Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!
Alt 06.05.2008, 16:50   #1
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!

Arkadaşlar malumunuz taraftardan ses çıkmıyor diye her kesimden her kişi kendi kendine kızıyor ama ne hikmetse hala bir düzelme yok.Yav sevgili gurup başkanı arkadaşlar bu husustan eminim sizde rahatsız oluyorsunuzdur.Bakıyorum 50 kişi bir yerde kırmızı beyaz diye bağırıyor ,100 kişi taaaa stadın öbür köşesinden en büyük sivas diye bağırıyor. Şimdi benim anlamadığım birde Maraton türübününe herkes kızıyor ben de o türübündeyim.Şimdi geçenki maçta bütün stad ayağa diye bağırdı kale arkasından 50-100 kişi kalktık ayağa bekliyoz hiç bir şey yok.Arkadaşlar hepiniz sivas için çalışan guruplarsınız. Ben derim toplanın bir maçta 5 bin kişi yönetimlede görüşün hatta bende sizinle geleyim gerekirse statdan bir bölüm alalım size mesela havuz tarafı kale arkası düşünün şimdi 5 bin tane genç insan o stadı inletir vallahi sonra seslen abicim maraton maraton diye bak bakılım o zman sana nasıl cevap veriyor o 40 -50 yaşındaki adam kadeşim hiç bir şey olmasa adam o çıkan sesten korkup gene ayağa kalkar bunun için bırakın şu bölünmeyide önümüzdeki sezon için en azından şöyle 2-3 bin kişilik bir genç gurup kurun adıda YİĞİDOLAR olsun
Alt 06.05.2008, 17:02   #2
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!

yonetim destek olursa neden olmasın......
Alt 06.05.2008, 17:07   #3
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hep beraber bu problemi cözmemiz lazim.
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda XXCakir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!
Alt 06.05.2008, 17:21   #4
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!

hepimiz bu probelmı çozleım arkadaslar ben yusuf hangınız gurubuna alırsa benı msj atsın
Alt 06.05.2008, 17:32   #5
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Olcay kardeş dediğin gibi taraftarı ayağa kaldırmak için iyi organize olmak lazım bizim taraftarımız hayli fazla aslında ama bunları bir araya getirmek gerekiyor bakın bir sürü taraftar dernekleri var ama maçlarda bir araya gelemiyor bu derneklerin başkanları birbirleri ile görüşseler veya bu sayfada telefon ve adreslerini bildirseler herkes ona göre hareket edecektir o zaman bir araya gelip tam destek verebiliriz ama bunu sivasspor kulübünden bir kişi kendine görev sayıp bütün derneklerin başkanlarıyla görüşerek sağlanır yoksa her dernek kendine göre ayarlama yapıyor kulüpten bir kişi bunu çok rahat bir araya getirebilir tabiğiki bu benim düşüncem ama bu kadar dağınık bir gurubu bir araya getirmek sivasspor yönetimine düşüyor yoksa herkes bir ilden destek diyor ve guruplar parçalanıyor sahadada zayıf kalıyoruz
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2008, 17:32   #6
5858ismail3535
Acemi Yiğido

5858ismail3535 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 5858ismail3535 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yonetim destek olursa neden olmasın....
ben sivasım
ben sivassporluyum!........
5858ismail3535 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 5858ismail3535'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2008, 20:59   #7
S.KUTLU
Acemi Yiğido

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 S.KUTLU Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

DİKKAT

BU İŞ HİKAYE GELİYOR GALİBA SİZE.
YİĞİDOLAR ADINI KULLANMAK VEYA KULLANMAMAK YAPILACAK TOPLANTILARDAN SONRA NETLİK KAZANILACAK.BAKIN BURADA YAZMAYIN DİYE BASKI GELİYOR BİZLERE AMA BEN NE YAZIKKİ YAZMAK ZORUNDAYIM DEĞERLİ KARDEŞLERİM.HAZİRAN AYINDA TESİSLERE GİDİLECEKTİR.ÇILGINLARIN LİDERİNİN TEL. NUMARASI MERKEZ TAYFANIN SORUMLUSUNUN TEL. NUMARASI VE YİĞİDO GENÇLİĞİ KURAN KİŞİNİN TEL. NUMARASI SİVAS MERKEZDEKİ BİR KARDEŞİMİZ TARAFINDAN BİZLERE ULAŞMIŞTIR.TESİSLERE BUNLAR DAVET EDİLECEKTİR.

