Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

HAYRETTİNLE RÖPORTAJ
Alt 23.11.2006, 22:32   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart HAYRETTİNLE RÖPORTAJ

Geçen sezon gösterdiği performansı ile bütün kulüplerin gözdesi olurken, O Sivasspor'un menfaatleri için gitmedi.

Hayrettin, geçen sezon gösterdiği performansı ile bütün kulüplerin gözdesi olurken, özellikle Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinin başında yer almış. Ancak Sivasspor'un 2 Milyon Eoru'luk bonservisi bedelli istemesi yüzünden, alıcı çıkmayınca kulübünde kalmış.

- Futbola başlangıcın nasıl oldu?

"Futbola 9 yaşında Tarımspor'da başladım. Tarımspor'da 8 yıl oynadıktan sonra Sivas'ın amatör kulüplerinden biri olan Çimentospor'a transfer oldum. Orada da 8 yıl oynadıktan sonra 1998 yılında Sivasspor'la sözleşme imzaladım ve 8 yıldır buradayım."

- Sivasspor'a transferin nasıl oldu?

"Genç Milli Takımlar Seçmeleri yapılırken hocam Serpil Hamdi Tüzün beni beğenmişti bu yapılan seçmeler doğrultusunda Bülent Albayrak hocam da oradaydı kendisi beni Sivasspor’a istedi bende severek bu camia ya geldim ve 8 yıldır burada profosyonel olarak deva ediyorum.

- Bu sene takım olarak sezon sonuna ne gibi hedefler belirlediniz?

"Takım olarak hedefimiz, öncelikle ligde kalmak ve geçen sene bitirdiğimiz yerden daha üst sıralarda bitirmek." 2 seneden beri mücadele ettiğimiz bu ligde yeni olmamıza rağmen kalıcılığımızda devam ederse ve gereken destek sağlanırsa neden Avrupa’da olmasın diliyorum.”

- Peki senin kişisel hedeflerin nelerdir?

"Benim kişisel hedeflerim öncelikle basamakları tek tek çıkmak. Milli Takım forması giymek ve büyük bir takımda oynamak istiyorum. Ne olursa olsun öncelikle Milli Takım forması giymek istiyorum. En büyük hedefim bu." Kendimi bu platformda oynamak için ise özel caba harcayarak kendimi o yönde geliştiriyorum mutlaka hayallerimi gerçekleştireceğim Allah’ın izniyle.”

- Geçen yıl üç büyüklerin transfer listesindeydin ve Türkiyedeki en değerli oyuncular arasında yer alıyorsun. Durum böyleyken Milli Takım'a çağırılmamak seni üzdü mü?

"Büyük takımlardan transfer teklifi almak benim için gurur vericiydi. Çünkü her futbolcu bir gün büyük takımda oynamayı ister. A2 Milli Takım'a çağırıldım ama hedefim A Milli Takım'dı. Kendi adıma özeleştiri yapmak zorundayım çünkü eksiklerim vardı onları düzelterek bazı şeylerin gerçekleşeceğinin bilincindeydim. Tabiî ki içimde bir burukluk oldu ama kırılmadan çalışıyorum ve çok çalışarak bir gün Milli Takım forması giyeceğime inanıyorum."

- Üç büyüklerin tekliflerini neden değerlendirmedin?

"Ben üç büyüklerde forma giymek istiyordum ama kulübümle sözleşmem devam ediyordu. Menajerim ve Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz gereken kolaylığı sağlayacağını ama Kulübün'de menfaatlerini düşünmek zorunda olduklarını belirtmişti. Kulüpler aralarında anlaşamadığı için Sayın başkanımızın isteği doğrultusunda 1 yıl daha sözleşmemi uzattım. Ama her zaman burada olmaktan mutluyum."

- Sivasspor’da kan değişikliği yapıldı ve genel menajer Bülent Uygun takımın başına teknik direktör olarak getirildi. Takımda nasıl bir etki yarattı?

