Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 10.04.2005, 08:35   #1
senarist
Acemi Yiğido

senarist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 senarist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yazdığım sivasspor şarkıları yazım silinnmiş teşekkür ediyorum...
Tam olarak neden silindiğini anlayamadım aslında!
acaba içinde farkedemediğim gizli bi reklam unsurumu vardı yada sivasımızın aleyhine bi yazı...
Yazılan sadece sivasımız için sivaslımız için güzel bir şarkıya kavuşma isteğidir...

Konu başlığımın diğer yazılardan hiç bir farkının bulunmadığını düşünüyorum ve silinmesine hala bi anlam veremiyorum...

Bence bunu yapmak bir nevi yazanada hakarettir!!!
Alt 10.04.2005, 08:42   #2
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ne yazmistin Gardas? Tekrarl yazarmisin lütfen.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.04.2005, 09:02   #3
senarist
Acemi Yiğido

senarist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 senarist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben yazımda sadece sivassporumuzun eğer bi şarkısı varsa bunu bulabileceğimiz bir yerin olup olmadığını yoksada aramızda eminim dj ler vardır onlardan birinin çok güzel bir şarkı hazırlayabileceğini yazmıştım.

Böylelikle hem bu sitede bu şarkı yayınlanır ve bizde indirerek hep beraber sivasımızın şarkılarıyla coşardık.

Bunu belirtmiştim yazımda!

Böyle bişey olursa çok güzel olur! Sivasımızın bu şanlı 38. yılında süper lige çıkmasının şerefine çok güzel bir şarkı yapılabilir hatta ben şimdi bi öneride bulunuyorum.

Bence bi yarışma başlatalım herkes sivasımızın 38.yılı için bi şarkı sözü yazıp gönderebilir en iyi olanda bu şarkının içinde yer alabilir...
Bunu yapmak çok zor değil içimizde bu şarkıyı hazırlayabilecek çok arkadaşların olduğuna inanıyorum hatta victory hazırlayacağını söylemişti...

Güzel bir sivasspor şarkısını bilgisayarlarımızda dinlemek güzel bir hayal bizim için!!!

Saygılar...
Alt 10.04.2005, 09:08   #4
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 950 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Gardas bilincli olarak silinmemistir belki bir Hata Olabilir Kusura bakma :roll:
Alt 10.04.2005, 12:24   #5
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

CAGLAYAN ABİ SON GUNLERDE BENİMDE BAZI YAZILARIM SİLİNİYOR.ANLAM VEREMEDİĞİM BU DAVRANIŞI SANA BİLDİRMEK İSTEDİM.BÖYLE OLACAKSA HİÇ YAZMAYAYIM DAHA AÇIKÇA SÖLESİNLER BANA...
Alt 10.04.2005, 12:33   #6
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
CAGLAYAN ABİ SON GUNLERDE BENİMDE BAZI YAZILARIM SİLİNİYOR.ANLAM VEREMEDİĞİM BU DAVRANIŞI SANA BİLDİRMEK İSTEDİM.BÖYLE OLACAKSA HİÇ YAZMAYAYIM DAHA AÇIKÇA SÖLESİNLER BANA...

Viktory Gardas Küfür icerikli veya Kisileri rencide edici bir Yorum olursa bunlari ilk önce Kopyeleyip Arsive Koyuyoruz!! Arsive Baktim Böyle bir Topice rastlamadim!! bir önceki yazimdada bildirdigim gibi Belki.......Muhtemelen bir Hata veya yanlislikla silinme olabilir!!! KUSURA BAKMAYIN
Alt 10.04.2005, 12:46   #7
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

ABİ BU SİTEDE EN ÇOK ONLİNE OLANLARDAN BİRİ BENİM.AMA BÖYLE YAZDIĞIM MESAJLAR SİLİNİNCE İSTER İSTEMEZ GERİLİYORUM.AYRICA BEN KÜFÜR YAZMAM ASLA...
Alt 10.04.2005, 12:49   #8
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
ABİ BU SİTEDE EN ÇOK ONLİNE OLANLARDAN BİRİ BENİM.AMA BÖYLE YAZDIĞIM MESAJLAR SİLİNİNCE İSTER İSTEMEZ GERİLİYORUM.AYRICA BEN KÜFÜR YAZMAM ASLA...
Haklisin Viktory Gardas Insallah bir daha böyle seyler olmaz!! Hata Insanlara Mahsustur.
Alt 10.04.2005, 12:56   #9
GuNaY
Gast

[size=6]arada bu sekilde silinmeler meydana geliyor.. banada oldu ama bunu direk olarak sordugum icin sorun olmadı aynı sekilde banada kimsenin haberi olmadan silindigi soylendiki... ben buna süphe dahi etmeden inanıyorum... arada mutlaka bu sekilde sorunlar olacaktır.. bunlarıda aramızda paslaşarak aşacagımıza inanıyorum.. 8) 8) 8) [/size]

Alt 10.04.2005, 12:59   #10
Yildizelili58
Yiğido

Yildizelili58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yildizelili58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bunlari birakalim da sarkilarin adini söyleyin
Yildizelili58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır