Cevap: Çalımbay, "Tepkiler daha yoğun olmalıdır"
Herkes Barış Şimşek'in bu yönetimini suçlu bulup sadece "artniyetli hakem" veya "Sivasspor düşmanı" demedikleri kalmıştı...
Bülent Albayrak:
"Bugün Barış hoca için kariyerine kötü bir leke olarak kalacak bu maç, öyle düşünüyorum. Bütün samimiyetimle söylüyorum, maçtan sonra gittim 'hocam tebrik ediyorum sizi' dedim. Bana 'benimle dalga geçiyorsun' dedi. Yani 'benimle dalga geçiyorsun' demesi onun maçı gerçekten çok kötü yönettiğinin itirafıdır. Ben dedim ki, 'hocam tepki gösteriyoruz kızıyorsun, tebrik ediyoruz kızıyorsun' dedim. Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Tebrik etmeye gidiyorum, 'benimle dalga geçiyorsun' diyor. Bu bir itiraftır arkadaşlar, başka hiçbir şey değildir. Bugün futbolu konuşmak isterdik, hakemi konuşuyoruz. Çok üzgünüm.'' dedi.
Mustafa Denizli:
"Hakem Barış Şimşek hatalı kararlar verdi. Maçın ilk yarısında Sivas lehine verilmeyen penaltının oyunun akışını değiştirdi. Penaltı golü öncesinde, Batuhan'ın kendini yere bırakmasından sonra "hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart" göstereceğini düşündü ve Batuhan ona göre tepki gösterdi.
Markus Merk
İlk yarıda Sivas lehine penaltının verilmesi durumunda maçın daha değişik ortama gelebileceğini söyledi. Penaltı maçın dönüm noktası olurdu, hakem Barış Şimşek'in Sivasspor'un penaltısını vermeyerek, 3. golde ofsayt kaldırmayarak ve Eskişehir lehine penaltı çalarak yanlış kararlara imza attığını söyledi.
|