“Bülent Uygun’un teknik direktör olarak takımın başına gelmesi çok olumlu oldu bizler için. Çünkü Bülent Hoca her zaman bizlerle yakından ilgilenmiştir. Her türlü sorunumuzu halleder. Görmüş olduğunuz gibi ilk iki maçında Beşiktaş ve Trabzonspor’dan 3’er puan aldık. Bu galibiyette etkisi çok büyük ve daha başarılı olacağımıza inanıyorum.”

- Beşiktaş ve Trabzonspor galibiyetleri takımımda büyük sevinç yarattı. Kendinize öz güveniniz geldi diyebilir miyiz?

“Bizim zaten kendimize güvenimiz vardı fakat şanssız bir şekilde sezon başı çok puan kaybettik. Ama daha sonra toparladık ve daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyoruz.”

- Şu anda sakatlığın var. Ne kadar daha devam edecek?

“Yaklaşık bir ay İstanbul’da tedavi oldum. Şimdi antrenmanlara başladım fakat devre arasına kadar sezonu kapattım. Devre arası kampta tekrar formuma ulaşıp devam edebileceğim.”

- Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz için neler söylemek istersin?
-
"Mecnun Otyakmaz'ın bende ayrı bir yeri var. Kendisini başkan olmadan önce de tanıyordum. İstanbul'a her gidişimde muhakkak yanına uğrardım. Benim için başkandan ziyade ağabeyimdir. Çok dobradır ve özü sözü birdir. Karizmasıyla davranışlarıyla ve bize 6 yıldır verdiği her sözü tutarak bizim bir nevi manevi imparatorumuzdur."

- Transferinde kulübün ne kadar bonservis bedeli istedi?

"Kulübüm 2 milyon euro bonservis bedeli istedi ama aynı zamanda bütün kolaylığı da sağlayacaklarını belirttiler."

- Seni en çok hangi kulüp istedi?

"Trabzonspor ve Galatasaray."

- Son zamanlarda gündeme gelen iddaa konusunda ne düşünüyorsun?

"Takımların gelir kaynağı açısından gayet iyi diye düşünüyorum. Çünkü 2. Lig takımlarının iddaa dan sabit bir gelirleri oldu ve sıkıntıları bir nebze de olsa azaldı. Ben iyi diye nitelendiriyorum."

- Sen hiç iddaa oynadın mı?

"Hayır asla oynamadım. Oynamamda."

- Türkiye'deki şike konusunda ne düşünüyorsun?

"Türkiye'de ki şike olaylarının hiç bir zaman içinde olmadığım için bu konuda yorum yapmak ve üzerinde konuşma bence anlamsız olur. Böyle şeyleri kurcalamak yada bulmak bize düşmez."

- Futbol hayatın boyunca sana böyle bir teklif geldi mi?

"Hayır gelmedi."

- Hiç doping kullandın mı?
-
"Hayır hiç kullanmadım."

- Doping kullanan arkadaşların oldu mu?
-
"Ben böyle bir şeye şahit olmadım."

- Normal hayatında sakin bir yapıya sahipsin. Peki saha içinde nasıl bir psikolojiye sahip oluyorsun?

"Evet saha dışında gayet sakin bir yapıya sahibimdir ama saha içinde maçın atmosferinden fazla etkileniyorum galiba. Biraz agresifleşiyorum ama bu saha içinde kalıyor. Normalde gayet sakin ve olgunumdur."

- Sahada kendine beğendiğin özelliklerin nelerdir?

"Bunu hiç düşünmemiştim ama saha içerisinde kimseye kasıtlı bir şekilde art niyetli sakatlamaya yönelik bir hareket yapmam. Çok dikkatliyimdir."

- Futbol hayatın boyunca hiç unutamadığın bir anın oldu mu?