ŞUAN YİĞİDOLAR İSMİNİ YASALARI ARKAMIZA ALARAK KULLANMAK SUÇ DİYORUZ.BU TESİSLERDEKİ ZİYARETİMİZDE KULÜBE RESMEN BU LAKAP TESLİM EDİLECEK VE BÜYÜK TARAFTAR OLUŞUMUNA DESTEK İSTENECEKTİR.BURADA HAYKIRMAKTAN BIKTIK.AKIL FİKİR VAR.ARAŞTIRA BİLİRSİN.YİĞİDOLAR İSMİ ŞUAN KULLANILAMAZ.ÇÜNKÜ İSİM HAKKI ARTIK BİR KİŞİDEDİR.BU KİŞİDE DÜZENİN YOLUNU ÇİZECEK VE KULÜP İLE GRUPLAR TEK YOLDAN İLERLEYECEK.ANCAK EN ÖNEMLİ ŞEY İSE HERKEZ EŞİT OLACAK.GRUPLARIN LİDERLERİ LİDERLİĞE DEVAM EDECEKTİR.KULÜP BU YOLDA OLAN İNSANLARA EYVALLAH DEMESSE STAD VE TESİSLER DAHİL HATTA TEKSTİL ÜRÜNLERİ DAHİL YİĞİDOLAR ADINI KULLANAMAYACAKTIR.ANCAK SON DURUM İYİ VE HAZİRAN AYINDA BÜYÜK İHTİMALLE İSİM KULÜBE KAZANDIRILACAK VE TARAFTARLAR BİRLEŞECEK.TABİKİ GRUP SORUMLULARINA TEL. AÇILDIĞINDA GELİP GELMEMELERİ KENDİLERİNE BAĞLIDIR.O GÜN BÜYÜK BİR PROJEYE İMZA ATILACAĞI İÇİN KAYBEDEN OLMASIN DİYORUZ.ALLAHA EMANET OLUNSÖYLENEN SÖZLERİ ELEŞTİRECEĞİNİZE OLUMLU BAKIP ZAMAN GEÇİNCE ELEŞTİRİN.BURDA KONULARIMIZ SİLİNMESEYDİ HERKEZ BAZI ŞEYLERİ NET ANLAYACAKTI.HERKEZİN PİŞMAN OLMASINA(bazıları hariç) 1 AYA YAKIN BİR ZAMAN KALDI.

bide gerçek konularımız silindi ama sahtekarların açtığı konular silinmedi.
içimizdeki provokatörleri biz parçalıyacağız.

YENİ SEZONDA TEK GRUP.
OLMAYANI KULÜP SİLECEKTİR.
KOZ ORTADA 1 TANE VARDIR.

HEPİNİZİ SEVİYORUZ ALLAHA EMANET OLUN.

YİĞİDOLAR OLUŞUMU
S.KUTLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2008, 21:15   #8
ilker5801
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 ilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOKilker5801 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar malumunuz taraftardan ses çıkmıyor diye her kesimden her kişi kendi kendine kızıyor ama ne hikmetse hala bir düzelme yok.Yav sevgili gurup başkanı arkadaşlar bu husustan eminim sizde rahatsız oluyorsunuzdur.Bakıyorum 50 kişi bir yerde kırmızı beyaz diye bağırıyor ,100 kişi taaaa stadın öbür köşesinden en büyük sivas diye bağırıyor. Şimdi benim anlamadığım birde Maraton türübününe herkes kızıyor ben de o türübündeyim.Şimdi geçenki maçta bütün stad ayağa diye bağırdı kale arkasından 50-100 kişi kalktık ayağa bekliyoz hiç bir şey yok.Arkadaşlar hepiniz sivas için çalışan guruplarsınız. Ben derim toplanın bir maçta 5 bin kişi yönetimlede görüşün hatta bende sizinle geleyim gerekirse statdan bir bölüm alalım size mesela havuz tarafı kale arkası düşünün şimdi 5 bin tane genç insan o stadı inletir vallahi sonra seslen abicim maraton maraton diye bak bakılım o zman sana nasıl cevap veriyor o 40 -50 yaşındaki adam kadeşim hiç bir şey olmasa adam o çıkan sesten korkup gene ayağa kalkar bunun için bırakın şu bölünmeyide önümüzdeki sezon için en azından şöyle 2-3 bin kişilik bir genç gurup kurun adıda YİĞİDOLAR olsun
bence çok doğru tamamiyle katılıyorum
ilker5801 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2008, 21:25   #9
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hade gidin ya sizin gibi gruplardan adam olmaz yuhhhhh diyorum başka bişey demiyorum sivas gs maçında tv den izlerken sivas tarftarının destegini duycagıma gs taraftarının sesi bizden daha çok vede destek fazla yapıyodu ve gs tarftarı 14 bin sivaslıyı susturmayı bildi. bizede YAzIKLAR olsunki o maçta destegimizi tam anlamıyla gösteremedik!!!!!
NETLOG isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda NETLOG'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2008, 21:27   #10
reis25
Acemi Yiğido

reis25 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 reis25 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncellikle hayırlı akşamlar s.kutlu arkadaşım şimdiye kadar neredydin bir açıklama yaparmısın iyi güzel yazıyorsunda anlamdıgım şu 3. 2. ligde ve süperligde bu zamana kadar neredeydiniz bizimle beraber çilemi çektiniz cefamı çektiniz fedakarlıkmı yaptınız bu zamana kadar ben birşeyler yazmak istemiyorum artık ha unutmadan agır konuşuyorsun s.kutlu kimse kimseyi kovamaz bende gelmek isterim allah izin verirse toplantınıza haziran ayında ki gelin kendiniz ne yapacaksanız yapın son birşey var geleceksen acacaksan dernegini lokalini burada açarsın şimdiden bol şanslar
yigidogenlik herkese slm allaha emanet olun arkadaşlar
reis25 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla