Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ
Alt 22.08.2006, 08:36   #1
GuNaY
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ



Sivasspor yönetimi, toplantıda alınan kararları basın toplantısı düzenleyerek açıkladı.


Sivasspor yönetimi, toplantıda alınan kararları basın toplantısı düzenleyerek açıkladı.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde dün akşam saat 20.00'de başlayan Sivasspor Yönetim Kurulu toplantısı, Sivas ve İstanbul'daki yönetim kurulu üyelerinin telekonferans sistemiyle yapıldı. Gece saat 23.00 sıralarında biten toplantının ardından Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal ve Sivas'taki yönetim kurulu üyelerinin ortaklaşa yaptığı basın toplantısı ile yönetim kurulunun aldığı kararlar açıklandı.

Yönetim kurulu adına açıklama yapan Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, ligin başlamasından sonra 3 maç yaptıklarını ve karşılaşmalarda 2 mağlubiyet ve bir de beraberlik aldıklarını hatırlatarak, "Bu alınan sonuçlar haliyle yönetim kurulumuz ve taraftarımızın moralini ciddi bir şekilde bozmuştur" dedi.

Önceki hafta kendi evlerinde oynadıkları Gençlerbirliği maçında bir taraftarın sahaya inerek, maçın hakemine saldırması neticesinde ceza aldıklarını ve bu nedenle Sakaryaspor maçını İstanbul'da oynadıklarını hatırlatan Ünsal, taraftarın yaptığı hareketle Sivasspor'a en büyük darbeyi verdiğini ifade ederek, şunları söyledi: "O sahaya giren arkadaşımıza ben şahsım olarak söylüyorum, hiçbir zaman kendi hakkımı ve Sivas'ın hakkını helal etmeyeceğim. Çünkü sezonun başında en büyük darbeyi yememize neden olan bir hareketi kendisi yapmış oldu."
Sahaya giren taraftar nedeni ile bir maç saha kapatma cezası aldıktan sonra Sakaryaspor maçını İstanbul Ali Sami Yen'de oynadıklarını da belirten Ünsal, kötü bir maç sergilediklerini söyledi.

Alınan kötü sonuçların sorumluların kendilerinin olduğunu kaydeden Ünsal, aldıkları radikal kararları uygulayacaklarını işaret ederek, "Bu dakikadan sonra bizler neler yapabiliriz diye yaklaşık 3.5 saat süren toplantıyı yaparak, her türlü konuyu masaya yatırdık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Yaptıklarımız bize ders olacak. Teknik heyetimiz artık bu kadar toleranslı olmayacak. Futbolcularımızın moral ve motivasyonları gayet güzel yapılacak. Gerekirse, önceki yıllarda yaptığımız gibi psikolojik durumlar için mentör yardımı alacağız. Bunlarla birlikte bir çok şey daha yapacağız" dedi.

Ligdeki kötü gidişin ilk haftalar normal olduğunu da sözlerine ekleyen Ünsal, ligin 7. haftasına kadar düşüş olabileceğine dikkat çekerek, "Hiç kimse merak etmesin. Sivasspor ligden düşmez. Ben şehirdeki havayı hiç hoş bulmadım. İster istemez hepimizde bir karamsarlık ve acabalar olabilir, ama biz işin içindeki adamlar olarak takımımızı çok iyi tanıyoruz. Hiç kimse moralini bozmasın. Sivasspor çok kısa sürede kendisini toparlar. Ama biraz daha sabırlı olacağız. Özellikle 6-7 hafta kötü gidişimiz devam edebilir. Biz buna hazırız ve takımımız bu arada da oturur" diye konuştu.

Ünsal, Hafta sonu yapacakları Antalya maçını da kazanmak istediklerini, Antalya'ya ilk golü ve mağlubiyeti kendilerinin yaşatacağını belirterek, "Gideriz ve bu hafta hiç gol yememiş takım olan, hiç gol atmamış olan Antalya'yı da yenebiliriz. Oraya da zaten yenmeye gidiyoruz. Bunu da çok açıkça ifade ediyorum. Hem ilk golü atan biz olacağız, hem de yenip geleceğiz. Bin çok ümitliyim. Onun için kimse karamsarlığa kapılmasın" dedi.

