VAN'da oynanan Van Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor maçı sonrası saha karıştı.
Spor Toto 3. Lig 3. grupta savaş sağlayan Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor Van'da karşılaştı. Maçın 84'üncü dakikasında Bergama Belediyespor'un 2'inci ve birliktelik golünü atan Gökhan Çetinus, takımının yedek kulübesine giderek futbolcular ve teknik yönetime 'Asker' selamı verdi. Buna sinirlenen Van Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular ile Gökhan içinde münakaşa çıktı. Tribünlerin de reaksiyon gösterdiği Gökhan'a maç sonrası Van Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular ve kimi taraftarlar tekme- tokatla saldırdı. Bergama Belediyespor'lu Gökhan, tekme ve tokatlarla kendisine saldıran futbolcu ve taraftarlardan kaçarak çevik takat polislerinin arasına girdi. Bu sırada polis başka futbolculara müdahale ederek olayların büyümesini önledi.
Tüm AÇILIM yandaşlarını sevgiyle kucaklıyorum .....!
Bütün TÜRK düşmanı şrefsizler sayenizde her istediğini korkusuzca yapar oldu. Allah'a havale ediyoruz hepinizi!
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı serrrkan'a Teşekkür Ediyor...
O Asker Selamı, o duruş onlara çok şey anlatıyor... Çok şey yazarım bu konuyla ilgili de kendi kendimi siteden banlamak zorunda kalmıyım.
Olayların ardından tribünlerdeki vatan hainlerinin, imralıdaki o.ç hakkındaki tezahüratları herşeyi anlatıyor. İ.ne hakeme saha kapatma veren ŞER.FSİZ Tff, bu tezahürat ve olaylardan sonra ne ceza verecek merakla bekliyorum.
Asker selamını, vatan hainlerinin suratına çakan 2 gururumuzu tebrik ederim.
hani bu sitede MUHSİN YAZICIOĞLU adından uyuz olanlar varya,ülkede bu hareketleri yaptırmak için bu adamı öldürtenleri seviyor,herkese söylüyorum,özel aracıyla yada otobüsle mardine ,cizreye, vana,bingöle tunceline gidecek yüreği olan varmı?ortada tahrikyok bişeyyok sadece asker selamı var ,düşünün adamlar askerden nekadar nefret ediyor,ve o trübündeki hainler kimi seviyor bilin bakalım?AÇILIM saçılım diye ,ülkeyi bölünme noktasına getirenlere,bölücübaşıyla pazarlık masasına oturanlara ve yalakçılarına vatandaşlık hakkımı helal etmiyorum
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Cizresporun yaptığı şerfszliği bunlar da yapmış şaşırmamak lazım! Bunların hepsi aynı b..k! Ulan siz ne anlarsınız be futboldan size değneği verip dağa sürecen başka bir iş elinizden gelmez çünkü. Allah'ın peşmergeleri!!!