Cevap: Biz Bu İşi Başaracağız
Yaw hoca boşversene ,seni bu takımın başına getirenler zaten kümeye düşmeyi istedikleri için getirdiler,sezonun ilk yarısını 14 puanla kapattık,bi dünya adamda aldık,ne okan,nede siz 14 puanın üstüne çıkamadınız,öyle pisi pisine maçlar verdinizki ,şimdi 1 galibiyet almış olsanız ligde kalmış olacaktık,galip gelmek üzere olduğumuz başakşehirde takımı 70 dak geriye çekmeseydin,akhisar maçında 1-0 üstüne yatmasaydın,4 puanımız daha olacaktı,etsaz huseyini oynatmayarak ,hiçbir cacık olmayacak hasan ve taneseye verdiğin şansı ona vermeyerek ,hatta sol açık sıkıntısı çektiğimiz şu ortamda i.akını sola monte edemeyerek sivasın kaderiyle oynadınız yönetimlebirlikte,dedimmi kötü oluyoruz,bu soruyu tüm yönetim yada mecnun başkan yalakalarına soruyorum,bu paralar babanızın parası olsa,hasan kabzeye 1.5 trilyon,taneseye 1,5 trilyon,i.akına oynamadan 1.5 trilyon,oynamayan etsaza 1.5 trilyon,takımı yarı yolda bırakıp kaçan batuhana,oynamadan giden orhan gülleye,oynadıından bişey anlamadığımız hakan özmerte,i.kaşa 1.5 trilyon verirmisiniz?daha başka adamları saymıyorum bile,bu kadar kofik adamlara ödenecek parayla 1 milyon €verilip adam gibi ,hiçdeğilse utaka,hiçdeğilse,adana ds nin golcüsü ponte gibi ,oda olmadı gekası almış olsaydık bugün ligde kalmış, gelecek sezonun hesabını yapıyor olacaktık,yazık olmaz sivasspora inşallah
|