Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.04.2005, 12:59   #1
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili YIGIDOLAR.Ben bu güzel siteye üye olali fazla bir zaman olmadi ama bu kisa zamanda o kadar yigit ve samimi insanlarla karsilastimki artik siteyi sürekli takip ediyorum,Yani kisacasi günlük hayatimin önemli bir parcasi oldu.Katilimci arkadaslarin hepsine tesekkür ediyorum.Aksamlari evimizde ailece bu sitedeki ailemizle bir araya gelip yazismak konusmak cok zevkli.Bize bu ortami sunan Rüstü gardasima ve siteyi devamli takip eden moderatör ve katilimci gardaslarima tesekkürler.
Gardaslar her sey cok güzel ama beni rahatsiz eden durumlarida yazmasam size karsi samimi davranmis olmam.Bunlar cok ufak seyler.Mesela devamli ve benim sahsi görüsümce sporla ilgili olmayan yeni formlar aciliyor ve bazen onlarinda olmasi lazim.Ama bu arada acilmis olan diger formlara katilim gerektigi kadar olamiyor ve bazi güzel konular güme gidiyor.Bazi arkadaslarimizda siyasi kimliklerini fazla ön plana cikariyorlar.Herkesin siyasi görüsüne saygimiz var ama lütfen bu site ileride bir siyasi görüntü olusturmasin.Bence acilan formlari daha iyi kullanalim sürekli yeni vede gereksiz yeni form acmayalim.
Amacim bu güzel ortamin devami, hic kimseyi incitmek ve siteden sogutmak degil.Insallah kimse yanlis anlamaz.Hos görünüze siginarak ve yas itibariyle sizden büyük olarak yazdim.Hakkinizi helal edin Hepinizin ellerine ve yigit yüreklerine saglik.Selamlar
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 13:07   #2
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abicigim aynen katiliyorum tebrikler
:roll:
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 13:11   #3
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

[size=2]Lütfi abi okadar güzel özetlemişsinki..bize söyleyecek bişey kalmamış. harfiyen katılıyorum.[/size]

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 13:16   #4
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gakgo gardas imzan cok hosuma gitti
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 13:34   #5
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

LÜTFİ ABİ BURASI GENİŞ BİR PLARTFOM HERKES DİLEDİĞİ GİBİ TOPİC AÇAR TABİİ SİTENİN SEVİYESİNİ DÜŞÜRMEMEK KAYDIYLA....
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 14:45   #6
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tabiiki sitede herkesi memnun etmek olanaksiz.Burada heryastan tüm dünyadan sivaslilar katiliyor. Ama bir türlü herkesin biseyler katmasi cok güzel. Eglence bölümüne gelince, artik genc arkadaslarinda gönlünü almak gerek diye düsünüyorum.Yinede bu platformu hazirlayan arkadaslara sonsuz tesekkürler
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 19:16   #7
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Lutfi abiye tamamen katiliyorum. Sporla alakali olmayan basliklar diger konu basliklari altinda acilabilir, ayrica ayni konuyu iceren yeni basliklar acmaktan cekinmeliyiz.
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 21:07   #8
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili YIGIDOLAR.Ben bu güzel siteye üye olali fazla bir zaman olmadi ama bu kisa zamanda o kadar yigit ve samimi insanlarla karsilastimki artik siteyi sürekli takip ediyorum,Yani kisacasi günlük hayatimin önemli bir parcasi oldu.Katilimci arkadaslarin hepsine tesekkür ediyorum.Aksamlari evimizde ailece bu sitedeki ailemizle bir araya gelip yazismak konusmak cok zevkli.Bize bu ortami sunan Rüstü gardasima ve siteyi devamli takip eden moderatör ve katilimci gardaslarima tesekkürler.
Gardaslar her sey cok güzel ama beni rahatsiz eden durumlarida yazmasam size karsi samimi davranmis olmam.Bunlar cok ufak seyler.Mesela devamli ve benim sahsi görüsümce sporla ilgili olmayan yeni formlar aciliyor ve bazen onlarinda olmasi lazim.Ama bu arada acilmis olan diger formlara katilim gerektigi kadar olamiyor ve bazi güzel konular güme gidiyor.Bazi arkadaslarimizda siyasi kimliklerini fazla ön plana cikariyorlar.Herkesin siyasi görüsüne saygimiz var ama lütfen bu site ileride bir siyasi görüntü olusturmasin.Bence acilan formlari daha iyi kullanalim sürekli yeni vede gereksiz yeni form acmayalim.
Amacim bu güzel ortamin devami, hic kimseyi incitmek ve siteden sogutmak degil.Insallah kimse yanlis anlamaz.Hos görünüze siginarak ve yas itibariyle sizden büyük olarak yazdim.Hakkinizi helal edin Hepinizin ellerine ve yigit yüreklerine saglik.Selamlar

[size=2]Sag olasin Lütfi Gardas Kalbimiz birmis bu Problematik hususunda topic acmak benimde Aklimdaydi ama sen benden atik ciktin!!! :P Görüslerine Aynen katiliyorum :lol: [/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 21:32   #9
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu sitede size göre en gereksiz başlık açan benim.bundan sonra sitede tek başlık açmıyacağım.size göre gerekli başlıkları açarsınız artık...ayrıca o bahsettiğiniz başlıklar neden 20 30 sayfa oluoda başkaları olmuo isterseniz bide kendi kendinize düşünün!!!Bu arada sitede en çok online olan kullanıcılardan biri olarak bu forumda olması gerekenden daha az eglence sayfası var.bakıldığında uyeleri 10 binlerle olculen sitelerin eglnce alanında daha çok başlık ve sizin tabirinizle 'gereksiz' başlık war.sadece sitede biraz eglence ortamı sağlamak olan amacım şu dakikadan itibaren ortadan kalkmıştır.artık siteyi rahatça takip edebilizsiniz.saygılarımla VICTORY(SİNAN)
Alt 15.04.2005, 09:02   #10
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili kardesim Sinan (Victory)yazdiklarimi dikkatle okursan ilk önce amacimin hic kimseyi incitmek veya kirmak olmadigini belirttim.gereksiz basliklara gelince sende kabul edersinki ayni seyleri yazmak icin kardeslerimiz bir kac tane topic acmislar.Bu arada söylenmek istenen bir topic altida yapilamiyor dolayisiyla daginiklik oluyor.Ben hic kimsenin isminide söylemedim.Topici acarkende herkesin hosgörüsüne sigindim.Saka icerikli ve diger topiclerinde olmasinida dile getirdim.Netice itibariyle kimseyi küstürmek degil.Bizzat sizler gibi aktif ve iyi niyetli kardeslerimizi Istanbulda tanimak icin günleri iple cekiyorum.Sen küsersen ben kahrolurum bilesin.Lütfen küsmeden önce yazdiklarimi bir daha gözden gecirin.
Sivasliyiz görüslere ve kul hakkina saygiliyiz.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır