ARKADAŞLAR MANİSALI CAFER ORTALIGA BİR LAF ÇIKARDI BU ŞAHSIN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN ŞÜPHE EDİYORUM.. O İNSAN SÖYLENEN MAÇTAN HEMEN SONRA MİKROFANLARA (ÇIKTIK ŞEREFİMİZLE OYNADIK DEMİŞTİ.. ) ACABA ŞİMDİ BAŞKA KONUŞUYOR ŞEREF NEREYE GİTTİ EYY CAFER EFENDİ... MANİSADAKİ PENALTI SENCE NE KADAR DÜRÜSTÇE OLDU MADEM O KADAR DÜRÜSTSÜN NEDEN HAKEME PENALTI OLMADIGINI SÖYLEMEDİN VE SİVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZA DAVRANIŞLARIN NEYDİ.. BU MAÇIN RÖVANŞI OLDUGUNU UNUTTUNMU CEFER EFENDİ İNŞALLAH FEDERASYON SANA GEREKEN CEZAYI VERİRDE BİR DAHA PUAN HIRSIZLIGI YAPMAZSIN SENİDE SİVASA BEKLİYORUZ...... HEP DESTEK TAM DESTEK...
ARKADAŞLAR MANİSALI CAFER ORTALIGA BİR LAF ÇIKARDI BU ŞAHSIN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN ŞÜPHE EDİYORUM.. O İNSAN SÖYLENEN MAÇTAN HEMEN SONRA MİKROFANLARA (ÇIKTIK ŞEREFİMİZLE OYNADIK DEMİŞTİ.. ) ACABA ŞİMDİ BAŞKA KONUŞUYOR ŞEREF NEREYE GİTTİ EYY CAFER EFENDİ... MANİSADAKİ PENALTI SENCE NE KADAR DÜRÜSTÇE OLDU MADEM O KADAR DÜRÜSTSÜN NEDEN HAKEME PENALTI OLMADIGINI SÖYLEMEDİN VE SİVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZA DAVRANIŞLARIN NEYDİ.. BU MAÇIN RÖVANŞI OLDUGUNU UNUTTUNMU CEFER EFENDİ İNŞALLAH FEDERASYON SANA GEREKEN CEZAYI VERİRDE BİR DAHA PUAN HIRSIZLIGI YAPMAZSIN SENİDE SİVASA BEKLİYORUZ...... HEP DESTEK TAM DESTEK...
evet serkan gardas çok güzel yazmışsın..bu adam tam bir sahtekar hem büyüklere karşiı oynarken hemde şimdi 2.ligde hala üç kağıtcılığa devam ediyor...eğer gs macından once şike yapıldıysa ozaman neden söylemedi?..parası bitti galiba tek kelime ile yaramaz...ve sahtekar biri..sivasa gelsin onun ifadesini alıcaz...FAIR-PLAY
Serkan gardas tabi FB verdi
Allah cok sükür biz GS olarak
ögle seylerne ugrasmaiz bizim gücümüz herkes biliyor
GS bir Dünya markasidir zaten 2000 yilinda Uefa kupayida ve Süper kupayida almis bir takimiz .....
Serkan gardas tabi FB verdi
Allah cok sükür biz GS olarak
ögle seylerne ugrasmaiz bizim gücümüz herkes biliyor
GS bir Dünya markasidir zaten 2000 yilinda Uefa kupayida ve Süper kupayida almis bir takimiz .....
[size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size]
gardas..iyide siz değilmiydiniz..ankaragücüne 8 tane atan...buyur cvp bekliyom
arkadaşlar ben bu topic açarken fb... gs atışması olsun istemedim eger böyle devam edersen admin lütfen bu topic silmesini isticem sizlerden sadece türk futbolu nasıl ileri gider ve önümüzde 2006 dünya kupası var gurbetçilerimiz milli takımı almanya ya bekliyor neler yapabiliriz bunu konuşalım.. ve ceferin iddaları dogruysa neden o zaman konuşmadı bunu düşünelim... hepmiz SİVASLIYIZ VE SİVASSPORLUYUZ HEPİNİZİ SEVİYORUM....
işte gördüğünüz gibi cafer çıktı yalan haber yaptıgını itiraf etti şimdi top VESTEL MANİSASPORDA bakalım ceza vericekmi futbolcusuna türk milli takımın başındaki hocamıza her ne olursa olsun o şu anda hocamız söyledikleri affedilemez..
[size=6][/size]arkadaşlar bırakın fb-gs atışmasını bu topic te cafer gibi bir adama yer yok sahtekar serefsiz karı gibi ağladı bir penaltı için yazıklar olsun senin futbolculuğuna seni nerde görsem lanet yağdırıyorum inşallah ayağı falan kırılır..