Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

"Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
Alt 16.08.2008, 00:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"

Sezon öncesi son ciddi çalışmalarını Belçika ve Hollanda'da sürdüren Sivasspor yarın Türkiye'ye dönüyor.

Kampın son derece yararlı geçtiğini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “Oynadığımız hazırlık maçlarında ve yaptığımız antremanlarda futbolcularımın son durumlarını daha iyi görme imkanı buldum.

Hollanda'ya götürdüğümüz bütün futbolcuları hazırlık maçlarında görme imkanı buldum. Mevcut kadroyla ilgili kesin kararımızı yönetim kuruluna bildireceğiz ve yönetimimzde ona göre hareket edecek” dedi.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Yeni sezonun ilk maçını komşu ve kardeş takım Kayserispor ile oynayacaklarınıda belirten Uygun “Tabiki bu maçta puandan daha önemli şeyler var. Biz Sivasspor olarak Sivas-Kayseri dostluğunun herşeyden önde tutuyoruz.

Ancak bu bir spor müsabakası, kazananıda kaybedeni de olacak, onun içinde kazanan tarafın biz olup lige iyi başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
Alt 16.08.2008, 00:32   #2
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"

Bari süper kuoa maçında Galatasaray Kayseriyi bir güzel hırpalasa ve kayseriden bir kaç kişi kırmızı kart görse...
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda edebiyatisyen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
Alt 16.08.2008, 02:08   #3
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"

hayirlisi olsun. Sivasspor ve Bülent hocamiza basarilar dilerim. Insallah bundan böyle daima cok iyi oluruz, cok iyi yerlere geliriz.
Paylasim icin sagol.
Alt 16.08.2008, 03:06   #4
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

güzel fırsat olmuş işte:P
.....
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 09:28   #5
S1vasLee
Yiğido

S1vasLee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 S1vasLee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporumuza başarılar dilerim Hocamız hangi futbolcuları oynatacagını hanqi taktiği yapacagını görmüştür.
S1vasLee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 10:02   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bu sene degisik ismleri ligimize ve Turk futboluna kazandiracagiz genclerden cok umitliyim...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 11:04   #7
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Allahın IznıyLe Iyı Bır Baslangıc olucaktır..
Alt 16.08.2008, 13:50   #8
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

futbolcuları görmesi çok iyi gerçekten..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 14:33   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Walla hocam biz iyi başlayalım o bize yeter nasıl başlarsak öyle gider. Şöle fikstüre baktığımızda bu maç gerçekten bizim için önemli.. Tamam Kayseri bizim dostumuz ama. 90 dakika hariç. Bu bir spor ve sahada oynanır biter diğeri başka. aman biz iyi başlayalım. Bak Kayserinin sakatları var. Muhtemelen Almanyada da sakatlık veya ceza verecekler (ben buna inanıyorum). Gözünü seveyim şu maça iyi başlayalım.. Şu Trabzonun maçlarını tekrardan canlı veriyorlarya uyuz oluyorum....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
İzinsiz çalıştılar !...
Alt 17.08.2008, 15:47   #10
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil İzinsiz çalıştılar !...

Intertoto Kupası maçları nedeniyle sezonu erken açan Sivasspor'un futbolcuları, yaz döneminde rakiplerine oranla daha az izin yaptı.

Yeni sezona Sivas'ın yanı sıra Bolu, Belçika ve Hollanda'da yaptığı kamplarda hazırlanan Sivasspor, yaz döneminde yoğun bir tempoda çalıştı. 2007-2008 futbol sezonunda Turkcell Süper Lig'i 4. sırada bitirerek Türkiye'yi UEFA Intertoto Kupası'nda temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, Avrupa kupası maçları nedeniyle sezonu rakiplerine göre erken açtı.

Liglerin tatile girmesiyle kısa bir izin dönemi geçiren Sivasspor, Intertoto Kupası maçları nedeniyle 9 Haziranda Sivas'taki kulüp tesislerinde toplanarak çalışmalarına başladı. Avrupa kupası maçları dolayısıyla 9-23 Haziran tarihleri arasında Sivas'ta yoğun bir antrenman programı uygulayan kırmızı-beyazlı ekip, 23 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında ise Bolu Kartepe'de ter döktü.

Bolu kampının ardından UEFA Intertoto Kupası 2. tur ilk maçı nedeniyle 3 Temmuzda Karadağ'a giden Sivasspor, 5 Temmuzda deplasmanda oynadığı maçta Karadağ ekibi ile 2-2 berabere kaldı.
Bu karşılaşmanın 13 Temmuzda Sivas'ta oynanan rövanşında rakibini 1-0 mağlup ederek kupada 3. tura yükselen Sivasspor, 3. turda karşılaştığı Portekiz'in SC Braga takımına 20 Temmuzda Sivas'ta 2-0, 26 Temmuzda ise Portekiz'de 3-0'lık skorlarla yenildi.

41 yıllık tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, SC Braga engelini aşamayarak hem Avrupa kupalarına veda etti, hem de UEFA Kupası'na katılma hayalini gerçekleştiremedi.

Avrupa kupası maçlarının ardından 3 günlük bir izin yapan kırmızı-beyazlı ekip, ara vermeden yeni sezon hazırlıklarına başladı.

BELÇİKA VE HOLLANDA KAMPI
İlk önce Sivas'taki kulüp tesislerinde 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında antrenmanlar yapan Sivasspor, yeni sezon öncesinde son hazırlık kampını 9-17 Ağustos tarihleri arasında Belçika ve Hollanda'da yaptı.

Önce Belçika'ya giden kırmızı-beyazlı ekip, Belçika'da bir hazırlık maçı oynadıktan sonra geçtiği Hollanda'da da 2 hazırlık karşılaşması oynadı.

Belçika ve Hollanda kampında oynadığı toplam 3 hazırlık maçının 2'sini kazanıp, birinden beraberlikle ayrılan Yiğidolar, yeni sezon öncesi son hazırlık kampında beğeni topladı.

Hollanda kampı dün sona eren Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren Sivas'taki kulüp tesislerinde devam edecek.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42940
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil