Ülke: Türkiye
Doğum Tarihi ve Yaşı: 25/10/1975 ( 31)
Doğum Yeri: Türkiye / Ankara
OYNADIĞI TAKIMLAR
Akçaabat Sebatspor
Altay
Beşiktaş
Çanakkale Dardanelspor
Çaykur Rizespor
Gençlerbirliği
Kocaelispor
GÖREV YAPTIĞI KARŞILAŞMALAR
MAÇ TÜRÜ Sezon MAÇ SAYISI
Türkiye 2.Lig A Kategorisi 2005-2006 11
Türkiye Kupası 2005-2006 1
Türkiye 2.Lig A Kategorisi 2004-2005 10
Türkiye Süper Ligi 2004-2005 9
Türkiye Süper Ligi 2003-2004 8
Türkiye Süper Ligi 2002-2003 15
Türkiye Süper Ligi 2001-2002 19
Türkiye Süper Ligi 2000-2001 21
Türkiye Süper Ligi 1999-2000 7
Bu şartlarda Bülent Uygun' da oynayabilir ve gollerini atmaya devam eder, Sivassporumuzda bomba transferlerine bir yenisini eklemiş olur, ve alkış tutarız, sezon sonunda da ?????????????????????
hayda sen de mi benim gibi düşünüyorsun gardaş soru işaretlerin aynı ben gibi düşündüğünü sanıyorum ne diyelim şimdilik hayırlı olsun
Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu şartlarda Bülent Uygun' da oynayabilir ve gollerini atmaya devam eder, Sivassporumuzda bomba transferlerine bir yenisini eklemiş olur, ve alkış tutarız, sezon sonunda da ?????????????????????
hocam bencede oynamadan karar vermeyelim.. Demek ki Bülent Uygun Sivasa Fadalı Olacağı Bi Yönünü gördü ki transfer etti.. inşallah faydalı olur
bülent uygun tolgayıda faydalı olur diye almıştı ama inşallah sonu benzemez.. bu arada nedense hep defans transfer ediyoz, geçen seneki taktiğe dönecez galiba..
bülent uygun tolgayıda faydalı olur diye almıştı ama inşallah sonu benzemez.. bu arada nedense hep defans transfer ediyoz, geçen seneki taktiğe dönecez galiba..
hocam tolgayada zaman tanınmadıki takıma adapte olamadan gönderildi bencede tolda iyi bi transferdi ama dediğim gibi takıma sivasımıza alışamadan gönderildi.. defansımız zayıftı bu transferlele bence etten duwar ördük
ali erenı ne yapacaklarsa bosa para ya servet neyse adam hiç degilse tecrübeli kafadan iyi ama alı eren önunu görecekte topa vuracakta eger oynarsa cok gol yerizzzz
ya adam oynamadan konusuyoruz ya biraz bekleyinnnnnn