Tüm taraftardan kendilerine destek isteyen Ünsal, "Lig uzun bir maraton. Bunu bitirmek için nefes lazım, moral lazım, seyirci desteği lazım" dedi.
Açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünsal, transfer konusunda Tolga'nın Çaykur Rizespor'a gideceğini, Altay'ın istediği Mehmet Yıldız'ın kalitesinde bir forvet oyuncu bulmaları ve Altay'ın istedikleri parayı çıkarmaları durumunda verebileceklerini, 10 gün içinde de transfer konusunu tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
  Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 08:46   #2
sorma be dostum
Acemi Yiğido
 
sorma be dostum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Yaş: 38
Mesajlar: 72
Thanks: 0
4 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 sorma be dostum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

Hayda bizde beklediğimize değsin dedik ama nafile bak ya söylediklerin 7 hafta boş gececeğiz anlamında konuşuyor yani isvas spor dibe demir attıktan sonra kim kurtaracak fikret hoca bizde aldığınız kararlar sevindirir demiştim ama ne yazıkki sevinecek hiç bir yanı yoktur transferden bile bahsetmiyonuz doğru dürüs bu takımı el birliğiyle 2ci liğe postalıyacaksınız anaşılan
sorma be dostum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 08:56   #3
Dağcı
Usta Yiğido
 
Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.08.2005
Mesajlar: 1.761
Thanks: 111
99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

Fikret Bey konuyu açıklığa kavuşturmuş. "... Özellikle 6-7 hafta kötü gidişimiz devam edebilir. Biz buna hazırız ve takımımız bu arada da oturur" demekki 6-7 hafta bu takımdan hiç bir şey beklemeyelim bu mu yani.

Siz neye hazırsınız Fikret Bey diye sormazlar mı? (Lig A'ya mı?? - Allah Korusun!!!)

"... Gideriz ve bu hafta hiç gol yememiş takım olan, hiç gol atmamış olan Antalya'yı da yenebiliriz. Oraya da zaten yenmeye gidiyoruz. Bunu da çok açıkça ifade ediyorum. Hem ilk golü atan biz olacağız, hem de yenip geleceğiz. Bin çok ümitliyim. Onun için kimse karamsarlığa kapılmasın"

Böyle devam edersek, eminim Antalya ilk golünü bize atacak ve ilk galibiyetini de bizden almış olacak.
__________________
Q,X,W'e hayır, sadece Türkçe.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 09:10   #4
hakandemirezen
Yiğido
 
hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 49
Mesajlar: 416
Thanks: 7
31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

Mehmet yıldızın kalitesinde forvet bulamazsınız çünkü hiç bir takımdaki forvet Mehmet yıldız kadar becereksiz değil. İyi para veriyorlarsa gönderin gitsin derim hemen..
__________________
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği G.Sekreteri
Hakan DEMİREZEN
hakandemirezen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 09:22   #5
kadir20
Tecrübeli Yiğido
 
kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 897
Thanks: 14
38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

hayert bisey yaa 7 hafta gectikten sonra 21 puan oluyor elalemin en az 10-12 puni varken biz sifirdan baslicaz,yaa bu ne bicim bi zihniyet yaa beceremiyorsunuz bu isi birakin
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 09:27   #6
CAGLAYAN
Usta Yiğido
 
CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.978
Thanks: 0
34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

HAYDAAA... SIMDI BURADA TEK SUCLU TARAFTARMI ? FIKRET ÜNSAL VE YÖNETIMIN SITEMLERINE HAK VERMIYORUM, NEDENI GERCEKLERI YANSITMADIGI ICIN.! BURADA BIR GERCEK VAR KI ODA YANLIS TRANSFER POLITIKASIDIR!.GÖRÜLDÜGÜ GIBI KÖKLÜ VE RADIKAL BIR KARAR CIKMAMIS, ESKI TAS ESKI HAMAM ! AYNEN DEVAM KARARI.... YUMURTA SEYIMIZIN AGZINA GELDIGI ZAMANMI HAMLE YAPACAGIZ? BURADA BIR HATIRLATMA YAPMAK ISTIYORUM GECEN SENE ILK 6.7 MACTAKI ALDIGIMIZ PUANLAR SAYESINDE 1.LIGDE KALABILDIK! SIMDI 6.7 MACTAN SONRAMI TAKIM YÜKSELISE CIKACAK.?
EEE.... BEKLEYELIM ARTIK 6.7 HAFTA TAKIM GELISIP YERINE OTURANA KADAR.
GÖRECEGIZ ANYAYI KONYAYI. AMA IS ISTEN GECMIS OLACAK VE TAKIM 18. SIRAYA SABIT DEMIR ATMIS OLACAK O ZAMAN CIK ISIN ICINDEN BASARABILIRSEN.!

EVET SAHAYA CIKAN HAKEMIN ÜZERINE GIDEN TARAFTAR BOZUNTUSUNU BIZLERDE KABULLENEMIYORUZ, BIZLERDE HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMEYECEGIZ.PET SISESI ATAN KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATLARLA ORTAMI GERIP CEZAYA SEBEB OLAN TARAFTARLARI SIDDETLE KINIYORUZ.

