Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ceketim Kapının Arkasından
Alt 28.04.2009, 19:13   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ceketim Kapının Arkasından

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için 10 puana ihtiyaçlarını olduğunu söyledi.

Ersun Yanal'ın istifasını değerlendiren Uygun, "Maalesef futbolumuz böyle. Bizlerin ceketi her zaman kapı arkasında alıp gitmek için asılıdır" dedi. Uygun, değerini bulan her oyuncuyu satabileceklerini ifade etti.

Trabzonspor galibiyeti sonrası verilen 2 günlük iznin ardından Sivasspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana futbolcuların tamamı katıldı. Koşu çalışması ile başlayan antrenman, yarı sahada serbest çift kale maç ile son buldu. Şehir dışından dönen ve ayağınn tozu ile idman sahasına gelen teknik direktör Bülent Uygun, ligdeki durumları ve kalan haftalardaki şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Gaziantepspor maçının önem taşıdığını ifade eden Uygun, "Gaziantep Anadolu'nun hem güzide hem de güçlü bir takımı. Yeni bir yapılanma ile yeni sezonun planlamasını yapıyor. Sivasspor olarak inşallah kazanan taraf olup, hem sevenlerimizi hem de Anadolu'nun yükselen projesi olarak düşündüğümüz Sivasspor'u istediğimiz yere taşırız. Takdire şayan bir çalışma içerisindeyiz. Bunu sezon sonu geldiğinde perçinlemek adına şampiyonluğu arzu ediyoruz" dedi.

YANAL'IN İSTİFASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın istifasını değerlendiren Uygun, "Ersun hoca başarılı, bilimi futbolun içine sokan hocalarımızın başında geliyor. Başarıları tartışmasız. Maalesef Türkiye'nin sistemi bu. Hiçbirimiz göreve 25 yıl çalışacağız diye başlayamıyoruz. Ceketimiz kapı arkasında her zaman hazır. Bu hepimizin başına geliyor. İstemediğimiz olay ama yönetimlerin takdiri. Orada bir beklenti var ve bunun sonucunda yaratılan kaos, yapılan başarıyı gözardı ediyor. Trabzonsporlular da doğal olarak başarı ve şampiyonluk istiyor. Her iki tarafa da hayırlı olsun. İleride hem Trabzonspor'a hem de Ersun hocaya başarılar diliyorum" diye konuştu

Uygun, matemetiksel olarak devam ettiği sürece her takımın şansı olduğunu düşündüğünü, bu yolda kendilerinin de sonuna kadar mücadele edeceğini ifade etti. Uygun, "3 galibiyet ve bir beraberliğin bizi şampiyon yapacağına düşünüyorum. Şampiyonluğu kaybetsek bile bu başarımızdan dolayı herkes bizi takdirle karşılaşacaktır. 15 trilyonluk bütçeyle bu başarı çok değerli. Büyük takımlar sıkıntı stres yaşıyor. Bizim ise kazanıp kaybetme stresimiz yok. Biz insanların gönlünü kazanma peşinydeyiz. Her takımı karanfillerle karşıladık en güzel şekilde uğurladık. Ufak tefek şeylere isyan ederler kendi yaptıklarına baksınlar. Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

"BENİM DE ALTERNATİFİM HAZIR"

Basında bazı futbolcuların bonservis bedelleri ile ilgili haberlere de değinen Uygun, "Her futbolcumuz satılıktır, ama asla adam satmayız. Değerini bulan, daha iyi yerlere gelecek olduğuna inandığımız oyuncumuzu verebiliriz. Hangi takım istiyorsa zamanı geldiğinde yönetim kurulumuzda değerlendirilir ve izin verilir. Sivasspor'da ben dahil hepimizin alternatifi vardır ve hazırdır" dedi.

SİVASSPOR KOLEJİ GELİYOR

Uygun, Trabzonspor maçında top toplayıcı olarak görev yapan 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nun oyuna katkısını da değerlendirerek, "Top toplayıcıların hepsi özeldir. Altyapıdaki en zeki oyunculardan biridir. Ben, Hakan Şükür dahil önemli oyuncuların bir çoğu alt yapıda top toplayıcılık yaptık. Hatta oradan aldığımız parayla simit ayran aldık. O ağabeylerini izlemek ayrı bir heyecan. O da top toplayıcının ne denli önemli olduğunu bu maçta gösterdi. Sivasspor altyapı binasını bir hafta içinde bitirmiş oluyoruz. Binlerce gencimize eğitim vereceğiz. 50 derslikli bir Sivasspor koleji projemiz var. O tamamlandığında burada kalan, eğitimini alan gençlerimizi yetiştirip Türk futboluna kazandıracağız." dedi.

SAHADA SAÇ TIRAŞI

Bu arada antrenman öncesinde Sivassporlu futbolcular, Trabzonspor maçında galibiyet konusunda iddiaya girdikleri masör ve malzemecileri saha ortasında makine ile tıraş etti. Mehmet Yıldız ve bazı oyuncular başta masör İsmail Öztürk olmak üzere, diğer çalışanların saçlarına makine ile tren yolu açtı. Yardımcı Antrenör Esat Karaberberoğlu ise makine ile çalışanların saçlarını traşını gerçekleştirdi. Çalışanların futbolcular ile Trabzanspor maçını kazanamayacakları yolunda iddiaya girdikleri öğrenildi.

DHA

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ceketim Kapının Arkasından
Alt 28.04.2009, 19:22   #2
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ceketim Kapının Arkasından

Bu arada antrenman öncesinde Sivassporlu futbolcular, Trabzonspor maçında galibiyet konusunda iddiaya girdikleri masör ve malzemecileri saha ortasında makine ile tıraş etti. Mehmet Yıldız ve bazı oyuncular başta masör İsmail Öztürk olmak üzere, diğer çalışanların saçlarına makine ile tren yolu açtı. Yardımcı Antrenör Esat Karaberberoğlu ise makine ile çalışanların saçlarını traşını gerçekleştirdi. Çalışanların futbolcular ile Trabzanspor maçını kazanamayacakları yolunda iddiaya girdikleri öğrenildi.

spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 19:22   #3
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Aman hocam senın çeketin kapının arkasına çivi ile çakılmış durumda öyle kolay alıp gidemezsin. Çiviyi sökmek için önce şampiyonluk sonra avrupada başarı ondan sonra o çeket kendiliğinden cıkar ve avrupanın en büyük kluplerınden birisinin kapısına asılır.

Senin çeketi asacağın Türkiyede Sivasspordan başka klup yok...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 19:30   #4
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU SENE ŞAMPİYON OLURSAK ŞAMPİYONLAR LİGİNE DOĞRUDAN GİDECEĞİMİZ İÇİN HİÇBİR FUTBOLCUMUZUN VE BULENT HOCAMIZIN, AVRUPADA KENDİNİ GÖSTERME İMKANI DOĞRUDAN DOĞRUYA WARKEN SİVASSPOR DAN AYRILMAYI DUSUNECEGINI ZANNETMIYORUM. BEN OLSAM BASKA DENK BIR TAKIMA GIDECEGİME SAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK İÇİN SİVAS DA KALMAYI İSTERİM..
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE DE ŞAMPİYON SİVASSPORR!!!
slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 19:36   #5
lastsivasli
Acemi Yiğido

lastsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 lastsivasli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

herkes hakkettiğini alır...
kim neyi hakediyorsa, nereyi istiyorsa o olsn...
sivas ta, sivasspor da kalmak isteyenlere kapımız her zaman açık, ama yok gidiyorsa yolu açık olsun...
tek kalıcı olan taraftardır gerisi gelip geçicidir...
tabiki hepsine verdikleri emekler için binlerce teşekkür etsek az... bize bu gururu, bu ... bu ... bu güzellikleri yaşattıkları için kapımız onlara herzaman açık....
her şey sivasspor için...

ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR
lastsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 19:38   #6
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BÜLENT hoca bu başarının mimarıdır...daha uzun yıllar bizimle olacak inşallah..
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 19:43   #7
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Her zaman arkanızda S.spor ve Sivas'lılar var birde taraftarlar yok öyle ceket alıp gitmek bu bir oyun ve kazanmakta var kaybetmekte size sahip oldu için Sivas Spor ve bizler çok şanslıyız.
Eminizki S.spor'u hedefine ulaştırmadan gitmezsiniz

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 20:14   #8
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir sivasli sivassporlu olarak cok sansliyiz boylebir hocamiz oldugu icin hocamizi cok seviyorum durusuyla asaletiyle adamgibi adam inaniyorumki hertakim taraftari takiminin basinda boyle bir hoca olmasini cok isterdi.
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 20:19   #9
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ALLAH YOLUNUZU BAHTINIZI AÇIK ETSİN.EMİN ELLERLE ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU..........UYGUN ADIM MARŞŞŞ
Alt 28.04.2009, 20:24   #10
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hocam haklisin kimseyi yolda birakmayiz adamda satmayiz aynen katiliyorum ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum takfiye yapin ama kadroyu dagitmayin lütfen!insallah sapiyon olacagiz olmasakta sampiyonlar ligine katilacagiz ligde sen basta olmak üzere SIVASSPORDAN daha iyisi varmi?Ohalde futbolcu kardeslerim avurpa kupalarinda kendini ispat ederken Ssporda basarili olur aslanlar gibi itedigi paraya istedigi takima avurpaya gider sünkü bizden daha iyisi yok TÜRKIYEDE.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arkasından, ceketim, kapının