Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'a gelen Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a attığı son dakika golü ile çifte mutluluk yaşadı.
Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Gürhan, attığı gol ile takımının şampiyonluğa ulaşması nedeni ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Sivasspor'a gelen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a 90+3'te attığı golle şampiyonun ismini belirledi. Galatasaray'ın kazanması, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması durumunda şampiyonluk düğümü son 2 haftada çözülecekti. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini, ancak geçen hafta içerisinde yeniden 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Gürhan, "Attığım golün bu kadar güzel ve anlamlı olması beni daha da gururlandırdı. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'ye döneceğim. Forma şansı bulabilmek için elimden geleni yapacağım. Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdim ve daha çok tecrübe kazandım. Aynı hafta içerisinde iki mutluluğu birden yaşadığım için seviniyorum" dedi.
Bu arada yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Servet Çetin'in, yeni takımına karşı ortaya koyduğu mücadele taraflı, tarafsız tüm spor camiasının takdirini kazandı. Maç sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin Servet'e özel olarak teşekkür ettikleri öğrenildi.