Sivasspor, dün tesislerde Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Tesislerde düzenlenen poster çekimi sonrasında günün anısına Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Vali Veysel Dalmaz’a, Belediye Başkanı Sami Aydın’a ve İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut’a plaket verdi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Taraftarlarımızın özlemini duyduğu bir takım oluşturduk. Takımın başarılı olması için bizler elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Başarımız için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.
TESİSLERDE ÇEKİM
Süper Lig öncesinde Sivasspor basın huzuruna çıktı.
Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu poster çekimine rahatsızlığı bulunan Chetkov ve Sergio dışında tüm sporcular katıldı
Çekim sonrasında Başkan Mecnun Otyakmaz, ziyaret anısına Vali Veysel Dalmaz’a, Belediye Başkanı Sami Aydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut’a plaket verdi. Plaket töreninde görüşlerini dile getiren Vali Veysel Dalmaz “Sivasspor’a herkes destek olmalı” dedi.
DESTEK BEKLİYORUZ
Poster çekiminin ardından görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarların özlemini duyduğu bir takım oluşturduklarını dile getirerek “Turkcell Süper Liginde 3. sezona merhaba diyeceğiz. Geçen yıllarda elde ettiğimiz başarıyı bu sezon perçinleştirmek ve zirve yarışındaki yerimizi almaktır. Başarı için sahadayız. Takımın başarılı olması ve özlenen hedefe ulaşması için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takıma yapılacak olan her destek başarıyı getirecektir” dedi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise yaptığı açıklamasında, Sivasspor’un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların malı olduğunu belirterek, Sivaslıyım diyen herkesin takıma destekçi olması gerektiğini söyledi.