösterilecek takdire şayan bi davranış sergilemiş dostlarımız Allah razı olsun hepsinden umrım sivasporumuzda bu sevgiyi karşılıksız bırakmaz
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 09:05   #8
Yigido_War
Acemi Yiğido

Yigido_War - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigido_War ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[size=6]İŞTE BİR YİĞİDO ÖRNEĞİ BAŞKA SÖZE GEREK YOK[/size]
Yigido_War isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır