Fenerbahçe takımı her maçta ilk yarı iyi oynayıp 2. yarı dökülen bir takım biz ilk yarıyı iyi bir sonucla kapatabilirsek 2. yarı maçı kopartabiliriz ben burada en az 1 puan bekliyorum
bu maçta uğura çook iş düşecek stochu tutması lazım stocha önlem alsak yeter fb çok kötü oynuyor.kamilin performansı çok önemli bu 9 günlük dinlenme futbolcularada çok iyi gelecek maçta seyircisiz şanslıyız bu anlamda en az 1 puan almak şart!!!
yenilmeyek yeter düşüncesindeyim
Maç kadikoyde ve fb nerdeyse yıl ile tabir edilecek uzunlukta bir zamandır evinde yenilmiyor ve biz de hiç kazanamadık deplasmanda
Maçın favorisi değiliz bu bizi rahatlatacak ama fenerin bu kadikoyde yenilmezlik serisine de artık son verme zamanı tıpkı sivasta serisini bitirdigimiz gibi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
seyircisiz oynanması bizim için avantajlı stochu durdurup erken gol yemezsek eğer fenerin direnci yıkılmaya başlıyacaktır.bu durumu lehimize çevirip hızlı oyuncularımızla sonuca gitceğimizi düşünüyorum...3 puan zor belki ama puan alacağımıza inanıyorum
Fenerbahçe taraftarı ile bütünleşerek oynayan bir takım, şike olayları nedeniyle taraftar daha da takımına sahip çıkmaya başladı ve Sow transferi bu durumu daha da arttırdı. Maçın Bayanlar ve cocuklar ile izlenecek olması bizim için daha iyi.
Fenerbahçe defans hattı hiç iyi değil neredeyse lig bitecek bir türlü uyum sağlayamadılar. Stoch'un önünü iyi kapatmamız gerek. Mutlaka gol atacağımızı düşünüyorum. Beraberlik güzel sonuç olur 1 puan alır döneriz.
***yukarıdakilerin hepside doğruda en önemilsı hakemleri unutmuşsun arkdş
SİVASSPOR istanbul takımlarıyla oynadığında çok çekingen oynuyor zor maç olacak ama SİVASSPORumuz beşiktaş maçının ilk yarısındaki gibi oynarsa işimiz zor...