Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...
Alt 13.02.2006, 23:01   #1
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...

siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
bu insanların ve sitede ki ismini sayamadığım diğer insanların gösterdiği sıcak ilgiden duyduğum memnuniyetle kendi kendime dedimki neden manavgatta da böyle bir ortam oluşturmayayım... ve uzun çabamdan sonra AKDENİZ YİĞİDOLAR DERNEĞİNİ kurma aşamasına getirdiğim için çok mutluyum... allahtan bir mani çıkmazsa cumartesi günü manavgatta büyük bir toplantı yapacağız... bunu siz sevgili gardaşlarımın vermiş olduğu haz sayesinde gerçekleştirdiğimin bilincindeyim... hepinize göstermiş olduğunuz sevgiden ve kardeşlikden dolayı teşekkür ediyor...
SAYGI DEĞER, GÜZEL İNSAN BURANIN MİMARI ÇOK SEVDİĞİM RÜŞTÜ ABİMİNDE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
(antalyali_yigido)

http://www.buraktaskan.com

Konu antalyali_yigido tarafından (13.02.2006 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir..
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil