Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ
Alt 06.06.2006, 17:25   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ

Etrafında mütevazı kişiliği ve dürüstlüğüyle tanınan, bugüne kadar Sivas spor' a yaptığı desteklerle de adından söz ettiren, Sivas'ımızın değerli işadamlarından, Fahri Karaca ile röportaj yapmak istedim. Bu ricamı kabul ettiği için kendisine, sitemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Kısaca kendinizden bahseder misiniz?

- 1963 Kangal, Örencik köyü doğumluyum. Evli ve 5 çocuk babasıyım. 32 yıldır Sivas' da yaşıyorum. Karaca Züccaciye mağazalarının sahibiyim. Aynı zamanda şirket Yönetim Kurulu Başkanıyım.

Sitemizden haberdar mısınız?

-Evet. işlerimin çok yoğun olması nedeniyle fazlaca girdiğimi söyleyemem, ama fırsat buldukça giriyorum.

Sitemizi nasıl buluyorsunuz?

-Gayet güzel, başarılı. Bir kere çok aktif bir site, yani durağan değil. Sitenizi farklı kılanda bu bana göre. Dört büyüklerin sitelerinden fazlası var, eksiği yok.

Sitemizde öncelikli amaç; Bilinçli Taraftar Oluşturmak.
Sizce Taraftar Siteleri bunu başarabilir mi?

-Çağımız bilgi ve iletişim çağı, bilgi ve iletişim denince akla ilk gelen internet oluyor.Özellikle genç kuşağın interneti tercih ettiği ve hedef kitlenin de genç kuşak olduğu göz önüne alınırsa, bu konuda en hızlı ve en etkili yoldan amaca ulaşılabilir.

Sizce, Sivas halkı Sivas spor maçlarına yeterince ilgi gösteriyor mu?
Taraftarlarımız hakkında neler söyleyebilirsiniz?

- Bana göre en zayıf yönümüz bu. İlgisizler.
Bu ilgisizleri de iki gruba ayıralım. Birinci ilgisizler grubu; Sivas spor' a maddi manevi hiç bir desteği olmayan, maçlara bile teşrif etmeyen, ama ''Bu haftada yenilmişsiniz'' yada '' yaaa yine 1 puan mı aldınız'' diyenler.
İkinci ilgisizler grubu da; maçlara gelen ama taraftardan ziyade misafir pozisyonunda sus pus oturanlar.
Taraftarlık, doğru yerde doğru tepki vermektir. Takımı motive etmektir. Kuru kalabalıkla taraftarlık olmaz. Hoş kuru kalabalıkta olsa bu güne kadar daha stadyumu full dolu göremedik ya neyse. Sivaslı'yım deyip böbürlenmekle bu işler olmuyor. Kendimizi hiç sorguladık mı bu konuda? Ne kadar Sivaslı'yız? Sivas için hayatımız boyunca neler yaptık? Hepimiz Sivas' lı olabiliriz ama Sivas' lı olmak mücadele ister, fedarkarlık ister, özveri ister ve bu topraklar için yapılan güzel emeklere destek ister. Boş yere böbürlenmekle Sivas' lı olunmuyor. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsak, en azından Sivas spor maçlarında takımımızın yanında olmalıyız.
Sağ olsunlar sayıları azda olsa Taraftar Dernekleri-grupları da olmasa halimiz harap. Kısacası halkımızın bu ilgisizliği karşısında şaşkınım, söyleyecek laf bulamıyorum.

Sivas spor Yönetimini nasıl buluyorsunuz?

-Son derece başarılı, pırıl pırıl, dinamik bir yönetim. Herkesin büyük gayret ve özveriyle, amatör bir ruhla çalıştığını görüyoruz, maddi olanakların çok sınırlı olduğu da göz önüne alınırsa, bu yönetimin çok çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
Bu dava için emek, zaman, para harcayan herkese teşekkür ediyor ve bu yolda asla yalnız yürümeyeceklerini vurgulamak istiyorum.

Beğendiğiniz Futbolcularımız?

- Bir ayrım yapamayacağım. Hepsini çok beğeniyorum. Bu arada Ertuğrul ve Muhammed'in ayrılmasına çok üzüldüğümü de belirtmek isterim.

Sivas spor'un başarısı Sivas'a neler kazandırır?

- Ekonomik, sosyal, kültürel, sportif kısacası her yönden kazancımız olur. Sivas olarak sosyal aktivitelere açız. Öncelikle bu ihtiyacımızı karşılıyor. Düşünsenize geçen yıla kadar televizyondan imrenerek takip ettiğimiz süper ligin devleriyle maç yapıyoruz. Futbolun yıldızlarını şehrimizde misafir ediyor, onları canlı canlı izlemenin
keyfini yaşıyoruz. Sivas gibi, özelliklerini, güzelliklerini geniş toplumlarla paylaşmakta zorluk çeken, başarılarını geniş kitlelere duyurmakta etkin yolları olmayan şehirlerde, sportif başarıların önemi çok büyüktür.
Süper ligde kalıcı olduğumuz sürece, Sivas'ın standardı yükselecek, en büyük işletmecisinden en küçük esnafına kadar, herkes doğrudan yada dolaylı olarak olumlu yönde etkilenecektir.

