Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.07.2005, 21:30   #1
futbolmerkezigenms
Yeni Yiğido

futbolmerkezigenms - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 futbolmerkezigenms ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben bu kadar birbirine bağlı ve destek veren başka bir camia daha görMedim. Tüm sivassporluları kutluyorum. Beşiktaş'tan sonra ikinci takımım Sivasspor artık. Umarım başarılı olursunuz. Sevgiler....
futbolmerkezigenms isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 21:33   #2
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Tesekkurler. Ben de biraz once sitenizi inceledim, gercekten cok guncel ve kaliteli haberler veriyorsunuz. Artik ziyaret edecegimiz onemli bir portal da siz oldunuz. Biz de size basarilar dileriz...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 21:36   #3
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

iyi temennilerin icin tesekkurler
Alt 29.07.2005, 12:45   #4
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

[size=2]"Spora siyaset karıştırma ey yazar" diye yorum yazan arkadaşlara sormak istiyorum:

Siyaset ve spor senelerdir iç içe değildi de, ben mi karıştırdım?

İçerde Sayın Abdüllatif Şener'in memleketi Sivas'ın bir, Sayın Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'nin iki takımı birinci lige tam da AKP iktidarı sırasında yükselmesi, Sayın başbakanın taraftarı olduğunu gururla söylediği Fenerbahçe'nin bir dizi Cem Papila hatalarıyla iki sezon üst üste şampiyon olmasının aynı dönemlere rastlaması, Mesut Yılmaz'lı Mehmet Ağar'lı yıllarda Galatasaray'ın aldığı başarıların iktidarlarına rastlaması basit birer tesadüf müdürler? (Bunu söz konusu siyasileri karalamak için söylemiyorum. Kralcıdan çok kralcıların ülkesidir bu ülke).

Ya da Dünya Kupası'nda ABD-İran maçının yankıları bir futbol maçının ötesine geçmemiş miydi?

Juventus tam da İtalya PKK terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan'ı koruma altına aldığı sırada Türkiye'ye geleceğinde dünya kadar tantana olmamış mıydı?

O maça gelip havayı yumuşatmak isteyen İtalyan başbakanı D'allema protestolardan çekinip İstanbul'a gelmekten vazgeçmemiş miydi?

Hoşumuza gitsin gitmesin, futbolla siyaset hep iç içe olmuştur olmaya da devam edecektir.

BU açıdan baktığınızda Trabzonspor'un KIbrıs Rum Kesimi'ne gitmesi basit bir spor olayı değildir. Ben de bunu görmezden gelemem. Bu böyle biline.

İkincisi Trabzonspor'un aldığı yenilgi sadece Trabzon'un değil maalesef hepimizin alnına sürülmüş bir lekedir. Hem de kapkara bir leke. Bu lekeyi Trabzonspor yönetimi, teknik direktörü ve futbolcusu sürmüştür. Temizlemek de onlara düşer.

Trabzonspor'un EOKA'cıları elemesi hiç olmazsa sportif alandaki lekeyi, utancı ve ayıbı düzeltecektir.

Siyasi olarak maalesef geri dönüşü olmayan bir adım atılmıştır. Bu süreci tersine çevirmek artık mümkün değil. Herkes vicdanıyla başbaşa.

Ama hiç olmazsa, şu geleneksel aşağılık kompleksini bir yana bırakarak bize yapılanların aynını ve mislini RUmlara yapmak gerekir.

O bayrak Avni Aker'e çekilmemelidir, o takım otelden çıkarılmamalıdır ve o maç kazanılmalıdır.

Size sesleniyorum ey Trabzonlular!

Siz Trabzonspor futbolcuları, çıkın o maçı kazanın!

Siz Trabzonsporlular, o maça gidin, boğazınızı patlatın, takımınıza destek olun!

Bu lekeyi alnınızdan, alnımızdan silin!