AMA SIMDI SORUYORUM YÖNETIM SIMDIYE KADAR TARAFTARLARINA NE ZAMAN SAHIP CIKTI ?
HANGI YÖNETICIMIZ TARAFTARLAR GURUP VE DERNEKLERINI ORGANIZE ETTI?

YÖNETIM TARAFTARLARINA YETERINCE SAHIP CIKMIYOR.! DESTEK DESEN HIC YOK DENILIR SEVIYEDE,
HEM YÖNETIM HEMDE TARAFTAR DERNEKLERI VE GURUPLARI BIRBIRLERINE ÖRGÜTLÜ BIR SEKILDE KENETLENIP DESTEK VERMELIDIRLER KI BASARI GELSIN.
TARAFTARINA SAHIP CIKMAYAN VE TARAFTAR DERNEKLERI ILE KOORDINELI BIR SEKILDE CALISIP ORGANIZE EDEMEYEN TARAFTARLARINA ÖCÜ GÖZÜYLE BAKAN KULÜP HIC BIR ZAMAN KALICI OLAMAZ.!!
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 09:28   #7
serrkann58
Tecrübeli Yiğido
 
serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 50
Mesajlar: 592
Thanks: 14
5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

Ohhhh ne ala kel mualla sivasım 7 hafta sonunda ligin dibine demir atıcak ondan sonrada kurtulmaya çalışıcak fikret beyin tek dogru tesbiti sahaya giren oyuncu için bende hakkımı helal etmiyorum bizi 3 puandan etti böyle davranışlardan kaçınalım lütfen....
__________________
SEVDANIN RENGİ KIRMIZI - BEYAZ
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SN.ÜNSAL'IN İLK GAF'I DEĞİL!!!
Alt 22.08.2006, 09:39   #8
BOSS_58
Yeni Yiğido
 
BOSS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.10.2005
Mesajlar: 27
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BOSS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SN.ÜNSAL'IN İLK GAF'I DEĞİL!!!

[B]SN.ÜNSAL SİZE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR.GEÇEN YILDA F.BAHÇE MAÇINDAN EVVEL "ESKİ SEVGİLİMİZLE OYNUYORUZ"GİBİ KOCA ŞEHRİ TÖHMET ALTINDA BIRAKACAK KONUŞMALAR YAPTINIZ.BU SADECE BİR ÖRNEK. ALLAH AŞKINA KONUŞMAYIN KONUŞTUKÇA İNSANLARIN SİNİRLERİNİ İYİCE GERİYORSUNUZ.
KULAKLARIMA İNANAMADIM,7 HAFTA SONRA DÜZELİRİZ NE DEMEK.BU TAKIM GEREDE DE ,AVUSTURYADA TATİL Mİ YAPTI DİYE SORARLAR ADAMA.BİR YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE BASIN SÖZCÜSÜ OLARAK LÜTFEN AĞZINIZDAN ÇIKACAK LAFLARI ÖNCE FİLTRE EDİN İNSANLARI GERMEYİN.
AYRICA PAZAR GÜNÜ ÇIPLAK GÖZLE İZLEDİĞİM BU TAKIMDAN HİÇBİRŞEY OLMAZ.BUNLARIDA İÇİM ACIYARAK SÖYLÜYORUM.
GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ HELEKİ KLAVUZUDA F.ÜNSAL GİBİ OLURSA.[/B]
BOSS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 09:45   #9
yeni_erol_34
Yeni Yiğido
 
yeni_erol_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 46
Mesajlar: 38
Thanks: 0
1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yeni_erol_34 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

6 veya 7 haftada takım otururmuş!!! takım zaten hep oturuyor merak etmeyin sakayra maçı 1 veya 2 pozisyon var korner atıyoruz 4 kişi kendi kalemizin önünde bekliyor sen 0-2 yeniksin karşı takım 80'inci dakikada 9 kişi kalmış ölüme oynaman lazım yazık çok yazık ( ben herşeyin tek sorumlusu hoca diye düşünüyorum benim kendi düşüncem bu )
ayrıca bizim taraftar olabilmemiz için sabır ve zamana çok ihtiyacımız var herşey zamanla olacak işallah
yeni_erol_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 10:06   #10
Yiğiter
Usta Yiğido
 
Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Mesajlar: 4.788
Thanks: 510
1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1142 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

medem mehmet yıldızı istiyorlar hemen gönderin tolgayı da hemen gönderin.biz süper lige kolay çıkmadık 38 sene bekledik.böyle kolay kolay düşmemeliyiz.
__________________
Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yiğiter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git