Hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı ekip, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulübün sosyal tesislerinde toplandı.
Daha sonra tesislerden kara yolu ile Kayseri'ye hareket eden kafilenin buradan uçakla İstanbul'a geçeceği bildirildi.
Teknik Direktör Bülent Uygun, yolculuk öncesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın gücünü bildiklerini, ancak kendilerinin de puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, İstanbul'dan puanla dönmek istediklerini söyledi.
Bu arada kafilede kart cezalı İlhan Ummak ile Hakan Bayraktar, Ertuğrul Aslan, Hayrettin Yerlikaya, Fatih Tutar, Ali Eren ve kalecilerden Harun Avgın yer almadı.
Kırmızı-beyazlı ekibin Galatasaray karşısına, Petkoviç, Hakkı, Servet, Cem Karaca (Murat Sözgelmez), Fransergio, Cem Can, Yasir, Musa Kuş, Serdar Topraktepe, Balili, Mehmet Yıldız 11'i ile çıkması bekleniyor.
AA