Sivasspor için yardım kampanyaları başlatan Vali Veysel Dalmaz, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan gelen talep üzerine tekrar devreye giriyor.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın önceki akşam kendisini telefonla arayarak maddi açıdan zor durumda olduklarını belirttiğini ifade eden Vali Dalmaz “Başkan Mecnun Otyakmaz beni telefonla arayarak maddi açıdan sıkıntılı olduklarını dile getirdi. Daha önce İstanbul’da yapılan yardım kampanyalarında ileriye dönük vaadler ve çekler vardı. Biz bu çeklerin ve vaadlerin bir an önce hazır paraya dönüştürülmesini sağlamak için çalışma başlatacağız.
İş başa düştü. Bizzat gidip tekrar Sivasspor’a ilgi ve alaka göstermelerini isteyeceğim. Sivasspor yensede yenilsede her zaman yanında olacağız. Bizi gururlandıran takımımızın her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.
Hürdoğan