4 EYLÜL CEHENNEME DÖNECEK
Sivasspor Yönetim Kurulu Galatasaray maçında 4 Eylül’ü tıka basa doldurmak istiyor.
Pazar günü kendi sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Sivasspor’da Yönetim Kurulu taraftarlar için düğmeye bastı.
Yönetim 12. adamı yanında hissetmek için başta bilet fiyatları olmak üzere bir çok konuda çalışma yapacak.
Turkcell Süper Lig’inin 22. haftasında Lig’in gözde ve güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı konuk edecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına başlarken Yönetim Kurulu’da boş durmuyor.
Sivasspor Yönetimi Galatasaray maçında takımlarını ateşleyecek olan Yiğidoları tribüne çekip, 4 eylül Stadyumunu cehenneme çevirmeyi hedefliyor.
Yönetim bunun için bilet fiyatlarını ucuz tutacak. Taraftar dernekleri ile çalışma yapacak ve Yiğido’nun 90 dakika destek vermesini sağlayacak. Tüm Türkiye’nin canlı izleyeceği maçta herkese ‘Cehennem’ mesaji verecek.
Yönetim Kurulu’nun daha önceki derbi maçlarına oranla Galatasaray maçın için uyguladığı bilet fiyatları ‘Sudan Ucuz’ yorumları yaptırmaya başladı.
Sivasspor Kulübünden alınan bilgiye göre; Sivasspor-Ga-latasaray bilet fiyatları şu şekilde;
Kapalı Tribün ve Maraton Tribün: 15 YTL (Milyon)
Kale arkası Tribünleri : 10 YTL ( Milyon) olarak belirlendi.
Sivasspor- Galatasaray maçı biletlerinin ise bugünden itibaren Hükümet Meydanında bulunan Sivasspor Büfesinden satışa sunulacağı öğrenildi. Yiğidoların maça büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.
|