Benim tepemi attırmayın! [/size]
[size=2]kaynak:www.internetspor.com[/size]
Alt 29.07.2005, 12:52   #5
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]"Spora siyaset karıştırma ey yazar" diye yorum yazan arkadaşlara sormak istiyorum:

İçerde Sayın Abdüllatif Şener'in memleketi Sivas'ın bir, Sayın Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'nin iki takımı birinci lige tam da AKP iktidarı sırasında yükselmesi, Sayın başbakanın taraftarı olduğunu gururla söylediği Fenerbahçe'nin bir dizi Cem Papila hatalarıyla iki sezon üst üste şampiyon olmasının aynı dönemlere rastlaması, Mesut Yılmaz'lı Mehmet Ağar'lı yıllarda Galatasaray'ın aldığı başarıların iktidarlarına rastlaması basit birer tesadüf müdürler? (Bunu söz konusu siyasileri karalamak için söylemiyorum. Kralcıdan çok kralcıların ülkesidir bu ülke).

Ya da Dünya Kupası'nda ABD-İran maçının yankıları bir futbol maçının ötesine geçmemiş miydi?

Juventus tam da İtalya PKK terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan'ı koruma altına aldığı sırada Türkiye'ye geleceğinde dünya kadar tantana olmamış mıydı?

O maça gelip havayı yumuşatmak isteyen İtalyan başbakanı D'allema protestolardan çekinip İstanbul'a gelmekten vazgeçmemiş miydi?

Hoşumuza gitsin gitmesin, futbolla siyaset hep iç içe olmuştur olmaya da devam edecektir.

BU açıdan baktığınızda Trabzonspor'un KIbrıs Rum Kesimi'ne gitmesi basit bir spor olayı değildir. Ben de bunu görmezden gelemem. Bu böyle biline.

İkincisi Trabzonspor'un aldığı yenilgi sadece Trabzon'un değil maalesef hepimizin alnına sürülmüş bir lekedir. Hem de kapkara bir leke. Bu lekeyi Trabzonspor yönetimi, teknik direktörü ve futbolcusu sürmüştür. Temizlemek de onlara düşer.

Trabzonspor'un EOKA'cıları elemesi hiç olmazsa sportif alandaki lekeyi, utancı ve ayıbı düzeltecektir.

Siyasi olarak maalesef geri dönüşü olmayan bir adım atılmıştır. Bu süreci tersine çevirmek artık mümkün değil. Herkes vicdanıyla başbaşa.

Ama hiç olmazsa, şu geleneksel aşağılık kompleksini bir yana bırakarak bize yapılanların aynını ve mislini RUmlara yapmak gerekir.

O bayrak Avni Aker'e çekilmemelidir, o takım otelden çıkarılmamalıdır ve o maç kazanılmalıdır.

Siz Trabzonsporlular, o maça gidin, boğazınızı patlatın, takımınıza destek olun!

....................
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 13:09   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

BEN UMUDUMU GEÇEN YIL YİTİRDİM EVİNDEKİ 3 - 0 LIK SKORU KORUYAMAYIP ELENMİŞ TAKIM MI, PEHH RASTGELE DİYORUM ONLARA
Alt 29.07.2005, 13:12   #7
Yigido_War
Acemi Yiğido

Yigido_War - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigido_War ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[color=brown][size=18]İLK ÖNCE BU YAZIYI YAZDIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER .İKİNCİSİ BU RUM LARA EN BÜYÜK CEZAYI SAVAŞTA VERDİK.ŞİMDİ ONLAR YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZ HESABI BİZLE MASADA HİLELERLE BAZI ŞEYLERİ KABUL ETTİRMEK İSTİYORLAR ÇÜNKÜ ONLARA EN BÜYÜK DARBEYİ 1453 TE BİZ YAPTIK VE HALA DA BU DEVAM EDİYOR.BU MASA OYUNLARINA DA ASLA GELMEYELİM.
Yigido_War isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 13:16   #8
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

CANIMKARDEŞİM YAŞCA BENDEN ÇOK KÜÇÜKSÜN AMA ALNINDAN ÖPÜYORUM SENİN YAZDIKLARIN İÇİN.
ELLERİNE SAĞLIK.
Alt 29.07.2005, 13:19   #9
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1043 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı

Sefa, haberin çok güzelde Keşke yazarınıda yazsaydın.
Alt 29.07.2005, 13:52   #10
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

bu yazıyı sen yazmadınmı elbeyli
kim yazdıysa onuda yaz
Konu Kapatılmıştır