Sivasspor resmi yayın organı olan Sivasspor Dergisi'nin Şubat sayısı çıktı. İlk sayısı Ocak ayı içerisinde çıkan ve büyük ilgi gören derginin ikinci sayısında da röportajlar, Sivasspor'la ilgili haberler, Sivas'taki amatör spor ve sporla ilgili bir çok haberi okuyucuları ile buluşturuyor..
Sivasspor Dergisi Yazı İşleri Müdürü Serhat Zafer, Ocak sayısında dergilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dergimizin ilk sayısına gösterilen ilgiden dolayı Yiğidolar’a teşekkür ediyoruz. Sahipliğini başkanımız Mecnun Otyakmaz’ın yaptığı Sivasspor Dergisi büyük bir eksikliği giderdi. Turkcell Süper Ligi’ndeki bir çok takımın yayın organı vardı. Sivasspor da bu yöndeki eksikliğini gidererek Yiğidolar’a dolu dolu bir dergi sundu” dedi.
Sivasspor Dergisi’nin Şubat ayı sayısında röportajlar ve Sivasspor’daki gelişmelerle ilgili haberlerin yanı sıra kentteki amatör sporla ilgili haberler de yer alıyor.
Sivasspor Dergisi’nin kent meydanında bulunan Sivasspor ürünleri satış büfesinden 5 YTL karşılığında temin edilebileceği öğrenildi.
Arkadaşlar bu konu ile ilgili daha önce forum başlığı açıldı mı bilmiyorum ama ben aradım, bulamadım. Bilen varsa söylsein ve sayın site yömneticileride bunu silebilirler.
Yalnız, ...Benim sizlerden ve dergi yöneticilerinden bir ricam var. Bu dergiye üye olmak için ne yapmak lazım. Bu konuda kimlerle irtibata geçmek gerekiyor? Takdir edin ki, biz gurbette olan Yiğidolar bu dergiyi almak istiyoruz. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
BENDE ISTANBULDA BULAMADIM BI YERDE SATILIYORSA YAZINDA DA ALALIM KULUBE DESTEK DIYOLAR 4 MILYON SIVASLININ ICINDE SATMIYOLAR 200BIN LIK YERDEKI SATISTAN PARA BEKLIYOLAR