"99 yılında Sivasspor'da oynadığım ilk profosyonel maçımı hiç unutamıyorum. İstanbul İnönü Stadı'nda oynanmıştı ve 20 bin taraftar vardı. O maçı hayatım boyunca unutamam."

- Türkiye'de en çok beğendiğin oyuncu kim?

"Ergün Penbe." Semih Yuvakuran.

- Avrupa'da beğendiğin oyuncu var mı?

"İngiltere'nin Arsenal Takımından Ashley Cole'u beğeniyorum."

- Avrupa Futbol'u nu takip edermisin ve hangi takımı desteklersin?

"Evet sürekli takip ederim. Avrupa'dan Barcelona'yı tutuyorum."

- Buradan Sivasspor seyircisine iletmek istediğin bir mesajın var mı?

"Sivasspor seyircisinden her ne olursa olsun takımını desteklemelerini ve sahip çıkmalarını istiyorum."

- Futboldan arta kalan zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?

"Genelde arkadaşlarımla gezerek değerlendiriyorum. Genelde okulumun derslerine vakit ayırıyor müzik ve dvd de vazgeçilmezlerim."

- Takım içerisinde en çok kimlerle anlaşıyorsun?

"Takımda herkesle aram çok iyidir ama genelde Mehmet Yıldız ve Cem Can'la daha samimiyimdir."

- Aynı zamanda futbolun dışında üniversite okuyorsun. İkisi bir arada zor olmuyor mu?

"Tabiî ki zor oluyor ama bütün imkanlarımı zorluyorum. Hocalarım da bana yardımcı oluyorlar. Elimden geldiği kadar çalışıyorum. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Antrenörlük Eğitim Bölümü öğrencisiyim."

- Müzikle aran nasıl?

"Çok iyi. Her türlü müziği severim. Son çıkan albümleri takip ederim. Genelde Cengiz Kurtoğlu dinlerim."

- Son olarak eklemek istediğin bir şey var mı Hayrettin?

"Spor kardeşlik barış ve saygı ortamında rekabetin en üst seviyede yaşanarak devam etmesini ve yiğidolar da bunun en önemli parçası olmasını istiyorum Sivas Cumhuriyetin temellerinin atıldığı en önemli şehir olduğu gibi sporun da kalbi olması için bu şart bütün Sivaslıları takımına sahip çıkmaya davet ediyorum."

Röportaj
Hilal AK
GençTürk Haber

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ
Alt 23.11.2006, 22:33   #2
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ

hayrettini uzun zamandır sahalarda göremiyoruz sakatlıklarla başı bir hayli sıkıntıda
Alt 23.11.2006, 22:41   #3
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

cok begendigim bi futbolcu önude acik bi futbolcu insaallah ilerleyen zamanlarda dahada iyi yerlere gelecegine eminim ALLAH yolunu acik etsin..
Alt 23.11.2006, 23:28   #4
Derbeder
Acemi Yiğido

Derbeder - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Derbeder isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sahalarda özledik kendisini, en kısa zamanda iyileşir inşallah
Derbeder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2006, 05:48   #5
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Insallah yakin bir zamanda sakatligi gecer Hayrettinin yesil sahalara tekrar döner...Saygilarim ile
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ
Alt 24.11.2006, 07:55   #6
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ

güzel röportaj olmus paylastıgınız ıcın teşekkürler.
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ
Alt 24.11.2006, 08:05   #7
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HAYRETTİNLE RÖPORTAJ

Güzel ropartaj olmuş.Hayrettin bi an önce geri dönmen dileklerimle.

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2006, 14:32   #8
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hayrettine allah yardım etsin
inşallah a milli takımdada forma giyerde bizleridi gururlandırır
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2006, 14:38   #9
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

İNŞALLAH SAKATLIĞI GEÇERDE KURTULUR BÖYLE DURUM DAN
Alt 24.11.2006, 16:53   #10
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

sakatlıktan kurtulup eski günlerine döner inşallah özledik onu
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla