Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Alt 03.01.2008, 14:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kardeşi Yaprak İncebacak'ın öğretmenlik yaptığı Antalya'daki lisede öğrencilerle buluşan Uygun, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en genç teknik direktörü olduğunu belirten Uygun, ''Ama sizin yanınızda kendimi yaşlı hissettim'' dedi.

Öğrencilere, eğitimlerine büyük önem vermelerini ve kendilerine bir hedef belirleyerek, ona ulaşmak için çalışmalarını tavsiye eden Uygun, ''Ben hala bir şeyler öğrenebilirim diye Fatih Terim'in kapısında nöbet tutuyorum'' diye konuştu.

Kendisine, ''Sivasspor'u UEFA'ya götürmek'', ''Bir Anadolu takımını şampiyon yapmak'' ve ''bir takımla şampiyonlar ligi şampiyonu olmak'' gibi hedefler belirlediğini dile getiren Uygun, ''FB'den teklif gelirse gider misiniz'' sorusu üzerine, ''FB'ye gitmek istiyorum. Bunun için çalışıyorum. O arzuladığımız yere gelmek bize de nasip olacaktır'' dedi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ NEDENİYLE PERFORMANSI DÜŞMÜŞ

Bir öğrencinin, ''15 yıl önce Kocaelispor'da oynarken birinci ligde ilk devreyi lider tamamladıklarını'' hatırlatması üzerine Uygun, başarıyla gelen kargaşalar nedeniyle o yıl hedefe ulaşamadıklarını söyledi. O sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Uygun, başarıyla Kocaelispor'da kargaşa yaşandığını ve bu kargaşanın Sivasspor'da tekrarlanmaması için çalıştığını vurguladı. Uygun, şöyle konuştu:

''O zaman yaşananları yaşamamak için satrançtaki gibi piyonlarla oynuyor, stratejik hareket ediyorum. Belki bu yıl mat edeceğiz. Sezon sonunda şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. O takımdan 9 futbolcu 4 büyüklere gitmişti. Mesela ben o yıl 300 bin liraya top oynuyordum. 3 milyon YTL transfer teklifi almıştım. O takımın yöneticileri transferi düşünerek, (Aman bizim maçta dikkatli oyna, seyirciyi tahrik etme), (sakın sakatlanma, transferin suya düşer) dediler. Bu da o yıl ikinci yarıda performansımı etkilemişti. Kendimi otokontrole aldım ve o yıl şampiyon olamadık.''

HAKAN ŞÜKÜR'E ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Türkiye'deki kulüplerin yüzde 99'unun özellikle yabancı transferindeki stratejileri nedeniyle borç batağında olduğunu savunan Uygun, ''Hakan Şükür denen insanı eleştiriyoruz. Kim o... 55'i milli takımda olmak üzere 240 gol atmış, UEFA'yı kaldırmış... 5-6 çapulsuz eleştiriyor. Önce kendimize kıymet vermemiz gerek'' dedi.

''Bu sene şampiyon olamayız'', ''3 büyükler söz konusuysa gerisi teferruattır'' ve ''Mehmet Yıldız'ı satacağız'' gibi demeçleri stratejik olarak verdiğini dile getiren Uygun, ''Stratejik oyunlar oynuyorum. 4 büyükler yıllarca bizle oynadı, şimdi ben yapıyorum. Şehrin kenetlenmesi için bu demeçleri veriyorum'' diye konuştu.

''Mehmet Yıldız'ı satacağız'' demecinin ardından Sivaslılar'ın bugün toplanarak takım için kaynak yaratacaklarını belirten Uygun, bu parayla futbolculara olan 10 maçlık borcun ödeneceğini ve yeni transfer yapılacağını kaydetti.

''TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİM''

Turkcell Süper Ligi'ndeki 6-7 takımdan teklif aldığını belirten Bülent Uygun, Sivas'ta verdiği sözleri tuttuktan sonra diğer teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Uygun, Hakan Şükür, Gökdeniz, Servet ve Mehmet Topuz'un Sivasspor'da oynaması durumunda kesinlikle şampiyon olacaklarını belirterek, ''O zaman ikincinin kim olacağını merak ederim'' dedi.

Öğrencilere hangi takımı tuttuklarını da soran Uygun, çoğunun Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Sivasspor'u tuttuklarını belirtmeleri üzerine, ''Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar. Hepiniz önce Antalyaspor'u, sonra diğer takımları tutun. Size de o yakışır'' diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Fenerbahçeye Gitmek İstiyorum
Alt 03.01.2008, 14:31   #2
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Fenerbahçeye Gitmek İstiyorum

özü ve sözü bir olduğu için çok seviyoruz.
önümüzdeki 10-12 yıl içinde milli takım sizinle adından söz ettirecektir hocam
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Fenerbahçeye Gitmek İstiyorum
Alt 03.01.2008, 14:33   #3
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1166 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Fenerbahçeye Gitmek İstiyorum

Bülent hoca için ney hayırlısı ise o olsun ama bizi bırakma şampiyon yapmadan...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2008, 14:48   #4
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hoca gerçekten çok karakterli bir oyuncu hedeflerinin peşinden koşan idealist bir yapıya sahip ender kişilklerdendir
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2008, 14:49   #5
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Ölümüne anti-fb liyim

hocam artık bu söyleleri bırakmalı yyoksa o hep bahsettiği adaletsizlik yok olmaz...

biz insanları 3 istanbul takımlarından soğutmak isterken hocamız ve futbolcularımız bunu söyleyince bizim yapacak fazla birşeyimiz kalmıyor bence bu söylemlere bir an önce son verilmeli

GS-FB-BJK hepsi aynı b.k
Alt 03.01.2008, 14:54   #6
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hoca yine diyeceğini demiş. Valla büyük hoca, karakteri sağlam. özü söz bir harbi insan sayın Uygun'u bir kez daha alkışlıyoruz
Alt 03.01.2008, 15:05   #7
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

pardon arkadaşlar yazının bu bölümünü okumamıştım kusura bakmayın..

Öğrencilere hangi takımı tuttuklarını da soran Uygun, çoğunun Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Sivasspor'u tuttuklarını belirtmeleri üzerine, ''Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar. Hepiniz önce Antalyaspor'u, sonra diğer takımları tutun. Size de o yakışır'' diye konuştu.

Her sivaslının ve anadolu halkının örnek alması gereken bir konuşma
Alt 03.01.2008, 15:12   #8
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Fenerbahçeye Gitmek İstiyorum

Sevgili hocam Sivas'a geldin hedeflerimizi büyüttün. Ama sen kendi hedefini küçültüyorsun. Biz Sivaslılar 3 büyüklerden kendimizi kurtaralım derken sen böyle bir hedef koyuyorsun. Milli takımın başına geçeceğim de. Avrupaya gideceğim de de fener deme be hoca.
Alt 03.01.2008, 15:17   #9
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

EN BUYUK ASKER BIZIM ASKER BU ASKERI KIMSE ALAMAZ BIZDEN
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2008, 15:21   #10
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hocam nefenerii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil