--->: İŞTE DAYANIŞMA BUDUR!
ALLAH ALLAHHHHHH
ALLAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
Tutmayın beni,boğaz köprüsüne gidiyorum az sonra atlayacağım,
Vay be, iki yıl birinci liğde nerdesiz,
Ondan önce,ikinci liğde iken,bir gün sonra deplasmana gidilecek,belediye kapısında otobüs dilenirken nerdeydiniz,
Hepsinden önemliside,tamam nankörlük yapmayalım,yardımda bulunuyorsunuz,niçin istanbula yapılacak sadece deplasmana yardımcısınız,diğer oniki deplasman,deplasman olmuyormu,veya başka yerler beni ilgilendirmiyormu.
Açık ve samimi bir anlatım ile,işadamlarısınız,süper liğde zirveye oturmuş bir takım,bunu nasıl söğüşleriz,dilinizin, beyninizin altında olmaya.
İstanbulda bir bilborda,veya başka bir reklam panosuna reklam vermek,SİVASSPOR'un istanbul deplasman giderlerini karşılamaktan daha pahalı olmaya,ohhh kebap,ne ala,keten helva.
15 yıldır istanbuldayım,acizane özel veya ticari onlarca sivaslı işadamı ile muhabbetimde,helede iki-üç yıl önce haberdar bile olmazlarken,son iki yılda,birinci liğe olması, bizimde taraftar gurubu olarak onlarca,yüzlerce işadamı gurubunu ziyaretimizde,''yahu bırakın bu işleri,asansör takımı olur,ne işiniz var allanızı seversiniz'' diyenler.
Umarım ben haksız çıkarım,umarım bu yardım SİVASSPOR'un tüm sezonunu,tüm deplasmanını ve kapsamlı olarak hayat bulur.
Gözüne takılıyor,sadece istanbul deplasmanı,fıtratımızda olan art niyet arama hemen faaliyete geçiyor.
Birde,allah korusun,ileriki dönemde SİVASSPOR'umuz üst sıralardan koparsa,yine bu teklifleri geçerli olacakmı?
Bu da bende yine ayrı bir merak korusu.