Sivas' da tanınmış bir işadamısınız, bugüne kadar bireysel olarak, Sivas spor' a ne gibi desteklerde bulundunuz? Desteğiniz devam edecek mi?

- Yeni tesisin komple mutfak malzemelerini verdik, Stat tadilat yapıldıktan sonra gerekli züccaciye malzemeleri verildi. Her yıl yaklaşık 20 Kombine bilet alıyorum. Taraftar Derneklerinin deplasman yakıt giderlerine, bilet alımlarına destek oluyorum. 2.ligdeyken 20 adet Davul aldık, son olarak da stadyumda dağıtılmak üzere, 500 adet Sivas spor Dergisi aldık.
Tabii ki desteğimiz devam edecek. 2006-2007 sezonunda Motorize Sedye almayı düşünüyorum.
Ben Sivas' lıyım, sahip olduğum her şeyi Sivas halkına borçluyum. Sivas spor' a destek Olmanın da sosyal bir sorumluluk olduğu düşüncesindeyim. Ekmek parasını Sivas halkından kazanan herkesinde bu anlayışla Sivas spor'a sahip çıkmalarını bekliyorum.

Yönetimde görev almayı düşünüyor musunuz?

- İşlerim çok yoğun, ama ileriki bir dönemde bu şerefe nail olmayı isterim.

Röportaj: Aynur KÜÇÜKİBİŞ ( Nilay )

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ
Alt 08.06.2006, 02:30   #2
GuNaY
Gast

Standart -->: FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ

Fahri Bey gibi Sivas'lıların çoğalması gerekiyor, kendisine yaptığı yardımlar için teşekkür ederim...
Röportajı yapan Aynur ablamada ayrıca teşekkür ederim...

-->: FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ
Alt 08.06.2006, 09:27   #3
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Sivasspor'a destek olmaya sorumluluk bilinciyle yaklaşan Sayın Fahri Karaca'yı kutluyorum. bu anlayışın yaygınlaşması dileğiyle,
Alt 16.12.2006, 16:36   #4
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Karaca Züccaciyenin sahibi, Fahri KARACA Yılbaşından sonra,
Bayan Grubumuz için 20 tane Davul alma sözü verdi. Daha önceden bize 4 Davul almıştı

Lafla değil gerçek desteği için, Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.
Alt 16.12.2006, 19:30   #5
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ

sayın fahri karaca ya Gercek Sivassporlu yaklasımlarından dolayı tşkler
dediği gibi lafta taraftarlık olunmaz icraat gerek
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: FAHRİ KARACA İLE RÖPORTAJ
Alt 16.12.2006, 19:50   #6
SivasLady
Gast

Syn Fahri Karaca beye cok tskler ederiz
onun gibi Sivas`lilarin cogalmasi dilegiyle
yardimlarindan dolayi tbr ederim
insallah bir cogu onu örnek alirlar

Alt 16.12.2006, 19:59   #7
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

BENDE KUTLUYORUM COK GUZEL VE DOGRU SEYLERI KONUSMUS AMA ERTUGRUL HALA TAKIMDA AYRILMADI KI
Alt 16.12.2006, 20:03   #8
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

röportajda bahsi geçen Sivasspor'un şehre kazandırdıkları konusunda bir ekleme yapmam gerekirse açıkçası bu olguyu yeterince iyi değerlendiremediğimiz düşünüyorum. Belki taraftar, esnaf veya halk olayın önemini kavrayamadı. Bu sadece iki haftada bir şehirde bir süper lig maçı oynanması anlamına gelmiyor. Belki şu ana kadar başarının başta stadyum, Sivasspor tesisleri ve şehrimizin tanıtımı gibi önemli bir misyonu üstlendiği görülebilir ama açıkçası ben daha fazla bir gelişme bekliyordum . Uamrım önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanır.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.01.2007, 21:50   #9
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

İş yoğunluğumuzda dolayı bir müddet
sitemize girememiş ve forumları sağlıklı takip edememiştim.
Forumlada gezerken Aynur Hanım' ın yine güzel bir çalışmaya
imza atmış olduğunu gördüm. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Söyleşiyi dikkatle ve keyifle okudum, Fahri Bey oldukça
kesin ve keskin tesbitlerde bulunmuş.
Yapmış olduğu ve yapacağı katkılardan dolayı Fahri Bey' e
şükranlarımızı sunuyoruz.
Aynur Hanımın bu ropörtajı önceki tarihlere aitmiş ama
benim dikkatimden kaçmış, özr...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fahrİ, karaca, röportaj, İle